Fun, Reading. 20.09.2024

7 англомовних онлайн-журналів для прокачування вашої англійської

Автор: Іра Озадовська

Здається, у наш час вже майже ніхто не читає друковані журнали. Та й знайти їх вже не так легко. Але ж для тих, хто вивчає англійську чи будь-яку іншу іноземну мову, це справжнє джерело нової лексики та цікавих мовних зворотів. Читаючи на теми, які вас цікавлять, ви не тільки дізнаєтеся щось нове, а й зможете запам’ятати нові слова в контексті. Саме тому сьогодні пропоную вам добірку онлайн-журналів на різні теми. Одразу зазначу, що всі журнали можна читати абсолютно безкоштовно, але деякі видання пропонують підписку, де ви знайдете більше контенту та унікальних статей тільки для підписників (вартість буду вказувати). Поїхали!

1. National Geographic

Рівень англійської: від Pre-Intermediate
Теми: Animals, Environment, History & Culture, Science, Travel
Частковий доступ – безкоштовний, повний – 59$ / рік

Інший журнал на першому місці у добірці я й не уявляю. Тут ви знайдете статті на такі теми як навколишнє середовище, історія та культура, наука і подорожі. Загалом, про все на світі. Можу рекомендувати цей журнал як для загального розвитку, так і якщо ви готуєтеся до міжнародних іспитів. Журнал охоплює широкий спектр тем, тому ви завжди знайдете щось цікаве для себе та про що можна буде розповісти на усному екзамені.

2. Cosmopolitan

Рівень англійської: від Intermediate
Теми: Celebs, Style, Beauty, Shopping, Lifestyle
Частковий доступ – безкоштовний, повний – 35$ / рік

Каюсь, що люблю почитати про останні плітки серед зірок Голлівуду. Але тут ви знайдете статті не тільки про це. Хочете, почитаєте гороскоп на місяць, а хочете, поглинете у більш серйозні теми про здоровий спосіб життя. Крутий вибір журналу, щоб і розслабитися, і вивчити лексику, яка вам знадобиться у повсякденному житті. 

3. Psychology Today

Рівень англійської: від Upper-Intermediate
Теми: Psychology 
Повний доступ – безкоштовний

Цікавитеся психологією та психічним здоров’ям? Тоді вам варто почитати відповідний тематичний журнал, щоб збагатити свою лексику та поговорити пізніше про це англійською. Можу сказати, що статті в Psychology Today будуть корисними для багатьох, адже тут розкривається багацько теми: від різних проблем з психічним здоров’ям до того, як батькам зрозуміти свою дитину. Кожен зможе знайти для себе корисну інформацію та прочитати це англійською.

4. The Economist

Рівень англійської: від Intermediate
Теми: Business & economics, World, Culture & society, News, Politics
Частковий доступ – безкоштовний, повний – 26.58 € / місяць (319€ / рік)

А як щодо бізнес-англійської? Такі журнали також можна знайти у відкритому доступі для вашої англійської. Пропоную звернути вашу увагу на The Economist, де з назви вже зрозуміло, що ви знайдете все на тему Business & economics. Але, крім того, є й цікаві статті про культуру, новини у світі та багато чого іншого. Мова статей досить лаконічна, але й тематичний гумор тут також можна побачити.

5. Pitchfork

Рівень англійської: від Intermediate
Теми: Music
Повний доступ – безкоштовний

А якщо ви вважаєте себе поціновувачем музики (будь-якого жанру), у цьому журналі на вас чекають розбори альбомів відомих виконавців, популярні пісні та обговорення життя зірок. 

6. Science

Рівень англійської: від Upper-Intermediate
Теми: Science
Повний доступ – безкоштовний

Не завадить й почитати англійською про науку. Загалом, це найпопулярніший науковий журнал, куди дуже престижно публікувати дослідження з будь-якої галузі науки. Science існує з 1880 року та має купу корисних статей як для загального розвитку, так і для дослідження в окремих темах.

 

7. Wired

Рівень англійської: від Intermediate
Теми: Gear, Business, Business, Science, Culture, Politics
Частковий доступ – безкоштовний, повний – 35$ / рік

Wired – це культовий американський журнал, який вже понад три десятиліття висвітлює найсвіжіші тренди в галузі технологій. Вплив комп'ютерних технологій на культуру, економіку та політику, а також базові статті щодо вибору техніки та встановлення програм – все в цьому журналі. 

Сподіваюсь, ви знайшли журнал, який вам до вподоби. Читайте англійською, вдосконалюйте свою англійську та вперед до нових успіхів. Вибирайте теми, які вас цікавлять, і поступово збільшуйте рівень складності текстів. Також, не забувайте використовувати словник і звертати увагу на нові слова та вирази. Приємного читання!

Вам також може сподобатися:
Video
Англійська на слух: Як Джордж Клуні пранкував Бреда Пітта
Як Джордж Клуні постійно розігрує Бреда Пітта та чому може бути заарештований? Нова історія рубрики "Англійська на слух" обіцяє бути цікавою та кумедною. Наш викладач Назад Задорожний розбере для вас кожне англійське речення з неї, щоб ви точно все зрозуміли. А ви поки беріть щось смачненьке…
Fun
One TV show for your English - серіал Emily in Paris, season 4
Паризька пригода Емілі продовжується… 4 сезон романтичної комедії "Емілі в Парижі" повертає нас у вир романтики, моди та складних виборів. Хто ж завоює серце американської героїні? Габріель, чарівний француз з таємницями минулого, чи Альфі, впевнений британець, який пропонує стабільність?…
Video
Відео: Ви неправильно зрозуміли англійські пісні - Alphaville, M.I.A, Outcast, ABBA, R.E.M, Baha Men, RHCP
А ви знали, що в популярній пісні "Who let the dogs out", dogs — це не про собак? Або ж про що насправді співається в хіті "Dani California"?  Щоб відкрити потаємні сенси цих та інших легендарних англомовних пісень, вмикайте нове відео рубрики «Ви неправильно зрозуміли…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.