English for Success. А чого хочеш ти?

Автор: LalpCariaPZ

Робота – дім, робота – дім, робота – дім, постійні complains (скарги), депресія, як результат, невдоволення своїм життям, надія, що новий уряд зможе покращити моє життя… Але так не буде. Скільки б ми не скаржилися, це не приведе ні до чого доброго однозначно.

Сьогодні ми поговоримо про силу думки і clear picture in your head (чіткий малюнок у нас в голові), картинку нашого майбутнього і про віру, що це стане реальністю. Чого ти хочеш від життя? Скільки грошей тобі потрібно? Ким ти хочеш бути? Де ти хочеш жити? Чи борешся ти за життя своєї мрії, чи ти просто погодився на те, що в тебе є? Та дорога, яку ти вибрав, приведе тебе до життя твоєї мрії? І цей перелік запитань можна продовжувати і продовжувати.

Only imagine (тільки уяви) собі, ти сів у автобус і виїжджаєш з точки А, а водій тобі каже, що не знає, де буде точка Б, не знає маршрут та пункт призначення. «Дорогою розберемося», – каже весело водій. Але питання: «Куди приїде цей автобус?» А як щодо тебе? Куди прямує твій життєвий автобус?

English for Success. А чого хочеш ти?

Я хочу поділитися однією історією, яка мене надихнула.

Коли Монті було 16 років, йому дали завдання написати composition (твір) про те, що він хоче, коли виросте. Монті довго мучився і витратив багато годин на опис своєї мрії.

Він хотів колись стати власником ranch (ранчо). Він написав сім сторінок, описуючи в найдрібніших details (подробицях) ранчо площею 200 акрів, і намалював план розташування всіх будівель, конюшень та доріг. Він навіть намалював дуже докладний план будинку, який він збудує площею 4000 квадратних футів. Наступного дня Монті віддав свій твір вчителю.

Через два дні його вчитель повернув твір, поставивши жирну червону двійку, приписавши: «Залишся після уроку».

Після уроку хлопчик із мрією підійшов до вчителя і спитав, чому він отримав двійку за свій твір. На що вчитель відповів: «Бо така мрія неможлива для такого хлопчика, як ти. Тобі потрібно багато, дуже багато грошей, щоби придбати таке ранчо. А які гроші маєш? Жодних. Адже ти з дуже бідної родини. Немає жодної opportunity (можливості) для тебе здійснити твою мрію. Вона нездійсненна. Ось що я скажу. Іди додому і напиши інший твір, в якому ти опишеш іншу, реалістичнішу мрію, і я поставлю тобі іншу оцінку». Хлопчик повернувся додому і попросив advice (поради) у свого батька.

І ось, що він почув: «Синку, боюся, тут я тобі не помічник. Я думаю, що це має бути тільки твоє decision (рішення), і я маю відчуття, що це буде дійсно важливе для тебе рішення». Монті обдумував слова батька цілий тиждень. Нарешті, він повернув вчителеві той самий твір і сказав: «Ви можете залишити собі двійку, а я залишаю собі свою мрію».

Минув час, Монті давно закінчив школу, став дорослим. Він розповів цю історію і, повернувшись до групи людей, що слухали його, сказав: «Я розповів вам цю історію, тому що ви всі сидите в моєму будинку, площею 4000 квадратних футів, посеред мого ранчо площею 200 акрів. А твір висить у рамці над fireplace (каміном)». Монті продовжив: «Найдивовижніша частина цієї історії полягає в тому, що два роки тому, влітку, той самий вчитель привіз сюди 30 школярів, і вони тиждень розташувалися табором на моєму ранчо.

Перед від'їздом вчитель сказав: «Послухай, Монті, коли я був твоїм учителем, я був свого роду dream stealer (злодій мрій). Мені зараз дуже шкода, що тоді я вкрав багато дитячих мрій. Але я дуже радий, що ти знайшов у собі сміливість відстояти свою мрію».

Запитай себе, чого ти хочеш насправді від свого життя. Запитай своє серце. Побач цю картинку в найдрібніших подробицях, вір у те, що її можна здійснити, і наполегливо йди за своєю мрією!

Good luck! I believe in you! You can do it! 

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.