About English Language. 02.12.2019

Якими мають бути уроки англійської в Києві – поради професіоналів

Якщо ви вирішили вивчати англійську, то напевно вже встигли зустрітися з великим вибором мовних шкіл, не розуміючи, яку вибрати. Коли справа доходить до вибору курсу – важко зрозуміти, з чого почати, особливо якщо не знаєш, що конкретно хочеться вивчати: розмовну англійську або граматику. Ми підготували для вас спеціальні поради, які допоможуть визначитися з вибором і записатися в ту школу, яка принесе максимум користі. Також ви можете прочитати нашу спеціальну публікацію про уроки англійської мови та додатки, які полегшують навчання.

Київські уроки англійської: основні критерії відбору кращої школи

Отже, ви почали планувати вивчати англійську мову й чітко поставили свої цілі. До теперішнього часу ви, ймовірно, досліджували кілька найпопулярніших шкіл: можливо, за порадами близьких, локаціями або рекламними оголошеннями, але з якоїсь причини не змогли виділити ідеальний варіант для себе. На перший погляд, не зовсім зрозуміло, чим конкретно всі ці школи відрізняються в плані ефективності викладання. Важливо, щоб уроки англійської відповідали ціні. Ми склали для вас 5 пунктів, які допоможуть вибрати школу, де уроки англійської вас не розчарують.

Київські уроки англійської: основні критерії відбору кращої школи
Вивчати англійську в Києві – легко та комфортно

  1. Розмовні клуби та додаткові матеріали поза уроками

Сучасні уроки англійської в Києві мають давати учням максимум можливостей для того, щоб вони якомога швидше, та ще й ефективно, підвищили свої знання. Розмовні клуби з носієм мови і додаткові граматичні лекції допоможуть вам у засвоєнні матеріалу поза класових занять. Виберіть уроки англійської, ціна яких не змінюється від додаткових івентів.

  1. Уроки англійської в Києві мають бути максимально сучасними

Знайти курси, які нададуть вам особливі заняття за сучасними методиками, стало зовсім не складно. Важливо визначити для себе, яка саме вам до душі. Можливо, це уроки в онлайн-режимі або заняття за інтерактивним підручником з аудіо- та відеофайлами. Доступ до електронної бібліотеки або спеціальний додаток для відстеження відвідуваності й доступ до уроків, щоб їх не пропускати. Варіант з відеозаняттями теж дуже популярний.

  1. Невелика кількість студентів

Якщо ви вибираєте комунікативну методику навчання, то звертайте увагу на групи, в яких не більше 16 осіб. А якщо вас хвилює конкретно граматика, тоді приділіть увагу тим школам, які формують маленькі групи.

  1. Викладачі

Найголовніше – визначити, якими якостями повинен володіти вчитель, з яким буде комфортно. Не завжди варто гнатися за великою кількістю сертифікатів і великим досвідом роботи. Головне – сучасний підхід до навчання і знання останніх методик.

  1. Зручне розташування

Навіть якщо ви знайдете кращого вчителя, але школа буде розташована дуже далеко від вашого будинку або роботи – з часом можете втратити інтерес. Вибирайте уроки англійської в Києві, які будуть проходити недалеко від вас.

Ці невеликі поради допоможуть вам визначитися з вибором уроків англійської за ціною, яка буде відповідати якості. Не відкладайте нові можливості, а навпаки, поспішайте до нових знайомств, знань і мрії.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.