News. 08.05.2019

Тур в Лондон від Green Forest: It’s London, baby!

Автор: Green Forest

Всі знають: щоб вивчити англійську, треба їхати туди, де нею говорять. А де ж англійською говорять краще, ніж в Англії? От ми і вирішили, що нам вже час їхати в Лондон! Поїдете з нами в новий авіа-тур, який ми організовуємо разом з Eurotrips?

1-6 жовтня

Вартість: 499 євро (без авіа перельоту) 

У вартість входять:

  • Проживання в 3/4-зіркових готелях 
  • Сніданки
  • Супровід організатора / викладача англійської мови Green Forest
  • Супровід фотографа
  • Оглядова екскурсія англійською мовою
  • Прокачка розмовної англійської

Окремо сплачуються:

  • Віза (вартість консульського збору – 116 євро) *
  • Додаткові екскурсії за програмою

* Ви можете займатися подачею на візу самостійно або можете звернутися до посередників від Eurotrips, які допоможуть у підготовці та зборі документів. Вартість їхніх послуг – 2500 грн. Всі деталі у Eurotrips.

Зареєструйся - http://bit.ly/2XEM1C0

Програма туру

1.10 вівторок

Збираємося в аеропорту Бориспіль, знайомимося і летимо у Лондон.

Разом з Eurotrips ми підготували для тебе унікальне комбо: подорож і навчання. Приготуйся, твоя англійська пригода починається!

Як це буде? В аеропорту, під час переїздів та по всіх організаційних питаннях спілкуємося українською/російською, у чатику – англійською. Усі екскурсії, пікніки та один цілий день туру будуть проходити повністю англійською мовою. Клас, точніше cool!

Переліт до Лондона триватиме близько 3 годин, а по прибуттю вирушаємо на заселення у готель. Кидай речі, причипурюйся, бо ввечері підемо знайомитися один з одним у найколоритнішому ресторані міста.

Ніч у готелі

*Не забудь, що у вартість авіаквитків включена тільки ручна поклажа. Якщо хочеш докупити місце для валізи у багажному відділенні - маякни про це менеджерам Eurotrips.

2.10 середа

Сніданок у готелі.

Відразу після сніданку йдемо знайомитися з містом на традиційній прогулянці з місцевим жителем. Ти побачиш усі найвідоміші пам'ятки Лондона: Тауер, Букінгемський палац, Біг-Бен, собор Святого Павла, Трафальгарську площу і Вестмінстерське абатство. Коротше, все те, про що ми читали, та що бачили у фільмах і серіалах, оживе і обов'язково закохає тебе у себе.

Якщо не боїшся висоти, то закріпити результат після прогулянки радимо на знаменитому колесі огляду London Eye (londoneye.com). З 135-метрової висоти відкривається суперський вид на все місто, ну і панорамні фоточки вийдуть просто фантастичні.

А щоб встигнути побачити все, навіть секретні місця, давай покатаємося по місту на велосипедах. У маршруті: Тауерський міст (той, про який співала Земфіра), провулок Гаррі Поттера (Вінгардіум Левіоса!), Театр Шекспіра (Бути чи не бути?) та ще купа всього, але секретний маршрут на те і секретний, тому більше ні слова. Вартість велопрогулянки: 35 євро, тривалість 3 години.

Ніч у готелі.

3.10 четвер

Сніданок у готелі.

Сьогодні у тебе вільний день. Кататися на дабл-докері (тому самому двоповерховому червоному автобусі) або пити чай, гуляти по місту або піти по музеях - вирішувати тобі.

Або погнали з нами в Камден Таун. Що в ньому такого цікавого, запитаєш ти? Все, відповімо ми. Купа графіті, найбезглуздіші і неймовірні вивіски магазинів і закладів, сувенірні лавки з небанальними магнітиками і подаруночками, а ще багато блошиних ринків і дуууже смачний стріт-фуд. Загалом, тут справжній рай для фотографів і не тільки. Вартість прогулянки: 35 євро.

В обід давай влаштуємо пікнік як справжні лондонці в одному з куточків Гайд парку. Не забудь взяти з собою вино і закуски, і, звичайно ж, традиційний fish and chips. Cheers за нашу подорож!

Увечері можеш піти на шопінг на знамениту Oxford Street, подивитися на будинок Шерлока або сфоткатися з королевою у музеї Мадам Тюссо.

Ніч у готелі.

4.10 п’ятниця

Сніданок у готелі. Вільний день в Лондоні.

Oh my! Сьогодні ти побачиш Стоунхендж! Одна з найзагадковіших споруд в світі, ніхто досі не знає точно як, навіщо і чому вона з'явилося. А ти дізнаєшся, побачиш і сфотографуєшся на фоні. Вартість поїздки: 80 євро.

Увечері втомлені, але щасливі ми підемо кататися на кораблику по Темзі. Дивитися на вечірній Лондон з боку річки - це просто маст. Вартість прогулянки: 41 євро.

Для тих, хто залишився у місті, радимо пройтися по музеях - їх тут ціла купа і всі дуже круті. А ще можна поїхати на студію Warner Bros. і подивитися на костюми і декорації фільму про Гаррі Поттера. Щенячий захват забезпечений!

Ніч в готелі.

5.10 субота

Сніданок у готелі.

Сьогодні ми поїдемо у район Грінвіч, де знаходиться той самий нульовий меридіан, від якого і йде відлік часових поясів. А ще подивимося на кліпер «Катті Сарк», Військово-морський коледж, Морський музей і палац королеви Анни. Під час екскурсії ти побачиш Лондон з води, заціниш шикарні панорами міста з вершини, на якій знаходиться Грінвічська обсерваторія і дізнаєшся історію британських завоювань. Вартість прогулянки - 35 євро.

Відсвяткувати круту подорож варто у найкращих пабах Лондона з найкращим пивом і найкращою компанією. Тому ввечері підемо у популярний район Сохо, де пошумимо від душі під час Soho Pub Crawling. Вартість: 35 євро (входить один шот в кожному закладі).

Ніч у готелі або на танцполі.

6.10 неділя

Раннє виселення.

Трансфер в аеропорт і виліт до Києва.

Переглядаємо фотографії з поїздки і плануємо наступні поїздки разом з Green Forest та Eurotrips!

Прибуття до Києва.

* Ціни на екскурсії можуть незначно змінюватися, в залежності від сезону або інших незалежних від нас обставин.

Зареєструйся - http://bit.ly/2XEM1C0! 

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition 10.04
Запрошуємо всіх львівʼян на нову зустріч розмовного клубу "English, please"!  Приходьте, щоб півтори години говорити виключно англійською, прокачувати розмовний скіл та знайомитися з класними людьми. На вас чекатиме: Професійна та досвідчена викладачка англійської - Настя Скляренко 1…
News
Знижка на навчання у школі бізнес-англійської Yappi для всіх випускників Green Forest
Друзі, чудова новина для всіх випускників Green Forest! Підвищуйте рівень своєї англійської для карʼєри та бізнесу разом із нашими колегами – школою бізнес-англійської Yappi! Для вас діє постійна ЗНИЖКА 15% на всі семестри та курси в Yappi Business! Школа має різноманітне навчання онлайн: Бізнес…
News
Подарункові сертифікати на курси англійської в Green Forest
Маємо для вас класну та дуже корисну новину: відтепер на сайті greenforest.com.ua ви можете придбати подарункові сертифікати на вивчення англійської мови в Green Forest. Подарунковий сертифікат на англійську – це чудовий спосіб показати друзям, колегам чи близьким людям, що ви дбаєте про…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.