Green Forest Life. 25.10.2023

Green Forest: безкоштовні авторські ресурси для вивчення англійської

Автор: Green Forest

В Green Forest навчається близько 20000 студентів щороку з України та всього світу. Нашій школі вже 22 роки, тож у нас утворилось найбільше в Україні англомовне ком'юніті, яким ми дуже пишаємось та яке постійно підтримуємо. Ми створюємо багато різних матеріалів для вивчення англійською, які можна знайти у відкритому доступі і до того ж безкоштовно. Обирайте один з багатьох ресурсів, де ви знайдете купу корисних матеріалів:

1. Green Forest Journal — сайт Green Forest, де вже є тисячі статей на різні теми та регулярно публікуються нові. Тут можна знайти безкоштовні уроки, граматику в інфографічних табличках, лайфхаки, добірки додатків і сайтів, розбір окремих граматичних правил – все-все, що вам потрібно для якісного вивчення англійської мови. 

2. Green Forest English on Instagram та Facebook — добірки слів за темами, відео, граматичні таблички з прикладами, акції та знижки, а також тести для перевірки знань. В Instagram та Facebook ми публікуємо всі останні новини в Green Forest та звичайно ж цікаві факти в англійській. Підписуйтесь за посиланням – https://bit.ly/3bQdCsR.

Green Forest: безкоштовні авторські ресурси для вивчення англійської - 1Green Forest: безкоштовні авторські ресурси для вивчення англійської - 2

3. YouTube канал Green Forest. Нові навчальні відео виходять щотижня, маємо кілька постійних рубрик для всіх рівнів англійської: Англійська на слух та Безкоштовні уроки з викладачем. Окрім цього, всі відео розділені на плейлісти, тож ви можете підібрати собі відео за рівнем або за категорією: grammar, vocabulary etc.

 

4. Word of the Day в Instagram — сторінка від Green Forest зі словом дня. Тут доступні вже понад 2000 актуальних англійських слів для вивчення з поясненням, прикладом та перекладом. Переходьте на сторінку Word of the Day та вивчайте нову лексику – http://bit.ly/31x3Aqd.  

5. Telegram з івентами та розмовними клубамиТут завжди перші звістки про нові англомовні івенти та спікінг клаби, всі анонси та розіграші і, звісно ж, англійська – https://bit.ly/3qaQuOo. Найпопулярніші безкоштовні speaking clubs в Green Forest:

  • English Sunday Online – розмовні клуби англійською для всіх рівнів щонеділі. Обирайте час: 11:00, 13:00 або 15:00, та тему для розмови. 
  • Come and Learn – граматичні заняття для різних рівнів. Проводяться кожні два тижні о 19:00 та розділені на рівні elementary/pre-intermediate та intermediate/upper intermediate. Бонус: за кожне відвідування такого заняття ми даруємо 50 грн, які можна використати на навчання в Green Forest. 
  • Make Music Not War – музичний урок, на якому ви розбираєте популярні пісні та збагачуєте свою лексику. Проводимо щосуботи  о 12:00, необхідний рівень англійської – pre-intermediate і вище.

Green Forest: безкоштовні авторські ресурси для вивчення англійської - 3Green Forest: безкоштовні авторські ресурси для вивчення англійської - 4

6. Telegram-канал Green Forest — канал з безкоштовними матеріалами та ресурсами для вивчення та практики англійської мови у форматі відео та статей від Green Forest. Доступні інтерактивні онлайн-уроки та тести,  пісні та серіали англійською й анонси всіх англомовних івентів. Приєднатися за посиланням – t.me/greenforestschool.

7. Green Forest у Tik Tok. Перегляд відео в тік ток може бути з користю, адже у нас ви знайдете: 
- переклад українською інтерв’ю з вашими улюбленими зірками;
- мініуроки для вивчення лексики від викладачів Green Forest;
- переклад українською виступів всесвітньовідомих стендап-коміків;
- перевірка ваших знань у коротких тестах.

Green Forest: безкоштовні авторські ресурси для вивчення англійської - 5Green Forest: безкоштовні авторські ресурси для вивчення англійської - 6

8. Безкоштовні розмовні клуби English Sunday. Хотіли б більше говорити англійською? Це чудовий шанс робити це регулярно. Щонеділі в Green Forest проводяться 6 зустрічей розмовного клубу: 3 для рівнів від Elementary до Pre-Intermediate і 3 для від рівнів Intermediate до Advanced. Доступний час для занять: 11:00, 13:00 або 15:00. Теми клубів публікуються напередодні кожної зустрічі. Обирайте свій рівень, тему та приєднуйтеся у зручний для вас час!

Кожен день ми працюємо над тим, щоб створювати якісний контент та івенти для вивчення англійської мови. Приєднуйтеся та прокачуйте англійську разом з нами! Робіть англійську стилем життя!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Meetup Offline in Kyiv 12.09
Друзі, ви просили - ми зробили! 12.09 запрошуємо вас на новий English Meetup офлайн в Києві. Буде так само вайбово - з новими людьми та спілкуванням англійською. English Meetup - це неформальний нетворкінг івент, на якому незнайомці знайомляться, спілкуються та обмінюються контактами. Долучитися до…
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки 3.09
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб щонеділі
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.