Green Forest Life. 28.01.2015

Твір на тему "Як я провів рік"

Автор: Юлія Кравченко

Не знаю, чи помітили ви, але перед Новим роком всі в Фейсбуці ділилися своїми відео «Мій рік» і ще підписували їх «Чудовий був рік» і ще якісь деталі. Я отак подумала, що до 2014-го в мене всі роки були начебто чудові, і я теж про це писала. А от про хороші події останнього року я можу говорити хіба що пошепки. Такий собі був рік, давайте будемо чесними. Бо війна.

Люди, звичайно, продовжують вивчати англійську. На диво, протягом останнього року до нас прийшло навчатися ще більше людей ніж раніше. Так, станом на закінчення 2014-го ми навчали аж 3373 студента. Цікавий факт про Грін Форест: під час будь-яких політичних криз в Україні кількість наших студентів збільшувалась. Чи то люди планують виїхати за кордон, чи то хочуть активного розвитку,  чи вважають, що потрібно підвищувати рівень освіти в країні. В будь-якому разі, як тільки українські справи погіршуються, ми вітаємо багато нових студентів.

Отже, ось один з bittersweet плюсів 2014-го: він приніс нам багато чудових знайомств.

В наших п’яти регіонах ми провели багато заходів, спрямованих на покращення англійської та настрою. Протягом року наші студенти відвідали:

6 екскурсій, під час яких дізналися, що в їхніх містах є ще багато цікавого і невідомого;
5 квестів, завдяки яким навчилися думати та рухатися трохи швидше;
4 паб кроули, які довели, що алкоголь у невеликій кількості таки може бути трохи корисним;
7 вечірок, які зробили звичайні вечори особливими;
4 подорожі, далекі та зовсім близькі, які нагадали їм, що в світі ще є ціла купа прекрасних місць;
5 тренінгів та семінарів на різні теми, за допомогою яких трохи розширили власний кругозір;
3 спортивних івенти, і тепер можуть сміливо розповідати про те, що оволоділи хитрощами американського футболу, фрізбі та бейсболу;
6 занять на Арт-Пікніку Слави Фролової, який проходив в Києві, завдяки яким дізналися, чим саме особлива наша школа.

А ще ми написали про тих, хто своїми справами доводить, що добро робиться безкорисливо, в рамках проекту Маленькі люди – великі справи. Тепер ми точно знаємо, що супер-герої існують – в них звичайний вигляд, але надзвичайне серце. Дякуємо всім за участь та за контакти.

Це коротко про головне. Хочеться вірити, що всі, хто бував на наших заходах, заразилися лихоманкою Грін Фореста та ще не раз до нас повернуться, адже ми маємо цілу купу планів.

А ще хочеться вірити, що трагічні події в нашій країні все ж дозволять нам іноді радіти, збиратися разом та святкувати.  Зрештою, всі ми продовжуємо жити і робити свою справу, адже в нас немає іншого виходу. Ми дякуємо вам за те, що допомагаєте нам в нашій справі, і обіцяємо продовжувати робити її якісно.Не знаю, чи помітили ви, але перед Новим роком всі в Фейсбуці ділилися своїми відео «Мій рік» і ще підписували їх «Чудовий був рік» і ще якісь деталі. Я отак подумала, що до 2014-го в мене всі роки були начебто чудові, і я теж про це писала. А от про хороші події останнього року я можу говорити хіба що пошепки. Такий собі був рік, давайте будемо чесними. Бо війна.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.