News. 25.04.2023

My Green Forest 3.0 – новий дизайн і функціонал для студентів Green Forest

Автор: Green Forest

Сьогодні складно уявити вивчення англійської мови без сучасних технологій, обов’язково має бути якийсь додаток, онлайн-підручник чи чат-бот. По-перше, ми в Green Forest маємо все з переліченого, а по-друге, щодня працюємо над удосконаленням процесу навчання наших студентів, щоб вивчення англійської було не тільки цікавим, веселим, ефективним, а і зручним та легким. Наразі 90% студентів Green Forest навчаються онлайн, а щоб полегшити цей процес, кожен наш студент користується застосунком або онлайн-версією особистого кабінету кожного студента My Green Forest. Тож цілком закономірно, що ми вирішили оновити даний сервіс, врахувавши скарги та побажання студентів, і додавши кілька нових необхідних функцій.

Навчання кожного студента в Green Forest починається з проходження онлайн-тесту на визначення рівня, одразу після цього кожен майбутній студент отримує доступ до My Green Forest. Після цього додаток стає основним центром керування навчанням онлайн і офлайн: графік занять та семестрів, онлайн-версія підручника, зміна графіку чи групи, домашні завдання, запис на додаткові безкоштовні заняття, бонуси, гаманець, історія навчання, сертифікати після закінчення курсу. Але давайте про все по порядку.

Як потрапити в My Green Forest 3.0 і почати користуватись

Є кілька варіантів, тож просто обирайте зручний для себе:

  • онлайн версія для комп’ютера або мобільного. Для цього перейдіть за посиланням My Green Forest з будь-якої сторінки сайту.
  • застосунок для Android або IOS. В пошуку введіть Green Forest, завантажуйте застосунок та отримуйте найшвидший доступ до всіх необхідних функцій.

Ви вже завантажили застосунок або перейшли за посиланням із сайту і потрапили на стартову сторінку, що далі? Для входу в особистий кабінет вперше вам потрібен тільки номер телефону, який ви вводили для проходження онлайн тесту. Далі вам потрібно створити пароль, який буде захищати ваш кабінет і натиснути кнопку вхід. Якщо ви раніше вже були зареєстровані в My Green Forest, вам потрібно буде ввести і номер телефону, і раніше встановлений пароль. Якщо ви не можете згадати пароль, який встановлювали під час першого входу, тисніть "Не пам'ятаю пароль" та виконуйте вказівки для його відновлення.

                              

Основні функції My Green Forest 3.0

Ви увійшли, congrats!!!, час ознайомитись з основними функціями особистого кабінету, які отримує кожен студент курсів Green Forest:

  • Розклад та місце проведення ваших Communication Classes та Grammar Classes, а також можливість змінювати свій графік;
  • Графік семестру, його початок та кінець, а також  вихідні дні;
  • Посилання на уроки у випадку навчання онлайн;
  • Всі домашні завдання протягом вашого курсу та додаткові ресурси від вашого викладача для самостійного відпрацювання пропущених занять або повторення матеріалу;
  • Відвідуваність, кількість пройдених занять, ваш прогрес на курсі;
  • Безкоштовний доступ до онлайн-версії підручника Notes by Green Forest на період навчання + 7 днів після його закінчення;
  • Доступ до запису на безкоштовні спецкурси і клуби у розділі "Додаткові заняття", які вже підібрані саме для вашого рівня;
  • Доступ в розділ My Notes, додатковий сервіс для вивчення англійських слів, де ви знайдете лексичні сети, флеш-картки та можливість створювати свої власні списки слів для вивчення. Детальніше про нього читайте тут - My Notes: Vocabulary;
  • Тести, які з'являються, коли ваш викладач додає тест саме для вашої групи;
  • Розділ "Цікаве" з розкладом англомовних івентів від Green Forest онлайн та офлайн, а також додаткові цікаві ресурси для вивчення англійської мови; 
  • Історія навчання в Green Forest з інформацією про всі пройдені вами раніше курси в школі з датами та оцінками та доступ до завантаження сертифікатів про закінчення курсів, де був скаледний фінальний тест;
  • Договір;
  • Розділ "FAQ" з популярними питаннями та відповідями на них;
  • Оцінку за фінальний тест (вона з'явиться в кінці семестру, після написання тесту).​

Важливо! Ви можете почати користуватись особистим кабінетом My Green Forest одразу після проходження онлайн-тесту на визначення рівня. Але основні функції кабінету, такі як доступ до онлайн-підручника та запису на додаткові заняття, з'являються лише після оплати курсу.

