About English Language. 03.03.2020

Заняття з англійської мови для мам у декреті

Автор: Юлія Блажевич

Декретна відпустка – один із найприємніших періодів у житті будь-якої жінки. Але крім виховання дитини, в цей час можна також займатися самовдосконаленням. Для цього чудово підійдуть заняття з англійської мови. Англійська мова, навчання якої проводиться в декреті, дозволяє молодим мамам залишатися в тонусі й не втрачати професійних навичок.

Заняття з англійської мови для мам у декреті
Щоб постійно розвиватися, потрібно виходити із зони комфорту

Навіщо потрібні заняття з англійської мови в декреті?

  • Можливість надалі змінити своє місце роботи або піднятися кар'єрними сходами.
  • Зламати мовний бар'єр для майбутніх робочих або особистих подорожей.
  • Підвищити впевненість у собі та відволіктися від побутових справ і проблем.
  • Робити покупки в зарубіжних онлайн-магазинах, забезпечуючи свою дитину якісними товарами.
  • Заняття з англійської мови дозволять займатися фрілансом у декреті.
  • Вчити свою дитину англійської з ранніх років.

Як вчити англійську молодим мамам у декреті?

  1. Займатися навчанням можна з економією часу та грошей, скориставшись онлайн-курсами. Так дитина завжди буде під наглядом.
     
  2. Використання аудіокниг і подкастів. Це найзручніший спосіб вивчити англійську мову в декреті. Це дає гарантію вільних рук, а значить, вивчення мови можна поєднувати із заколисуванням дитини й домашніми клопотами.
     
  3. Щоб навчання не стало рутиною, використовуйте різноманітні матеріали, на просторах інтернету їх достатня кількість.
     
  4. Дивіться мультики з дитиною англійською. Поки дитина маленька, їй все одно, якою мовою дивитися мультфільми, їй потрібна гарна картинка. Цей факт можна використовувати собі на благо.
     
  5. Немає можливості зустрітися з подругами і не вистачає спілкування? На щастя, зараз існує онлайн-спілкування, яке куди популярніше, ніж живі зустрічі. А зареєструвавшись на англомовному форумі за інтересами, ви зможете ще й підтягнути свої знання англійської.
     
  6. Заняття з англійської можна проводити навіть у парку, використовуючи спеціальні додатки на смартфоні. Це вчителі, які завжди будуть під рукою. Навіть зайняті мами завжди знаходять час погортати стрічку в інстаграмі. Розширте сферу використання смартфона, встановивши на нього додатки, які дозволять поліпшити знання іноземної мови.

Де взяти час для занять?

Проаналізувавши свій день, ви обов'язково знайдете годину, яку можна присвятити англійській. Якщо у вас все ж немає часу на повноцінні курси, ви можете слухати подкасти або навчальні аудіо. Наприклад, під час миття посуду, прогулянки або укладання малюка. Достатньо надіти навушники і продовжувати займатися звичними справами, вивчаючи англійську.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.