News. 07.11.2022

Notes by Green Forest – оновлені показники прогресу за кожен урок англійської

Автор: Green Forest

Що найбільше допомагає вам у вивченні англійської? Шалена мотивація? Улюбленні заняття у Грін Форест? Супервикладач? Звичайно ж, усе разом. Але ще дуже допомагає аналіз своїх сильних та слабких сторін та розуміння того, де потрібно допрацювати. 
Хто з цим може допомогти? Звичайно ж, наші супервикладачі та наш неповторний підручник. Саме тому він має фунцію Progress Report - можливість побачити у відсотках кількість пройденого матеріалу, а також отримати оцінку за виконані завдання. Ми знаємо, що ви щодня одним оком підглядаєте на той прогрес і задоволено усміхаєтеся. 

Так от, щоб це було робити ще приємніше та аналізувати свою роботу ще легше, ми представляємо вам оновлений Progress Report! Тепер ви зможете побачити його у кожному, так-так, КОЖНОМУ уроці вашого підручника. 

Кожен урок може мати 4 різні види вправ, відповідно 4 прогреси та оцінки: 

  • Vocabulary -  лексика та вправи на її відпрацювання
  • Functional Language - ситуативні вирази та конструкції та вправи на їх відпрацювання
  • Grammar - граматичні теми та вправи на відпрацювання граматики
  • Skills - вправи з Reading, Listening, Writing та навіть Speaking

Тобто в кінці кожного уроку ви зможете перевірити, наскільки успішно справилися з цими типами вправ. Ви зможете побачити:

  •  кількість вправ, що були відведені на відпрацювання тієї чи іншої навички та скільки з них ви виконали
  •  загальну кількість завдань (кожне речення, кожен пропуск, кожне питання - це одне завдання) та кількість помилок, що ви зробили
  •  свою оцінку

Нагадаємо, що у прогрес зараховуються лише вправи, які мають кнопку CHECK, тобто їх можливо перевірити на правильність виконання. 

Також ви зможете побачити свою загальну оцінку за урок, що враховує усі види роботи. Якщо певного виду робіт, наприклад Skills, немає у вашому Progress Report, це означає, що таких вправ в уроці не було АБО ці вправи неможливо оцінити за критеріями: правильно / неправильно, тобто вони мають кнопку SAVE в кінці.

Загальний прогрес по підручнику рахуватиметься у особистому кабінеті, як і зараз, один раз на добу. 

Цікаво? Нам дуже! Гайда у підручник перевіряти, що там!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
English, please: Kyiv Edition
Обожнюємо вайб наших розмовних зустрічей в Avangarden Gallery. Це і потужна практика англійської, і нові знайомства, і сучасне мистецтво. Join us! Коли: 25.06 (вівторок), 19:00 Де: Avangarden Gallery (вул. Січових Стрільців, 23а) На вас чекає: ведуча - досвідчена викладачка англійської – Світлана…
Green Forest Life
Новий набір на курс для підготовки викладачів від Green Forest Teaching Center
Відчуваєте в собі покликання до викладання англійської мови або вже викладаєте, проте весь час прагнете вдосконалюватись? Тоді у нас є радісна новина для вас, адже ми знову запрошуємо всіх бажаючих в Green Forest Teaching Center!  Новий набір на спеціальний курс з підготовки викладачів…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Приходьте, щоб півтори години говорити виключно англійською, прокачувати розмовний скіл та знайомитися з класними людьми. На вас чекатиме: Професійна та досвідчена викладачка англійської – Настя Скляренко…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.