Vocabulary, Reading. 25.09.2019
Free English Lesson with Notes

Class 2. Інтерактивний урок Idioms. A1-C1

Автор: Green Forest

Ваша англійська буде космос з щотижневими уроками за інтерактивним підручником Notes by Green Forest і рубрикою eBoost with Notes!

Сьогодні ми пропонуємо вам пройти CLASS 2, повністю присвячений популярним ідіомам англійської мови. За посиланням http://bit.ly/2loj6o7 вас чекає цілих 5 завдань, які допоможуть вивчити і пропрацювати 15 частовживаних ідіом. Зручно те, що цей урок буде цікавий студентам з різними рівнями знань, від A1 і аж до C1!

А в короткому онлайн курсі з англійської мови від Booyya - Animal Idioms for Human English with Cap The Cat - https://bit.ly/31qEafc - зібрано 15 класних ідіом, пов'язаних з тваринами. Їх легко запам'ятати, вони часто зустрічаються у фільмах, статтях і в житті, і вони точно знадобляться тобі в побутовому спілкуванні.

А ще радимо пройти курс Relationship Idioms with Cap The Cat від Booyya - https://bit.ly/39ucDOt, який створений в форматі коміксів і дозволяє швидко запам'ятовувати нову лексику. Ці ідіоми знадобляться вам, якщо ви з'ясовуєте відносини, сваритесь, миритесь або хочете підтримати світську розмову.

Нагадуємо, що Notes - це інтерактивний онлайн підручник з англійської мови, який ми розробили в Green Forest у 2018 році. Саме за його програмою навчаються тисячі студентів Green Forest у 5 містах України, а тепер будете займатись і ви!  Для цього вам потрібно просто щосереди заходити на сторінку Green Forest за новим випуском. Кожний випуск - це повноцінний Class або урок на прокачку кількох навичок із інтерактивними завданнями: ви зможете виконувати їх і перевіряти свої відповіді онлайн.

Як вам CLASS 2? Вивчили цікаві для вас ідіоми?

Вам також може сподобатися:
Vocabulary
Безкоштовний урок англійської з Notes. Vocabulary. Character Features. A2-B1
А ви знаєте, які риси характеру притаманні вашому знаку зодіаку? Пропонуємо вам це дізнатися та вивчити лексику на тему “Character Features” у новому безкоштовному інтерактивному уроці Notes для рівнів A2-B1 – bit.ly/3UAo9Qp. На вас очікують 4 інтерактивних вправи та “Memory…
Video
Англійська в піснях. Imagine Dragons підтримали Україну в кліпі на пісню Crushed
Впевнені, ви вже чули про пісню Crushed by Imagine Dragons та їх кліп з історією Сашка з Миколаївської області І щоб ви точно розуміли, про що співають «дракони», та почерпнули щось нове для своєї англійської, наша викладачка Юля Кравченко зробила для вас відеорозбір цієї потужної пісні…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.