About English Language. 22.04.2020

Курси вивчення англійської мови онлайн – особливості та переваги

Автор: Юлія Блажевич

Онлайн-курси вивчення англійської мови дозволяють займатися коли та де завгодно: у будь-який зручний час на роботі, вдома або в подорожах, – тепер це доступно кожному.

Англійська онлайн – це не просто можливість вивчити іноземну мову, а шанс відкрити для себе новий світ. Пройшовши курси вивчення англійської мови онлайн, ви отримуєте можливість вільно спілкуватися іноземною та подорожувати без кордонів. Також усі ці знання допоможуть досягти успіху в кар'єрі й особистому житті.

Курси вивчення англійської мови онлайн
Коли ми говоримо іншою мовою – сприймаємо світ по-іншому

Навіщо вчити англійську мову онлайн з нуля?

  1. Гнучкість і зручність. Онлайн-курси вивчення англійської мови прибирають усі межі. Для уроку необхідно мати тільки гарний настрій і вихід в інтернет. Зошити, методички, словники та підручники – усе це тепер онлайн.
     
  2. Коли ви вивчаєте іноземну мову з нуля у великих групах, у вас не так багато шансів розібрати питання, яке вас турбує, або зупинитися на проблемній темі. У тому ж випадку, якщо вчити англійську мову онлайн з нуля, то процес навчання може проходити один на один із викладачем. Усі запитання ви можете ставити без сорому, розвиваючи, в свою чергу, розмовний навик і словниковий запас.
     
  3. Онлайн-курси вивчення англійської мови – це не старі нудні підручники та нецікаві теми, які потім не використовуються в реальному житті. Інтерактивне навчання проходить за сучасною комунікативною методикою, що дозволяє якісно та швидко вивчати іноземну.
     
  4. Усі педагоги мовних онлайн-курсів мають великий досвід і необхідні сертифікати. Викладачі навчалися в професійному педагогічному навчальному закладі, а значить – не варто сумніватися в якості навчання. Викладач – це куратор, який підтримує комунікацію та перевіряє роботу.

Вчити англійську мову онлайн з нуля: американський чи британський варіант?

Американська лексика та граматика практично нічим не відрізняється від британського варіанту, тому займатися пошуками будь-яких спеціалізованих підручників немає необхідності. Усі, хто вирішує вчити онлайн англійську мову з нуля, можуть обрати як американський, так і британський варіант. Часто викладачі комбінують їх і готують лексичні добірки обох видів англійської.

З іншого ж боку, британський і американський акценти відрізняються, іноді вимова одних і тих же слів зовсім різна. Тому якщо вас цікавить певний варіант, варто заздалегідь повідомити про це адміністрацію курсів, щоб для вас підібрали відповідну програму й викладача.

Отже, сьогодні можна в онлайн-режимі прокачати знання англійської мови, вивчити граматику, а також розширити свій лексичний запас і навчитися сприймати англійську мову на слух. Достатньо навіть 30 хвилин на день, щоб досягти гарного результату.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.