News. 23.12.2022

My Notes: Vocabulary – сервіс для вивчення англійських слів у Notes by Green Forest

Автор: Green Forest

“Як вивчити ці всі слова?!” -  саме це питання студенти задають викладачам найчастіше. А справді, як саме? Ми подумали і придумали, як вам допомогти. Наша відповідь: flashcards! Звичайно, це не єдиний спосіб, але безперечно один з найбільш дієвих. Саме тому у нашому підручнику з’явилися My Notes. Ви зможете знайти його у основному меню свого підручника. 

Цей сервіс буде складатися з двох частин, зараз ми запускаємо першу його частину: My Vocabulary.

Тут ви зможете знайти також дві частини: My List та Study Sets.

Study Sets – це стандартні списки слів, що запропоновані вам для вивчення у кожному уроці вашого Communication Block. Ви маєте доступ до Study Sets лише того рівня, на якому навчаєтеся. З кожним з цих сетів можна працювати окремо. Також можна додати або окремі слова, або ж весь сет до My List.

Для цього потрібно натиснути зірочку біля обраного слова, або ж скористатися кнопкою, яка закине всі слова у My List. Сам сет можна переглядати списком або ж у вигляді карток. Також є можливість практикувати слова за допомогою завдання Match. Тут потрібно знайти переклад чи визначення до слова. Якщо це зроблено правильно, така пара зникне. 

My List – це такий самий сет слів, але його ви створюєте самостійно, кількість слів не обмежена. Як сюди потрапляють слова? Їх можна обирати з сетів до вашого рівня або ж з самого підручника (при цьому додати можна будь-яке слово у книжці), або ж додати його самостійно!

У останньому випадку My Notes запропонує вам обрати визначення з кількох запропонованих (або й не обирати взагалі, а додати саме слово). Також можна додати коментар або переклад у полі нижче. Слова додаються у хронологічному порядку, тобто нові слова будуть зверху. 

Слова з My List також можна запам’ятовувати за допомогою карток. My Notes створить 20 карток з найновіших слів, або ж запропонує обрати наступні 20 для вивчення. Вивчили слово? – Супер, тоді його можна відмітити як слово, яке ви знаєте (I know) і перенести у окремий список. Якщо ж з часом це слово призабулося, його можна легко повернути у список слів, які ви вивчаєте. 

До речі, якщо сети до підручників у вашому кабінеті будуть змінюватися при переході з рівня на рівень, то My List залишиться з вами назавжди. І так, тут також є Match, де ви зможете перевірити знання 20 випадкових слів з вашого списку. Досить класна практика, щоб тримати свою пам'ять в тонусі, чи не так?

Сподіваємося, що вам сподобається користуватися My Notes. Чекайте на My Notepad у першій половині 2023 року! 

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки 15.10
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English, please: Kyiv Edition
Обожнюємо вайб наших розмовних зустрічей в Avangarden Gallery. Це і потужна практика англійської, і нові знайомства, і сучасне мистецтво. Join us! Коли: 25.06 (вівторок), 19:00 Де: Avangarden Gallery (вул. Січових Стрільців, 23а) На вас чекає: ведуча - досвідчена викладачка англійської – Світлана…
Green Forest Life
Новий набір на курс для підготовки викладачів від Green Forest Teaching Center
Відчуваєте в собі покликання до викладання англійської мови або вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись? Тоді у нас є радісна новина для вас, адже ми знову запрошуємо всіх бажаючих в Green Forest Teaching Center!  Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.