About English Language. 24.06.2020

Інтерактивне вивчення англійської мови – як це

Автор: Юлія Блажевич

Інтерактивне вивчення англійської мови відрізняється від усіх стандартних методик, до яких ми звикли ще зі школи. Вивчення англійської мови представлене в ігровій формі, завдяки чому вона легше сприймається. Правила та граматика подаються через додатки та онлайн-завдання, так студенти докладають набагато менше зусиль під час навчання. 

Інтерактивне вивчення допомагає розвинути навички говоріння, читання, письма, а також весело проводити час. Багато уроків затягують настільки, що не хочеться переривати навчання. 

Із чого почати вивчення англійської мови?

Визначтеся зі спрямованістю й тематикою курсів. Не варто звертати увагу на бізнес-англійську, якщо ви віддаєте перевагу подорожам. Навчання буде максимально ефективним, якщо підібрати потрібні та цікаві саме вам теми.

Потім оберіть відповідні курси онлайн. Існує величезна кількість шкіл, які пропонують інтерактивні уроки, вправи та ігри. Звернути увагу під час вибору потрібно на вартість навчання, формат подачі матеріалу та методику викладання, а також кількість уроків на тиждень – займатися потрібно систематично. Інтерактивне вивчення передбачає регулярні заняття по 2-4 рази на тиждень.

Із чого почати вивчення англійської мови?
Інтерактивне навчання має кілька переваг у порівнянні з традиційними уроками

Переваги інтерактивних занять

Вивчення іноземної мови інтерактивно в процесі яскравої навчальної гри підходить не тільки дітям, а й дорослим.

  1. За умови, що ви обрали регулярні заняття, ви зможете швидко розвинути свою граматику, поліпшити лексику, а також вимову, витрачаючи на це лише по 30 хвилин на день.
     
  2. Ви будете вчитися за тим матеріалом, який вам цікавий. Пісні, серіали, кросворди, ігри – обирайте те, що вам до душі. А викладач допоможе упорядкувати всі активності так, щоб ваше навчання було ефективним.
     
  3. Під час навчання за інтерактивним підручником можна відстежувати свій прогрес і розуміти, яким навичкам потрібно приділити більше уваги.
     
  4. Усі навчальні матеріали є в особистому кабінеті, ви можете повертатися до них тоді, коли вам зручно й потрібно.
Вам також може сподобатися:
About English Language
7 сучасних трендів онлайн-навчання, які змінюють гру
Привіт, мене звати Віка, я викладач та методист в школі англійської мови Green Forest вже понад 8 років і зараз я пропоную вам зануритись в тренди онлайн-навчання. Коли я починала своє викладацьке життя, то ще було модно готувати на заняття якомога більше друкованих матеріалів, кольорових карток, ігор…
About English Language
7 популярних міфів та фактів про вивчення англійської мови
З яким викликами стикаються викладачі майже щодня? Одне з найважчих завдань - це зрозуміти як краще та ефективніше побудувати процес навчання для тої чи іншої групи, чи окремого студента. Дуже часто ми уявляємо як повинен проходити процес навчання, базуючись на: нашому попередньому досвіді (наприклад,…
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.