Green Forest Life, News. 10.06.2024

Новий набір на курс для підготовки викладачів від Green Forest Teaching Center

Автор: Green Forest

Відчуваєте в собі покликання до викладання англійської мови або вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись? Тоді у нас є радісна новина для вас, адже ми знову запрошуємо всіх бажаючих в Green Forest Teaching Center! 

Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів англійської мови, який був розроблений методичним відділом школи англійської мови Green Forest під керівництвом Надії Дьячук, розпочнеться 6 липня (дистанційно).  

  • Дедлайн подачі заявки: 28 June by 12.00 p.m.
  • Тривалість курсу: 16 тренінгів протягом 4 тижнів по суботах та неділях - з 6 по 28 липня. З 29 липня по 15 серпня – випускні заняття та отримання сертифікатів.
  • Тривалість тренінгів: від 90 хвилин до 180 хвилин
  • Вартість: 5500 грн/курс. Для студентів Green Forest – безкоштовно. При працевлаштуванні в один з проєктів мережі шкіл, гроші за навчання повертаються протягом двох років.

Більше інформації про Teaching Center та про те, як і куди відправити заявку на участь, ви знайдете на сайті - https://greenforest.com.ua/teachers.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
"It’s a sign! Grammar Tenses Challenge": граматичний челендж англійської для всіх рівнів 5-25.08
Що ви знаєте про граматичні часи в англійській мові? Їх багацько, всі вони взаємоповʼязані, проте деякі з них здаються елементарними, інші - заплутаними та незрозумілими. Але всі вони нам дуже потрібні, аби вільно висловлювати свої думки англійською. Словом, всі вони - big deal. Якщо погоджуєтесь, ловіть…
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки 23.07
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб щонеділі
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.