About English Language. 27.05.2020

Онлайн-уроки англійської для початківців – з учителем чи без?

Автор: Тетяна Огородник

Для охочих здобути нові навички уроки англійської онлайн – один із найбільш зручних форматів навчання. Особливо для тих, хто тільки на старті цього нелегкого шляху. Онлайн-уроки англійської для початківців підходять як дорослим, які закінчили школу та ВНЗ, так і дітям молодшого і старшого шкільного віку. Інтернет і велика база матеріалів, доступних у мережі широкому колу людей, дозволяють організувати навчальний процес просто вдома. У зв'язку з цим багато людей вважає, що для ефективних онлайн-уроків англійської мови для початківців зовсім не обов'язково вдаватися до послуг професійного викладача. Зрештою, що може бути складного у вивченні алфавіту, цифр і найпростіших слів? Самонавчання, безумовно, хороша справа, але лише одиниці здатні досягти високих результатів. 


Дистанційне навчання і справді має багато характеристик, подібних до самонавчання.

  1. Онлайн-уроки англійської мови для початківців можуть проходити за допомогою спеціальних каналів на YouTube, авторами яких нерідко є професійні викладачі. Вони пояснюють правила, вчать правильної вимови, лексики та граматики. Ви можете переглядати відео й отримувати знання абсолютно безкоштовно.
     
  2. Англійська мова для початківців у форматі онлайн-уроків – це хороший старт для тих, хто хоче вивчити її досконало. І дійсно, елементарні базові знання ви цілком можете засвоїти самі, але тільки професійний учитель зможе навчити більш складної граматики, лексики та фонетики. 
     
  3. Безліч додатків пропонують онлайн-уроки англійської для початківців. Їх принцип досить простий, при цьому існує широке розмаїття додатків – від програм для новачків до більш складних. Навчання дуже схоже на гру, тому у викладачі немає потреби.

Самостійне вивчення англійської мови для початківців за допомогою онлайн-уроків незабаром дозволить вам читати нескладні тексти, писати й спілкуватися короткими реченнями. Якщо такий рівень знань вас влаштовує, то ви можете продовжити самонавчання, не вдаючись до послуг викладача, але в такому випадку прогрес буде дуже повільним, а результати посередніми.

Онлайн-уроки англійської для початківців
На старті вивчення англійської онлайн-уроки для початківців можуть проходити без викладача, але в подальшому вам без нього не обійтися

Незважаючи на те, що самонавчання й онлайн-уроки англійської мови для початківців мають багато спільного, присутність професійного викладача в рази збільшує шанси швидко підвищити рівень знань. Хороший вчитель, що володіє відповідним досвідом і кваліфікацією, прекрасно знає, як подавати матеріал і мотивувати учнів. Уроки англійської для початківців у режимі онлайн з учителем – це:

  • дисципліна та контроль – студенти не самі по собі та чітко знають, що їм вивчати;
  • постійна підтримка – учні завжди можуть звернутися до викладача й поставити запитання;
  • авторитет – студенти більш старанно вчаться та виконують домашні завдання, оскільки викладач буде їх оцінювати;
  • гарантія хороших результатів – викладач зацікавлений у тому, щоб навчання принесло свої плоди, тому зробить для цього все можливе.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.