Домашні завдання з’являються в додатку протягом 12 год. після пройдених уроків.

Запис на додаткові безкоштовні заняття

Після оплати курсу ви отримаєте можливість відвідувати до 2 безкоштовних занять щотижня + необмежену кількість онлайн-івентів додатково до занять за вашою основною програмою навчання, стандатрною чи інтенсивною. Це можуть бути розмовні клуби з різними носіями мови, лексичні чи граматичні спецкурси, тощо. Наразі переважно вони проходять онлайн, список спецкурсів оновлюється щотижня. 

Для запису на додаткове заняття, перейдіть у вкладку “Додаткові заняття”, оберіть бажаний спецкурс та натисніть кнопку «Записатись». Натиснувши кнопку «Записатись», ви підтверджуєте свій вибір та записуєтесь на спецкурс. Також незабаром ви отримаєте смс з деталями вашого запису.

Примітка 1.  Якщо ваші плани щодо відвідування спецкурсу змінилися і ви не можете відвідати спецкурс, вам потрібно скасувати свій запис не пізніше ніж за 12 год. до початку спецкурсу. Для цього необхідно зробити наступне:
Щоб скасувати свій запис, натисніть кнопку “Скасувати запис”. А потім ще раз підтвердіть, що дійсно бажаєте скасувати запис. 

Примітка 2. У тому випадку, коли вільних місць немає, тобто відображається цифра 0, у вас є можливість записатися у резерв.

Якщо місце звільниться, людина під першим номером у резервному списку, буде перенесена до основного списку і зможе відвідати спецкурс. У такому разі вам прийде смс з усією необхідною інформацією.

Важливо! Перед першим записом на спецкурси, будь ласка, ознайомтесь із правилами реєстрації та відвідування додаткових занять, які ви знайдете перед списком спецкурсів.

Додаткові можливості особистого кабінету My Green Forest

Ми постійно збираємо відгуки від наших студентів щодо роботи особистого кабінету, тому регулярно його вдосконалюємо. Ось кілька останніх корисних оновлень:

  • ми додали кнопку переходу в підручник напряму з кожного домашнього завдання
  • тепер, після виконання домашки, ви можете відмітити її як виконану за допомогою кнопки “DONE”

Але це ще далеко не все, що ми підготували для вас. Тож чекайте на ще більше оновлень найближчим часом.

Гарного початку семестру та навчання в Green Forest. З питаннями та пропозиціями щодо роботи сервісу My Green Forest пишіть на електронну адресу [email protected].

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English, please: Kyiv Edition
Обожнюємо вайб наших розмовних зустрічей в Avangarden Gallery. Це і потужна практика англійської, і нові знайомства, і сучасне мистецтво. Join us! Коли: 25.06 (вівторок), 19:00 Де: Avangarden Gallery (вул. Січових Стрільців, 23а) На вас чекає: ведуча - досвідчена викладачка англійської – Світлана…
Green Forest Life
Новий набір на курс для підготовки викладачів від Green Forest Teaching Center
Відчуваєте в собі покликання до викладання англійської мови або вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись? Тоді у нас є радісна новина для вас, адже ми знову запрошуємо всіх бажаючих в Green Forest Teaching Center!  Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Приходьте, щоб півтори години говорити виключно англійською, прокачувати розмовний скіл та знайомитися з класними людьми. На вас чекатиме: Професійна та досвідчена викладачка англійської – Настя Скляренко…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.