About English Language. 06.11.2019

Як вивчити розмовну англійську мову для переїзду за кордон?

Автор: Юлія Блажевич

Багато з тих, хто вирішує переїхати на ПММ за кордон, починають цікавитися питанням про те, як вивчити розмовну англійську мову. Але роблять це далеко не всі. Почувши про наявність російсько-або україномовних кварталів, багато хто зітхає з полегшенням і вирішує, що розмовна англійська просто не потрібна. Чи так це насправді?

Чи потрібно покращувати розмовну англійську при переїзді на постійне місце мешкання?

Перш ніж розібратися з тим, як вивчити розмовну англійську мову, необхідно звернути увагу на міфи, які є перепоною до навчання.

 

1. Міф про життя в українському кварталі і спілкуванні виключно зі співвітчизниками

Перш ніж вчити розмовну англійську мову, варто враховувати, що при переїзді за кордон ми не хочемо знову опинитися в рідній країні, а знання англійської дає величезну кількість переваг. Високий рівень розмовної англійської дозволить пройти навчання в місцевому навчальному закладі, знайти гідну високооплачувану роботу, писати різні заяви і скарги іноземною мовою, знайти нових друзів. Також це дозволить не бути обмеженим у словниковому запасі в лікарні, магазинах, регулярно відвідувати виставки, кіно, фестивалі, концерти тощо.

2. Міф про швидке підвищення рівня розмовної англійської при потраплянні в мовне середовище

Поліпшення розмовної англійської в мовному середовищі дає можливість повноцінно спілкуватися іноземною. Але за короткий час неможливо поліпшити рівень володіння, а вирушаючи за кордон на постійне місце проживання з рівнем нижче Intermediate, жити буде порівняно складно. Дуже важко зрозуміти співрозмовника, а можливість спілкуватися виключно з земляками теж ускладнить життя. Починати вчити і покращувати розмовну англійську необхідно ще вдома, що допоможе безболісно адаптуватися в новому місці.

3. Можливість поліпшити розмовну англійську на безкоштовних курсах для емігрантів

Величезна кількість іммігрантів, які проживають на території США, стверджує, що підвищити рівень розмовної англійської на безкоштовних курсах – не так ефективно, як може здатися на перший погляд. Викладачі на таких курсах погано мотивовані, вони отримують низьку зарплату або взагалі виступають волонтерами, а в групу збирається велика кількість людей. Крім того, термін навчання може досягати трьох років, а емігранти далеко не завжди мають у своєму розпорядженні час.

4. Можливість знайти роботу за кордоном без знання іноземної

Багато хто вважає, що можна знайти варіанти заробітку, не замислюючись про рівень розмовної англійської. За словами емігрантів, краще не отримувати новий диплом, а захистити вже наявний. Дипломи наших вищих навчальних закладів гідно оцінюються за кордоном. Але для того, щоб підтвердити кваліфікацію, доведеться складати іспит іноземною. Отже, необхідно поліпшити розмовну англійську.

Як вивчити розмовну англійську мову для переїзду за кордон?

Як вивчити розмовну англійську мову емігрантам?

Поліпшити рівень розмовної англійської можна на курсах, під час самостійної підготовки, навчання з репетитором або в онлайн-школі. Сучасні школи не пропонують стандартний курс іноземної для імміграції. Необхідно звернути увагу на звичайний курс, а перейшовши на середній або просунутий рівень, можете починати готуватися до міжнародного іспиту. Мовні іспити передбачають перевірку декількох мовних навичок. Сюди можна віднести сприйняття англійської на слух, письмо, читання і говоріння.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Міфи та факти про навчання
З яким викликами стикаються викладачі майже щодня? Одне з найважчих завдань - це зрозуміти як краще та ефективніше побудувати процес навчання для тої чи іншої групи, чи окремого студента. Дуже часто ми уявляємо як повинен проходити процес навчання, базуючись на: нашому попередньому досвіді (наприклад,…
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.