About English Language. 29.04.2020

Чи варто вчити англійську онлайн з нуля?

Автор: Юлія Блажевич

Незалежно від виду навчання – онлайн або офлайн – потрібно пам'ятати, що це одна й та ж послуга, яка підноситься в різних формах. Але перш ніж учити англійську онлайн, необхідно мати достатню кількість інформації про навчальний заклад. Тут допоможуть численні відгуки про курси англійської на різних платформах. Хороші мовні школи, які пропонують дистанційну освіту, мають тривалий і успішний досвід онлайн-освіти.

Чи варто вчити англійську онлайн з нуля?
Вчити англійську онлайн з нуля, звичайно ж, варто

Як проходить онлайн-навчання англійської мови з нуля?

Навчання онлайн англійської мови з нуля може проходити по-різному залежно від початкового рівня знань учня, від його цілей, а також від того, як швидко він засвоює нову інформацію.

Якщо говорити про базове наповнення уроків, які проводяться в дистанційному режимі, то воно виглядає так.

  • Онлайн навчання англійської мови з нуля починається з бесіди, яка дає можливість попрактикуватися в спілкуванні. Розмови здійснюються на заздалегідь визначену тему. На цьому етапі вчитель не оцінює учня та не виправляє його помилки у вимові.
     
  • Багато уваги на уроці приділяється граматиці, оскільки без знань цих правил вчити англійську з нуля онлайн неможливо.
     
  • Домашні завдання, які були дані на попередньому уроці, виконуються самостійно та перевіряються викладачем.
     
  • Під час онлайн-навчання англійської мови з нуля для спілкування задається певна ситуація, а також ролі, в яких перебувають студенти. Розігрування різних ситуацій дозволяє подолати мовний бар'єр і швидше навчитися грамотно спілкуватися іноземною мовою.
     
  • Кожне заняття передбачає вивчення нових правил, конструкцій, теми, а також збільшення словникового запасу.

Як прискорити процес дистанційного навчання?

Приймаючи рішення вивчати англійську з нуля онлайн, будьте готовими до того, що для більшої ефективності необхідно буде приділяти час і самостійній роботі. В ідеалі дистанційне навчання потрібно поєднувати з різними вправами та завданнями.

  1. Виконання різних творчих письмових завдань. Можна писати елементарні твори на близькі теми або есе, офіційні листи або листи особистого характеру.
     
  2. Продовжувати вивчення англійської мови можна за допомогою прослуховування пісень та перегляду фільмів без перекладу.
     
  3. Також ефективно буде зануритись у мовне середовище. Для цього можна спілкуватися в спеціальних мовних клубах або ж долучити до цього процесу всю свою сім'ю.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.