Green Forest Life. 24.07.2024
Green Forest Events

"It’s a sign! Grammar Tenses Challenge": граматичний челендж англійської для всіх рівнів 5-25.08

Автор: Green Forest Events

Що ви знаєте про граматичні часи в англійській мові? Їх багацько, всі вони взаємоповʼязані, проте деякі з них здаються елементарними, інші - заплутаними та незрозумілими. Але всі вони нам дуже потрібні, аби вільно висловлювати свої думки англійською. Словом, всі вони - big deal. Якщо погоджуєтесь, ловіть нашу пропозицію!

Приєднуйтесь до нашого нового 21-денного телеграм-челенджу “It's a sign! Grammar Tenses Challenge”, аби раз і назавжди впорядкувати всі граматичні часи в своїй голові. Цих часів всього 12, так само як і знаків зодіаку. Кожен час ми презентуємо в контексті одного зі знаків, щоб допомогти вам створити цікаві асоціації, адже контекст - наше все. Наголошуємо на тому, що вам зовсім не обовʼязково вірити в гороскопи, аби отримати максимальну користь від челенджу. Просто повірте нам: комбінація англійської та астрології - це весело.

Тривалість: 5-25 серпня

Що чекає на учасників челенджу:

  • 12 граматичних часів з детальними поясненнями, правилами та прикладами
  • інтерактивні завдання щодня та практичні завдання наприкінці кожного тижня
  • списки корисної лексики до кожного знаку зодіака
  • фінальний тест на перевірку вивчених винятків з правил
  • можливість виграти безкоштовний курс навчання в Green Forest

Вартість участі: 350 грн

10% від зібраних коштів ми переведемо на збір волонтерської організації “Корчівники”, які збирають 10 млн грн на 25+ позашляховиків для 20 різних підрозділів ЗСУ. Беріть участь в їхньому зборі та отримайте можливість виграти Mazda MX-5 за донат на військо.

Бажані рівні англійської: будь-які. Челендж включатиме дві версії щоденного завдання: для початкових та просунутих рівнів (окрім кількох часів, які є заскладними для низьких рівнів, проте обовʼязково знадобляться їм в майбутньому).

Як це працює:

  • Щоб приєднатися до челенджу, перейдіть в наш бот за лінком, читайте деталі та оплачуйте участь. Після цього ви отримаєте лінк на закритий телеграм-канал челенджу. Join and wait for it!
  • Починаючи з 5.08, щодня з понеділка по четвер о 10:00 в телеграм-каналі шукайте презентацію одного з граматичних часів, вокабулярний список до знаку зодіаку та інтерактивне завдання. Обирайте пояснення та версію завдання для вашого рівня (початкового чи просунутого).
  • Починаючи з 9.08, щопʼятниці ми ділитимемось з вами воркшітом з практичними завданнями, які допоможуть вам відпрацювати вивчене за тиждень.
  • Проходьте фінальний тест 26.08 для перевірки вивченого та беріть участь в розіграші подарунків.

Які будуть подарунки?

Серед усіх учасників челенджу, які пройдуть фінальний тест, ми рендомно розіграємо наступні подарунки:

  • 1 місце - безкоштовний курс навчання в Green Forest
  • 2 місце - підписка на booyya на 6 місяців + настільний календар Upgrade від Gifty
  • 3 місце - підписка на booyya на 6 місяців + настільний календар Upgrade від Gifty
  • 4, 5 місця - зодіакальні блокноти від Orner

Абсолютно всі учасники челенджу отримають знижку 300 грн на будь-який курс англійської в Green Forest.

Доступ до телеграм-каналу та матеріалів в ньому залишиться у вас назавжди.

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English Meetup Offline in Kyiv 12.09
Друзі, ви просили - ми зробили! 12.09 запрошуємо вас на новий English Meetup офлайн в Києві. Буде так само вайбово - з новими людьми та спілкуванням англійською. English Meetup - це неформальний нетворкінг івент, на якому незнайомці знайомляться, спілкуються та обмінюються контактами. Долучитися до…
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки 3.09
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб щонеділі
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.