About English Language. 24.02.2020

Ефективні курси англійської для початківців у Києві

Кожен погодиться з думкою, що знати іноземну мову та вміти вільно спілкуватися – це дуже круто. Тому заняття з англійської для початківців – одні з найбільш популярних у багатьох мовних школах. Але зробити перший крок на шляху до своєї мети для багатьох людей є найважчим завданням. Тому курси англійської для початківців у Києві – вибір тих, хто дійсно хоче щось змінити у своєму житті.

Ефективні курси англійської для початківців у Києві
Курси англійської для початківців у Києві – перший крок до вашої мрії!

Вирішивши вивчати іноземну мову, багато хто сумнівається в своїх силах і здібностях. Особливо це стосується тих, чия діяльність (робота або навчання) ніяк не пов'язана з мовами. Тисячі нових слів, правил, абсолютно нова ритміка мови – це ще далеко не все, з чим новачкові доведеться зустрітися в Києві на курсах англійської для початківців. Тому дуже важливо знайти оптимальний формат занять, а також викладача, який використовує ефективні методики навчання. Хороший учитель завжди підтримає, пояснить усе незрозуміле та зможе додати впевненості у власних силах. Ви побачите, що уроки англійської для початківців у Києві не такі вже й складні. Ба більше – вони можуть бути:

1. Цікавими
Зараз існує безліч технік і методів навчання, завдяки яким заняття відійшли від звичного формату шкільних уроків або університетських пар. На курсах англійської мови для початківців у Києві використовуються ігри, методи «перевернутий урок», «від теорії до практики» та багато інших.

2. Веселими
Особливо якщо заняття проходять у групах. Спільне виконання завдань і постійне спілкування з однодумцями додадуть вам ентузіазму та мотивації.

3. Пізнавальними
Одним із кращих способів практикувати мовні навички є розмовний клуб. Обговорюючи різноманітні теми, ви не тільки вчитеся говорити англійською, а й ділитеся своїми думками та дізнаєтеся багато нового.

Ті, хто тільки починає вивчати англійську, часто бояться, що вони не зможуть запам'ятати нові слова. Саме «погана пам'ять» є частою причиною, через яку люди так і не вирішуються втілити свою мрію вивчити іншу мову. Насправді це помилка, адже англійську може вивчити абсолютно будь-яка людина. Просто всім потрібен різний підхід. Але повторення та самостійна робота – це стосується кожного.

Ось кілька порад, як краще запам'ятати нові слова та навчитися складати речення:

1. Час від часу замінюйте російські/українські слова на англійські та використовуйте їх у розмові. Зараз це абсолютно нормально, ніхто не подивиться на вас косо.

2. Спробуйте описувати все, що бачите (предмети, кімнату, пейзаж або одяг), англійською.

3. Щовечора складайте невеликі оповідання англійською мовою про те, як ви провели день, чим займалися, який у вас був настрій тощо.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.