Green Forest Life. 14.10.2024
Green Forest Events

Halloween Speaking Club by Green Forest in Lviv 31.10

Автор: Green Forest Events

Гелловіном українців вже не налякаєш. Менше з тим, ми вирішили, що Гелловін – це чудова нагода зустрітися, потеревенити англійською та зібрати трохи грошей для нашого війська. Тож якщо ви зі Львова, ця новина вам сподобається!

Приходьте на особливий розмовний клуб Halloween Speaking Club у Львові, щоб повправлятися у виконанні різних гелловінських завдань, подискутувати на цікаві теми та випити вина.

Коли: 31.10, 19:30
Де: Львів, офіс Green Forest, вул. Театральна, 6

Вартість участі: обовʼязковий донат 300 грн (у вартість входить вино)

100% зібраних коштів ми передамо на збір Ольдзі Іванищевої на комплектуючі РЕБ для 2-го батальйону спеціального призначення 12-ої бригади АЗОВ та на дрони і старлінки для Роти «Гонор» Батальйону «Вовки Да Вінчі».

Тривалість: 1,5 години
Бажаний рівень англійської: від Pre-Intermediate 

Обовʼязкова умова участі в івенті: гелловінський костюм! Придумуйте свій "страшний" образ – найкращий костюм отримає приз-сюрприз.

Щоб зареєструватися та одразу оплатити участь в івенті, переходьте в наш бот за лінком – https://t.me/englishevents_gf_bot?start.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Sunday Online: безкоштовний розмовний клуб щонеділі, за який вам платять
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської щосуботи
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Green Forest Life
English Meetup Offline in Kyiv: Halloween Edition 31.10
Гелловін на носі, а живі зустрічі English Meetup вже стають приємною традицією. Тож ми вирішили їх обʼєднати та провести особливу гелловінську зустріч! Що нового на вас чекатиме цього разу: спеціальні гелловінські пригощання та пунш розіграш подарунків та спеціальний подарунок за найкращий костюм (костюм…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.