Vocabulary, Writing, Speaking, Reading, Listening, Grammar. 07.06.2024

6 безкоштовних онлайн-курсів англійської для всіх рівнів на літо 2024

Автор: Іра Озадовська

Ось і літо прийшло: пора хоч трішки відпочити та розслабитися. Це чудовий час для перезарядки, але не варто забувати про важливість підтримки своїх знань та навичок, у тому числі й володіння англійською мовою. За три літні місяці без практики можна втратити те, що ви так старанно вивчали раніше. Що ж тоді робити? На допомогу вам спішить добірка з 6 безкоштовних курсів англійської мови для різних рівнів (A1-C1) та невеличкий бонус в кінці. Тут кожен зможе знайти щось корисне! Тож, коли на вулиці спекотно, візьміть прохолодний напій, оберіть курс та покращуйте свою англійську. 

Граматичний курс “Англійська мова: частини мови”

Що можна покращити: Grammar
Необхідний рівень англійської: Starter, Elementary, Pre-Intermediate
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: 6 тижнів по 4 години
Мова курсу: українська

Надважлива складова мови, за допомогою якої вас розуміє співрозмовник. Вгадали, що це? Це ж граматика. А от щоб правильно цією граматикою користуватися – освітній проєкт EdEra пропонує вам безкоштовний курс для рівнів А1-А2. Курс підходить всім – для учнів, студентів та тих, кому потрібно ґрунтовно розібратися у цій потаємній англійській граматиці. 

Basic English 1: Elementary та Basic English 2: Pre-Intermediate 

Що можна покращити: Grammar, Vocabulary, Writing, Listening
Необхідний рівень англійської: Starter, Elementary, Pre-Intermediate
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: 4 тижні (4 год/тиждень)
Мова курсу: англійська

А якщо б ви хотіли комплексний курс, тоді вам точно сюди. Курси розділені на рівні Elementary та Pre-Inermediate, тож обирайте свій і покращуйте свою англійську. Тут на вас чекає загальна англійська, яка може бути у нагоді в подорожах і не тільки. 

Англійська для кар'єрного зростання

Що можна покращити: Grammar, Vocabulary, Writing, Listening
Необхідний рівень англійської: Intermediate, Upper-Inermediate, Advanced
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: 5 тижнів
Мова курсу: англійська

На цьому курсі акцент вже на бізнес-англійську. Якщо у вас в планах на літо змінити роботу та спробувати щось нове – рекомендую його пройти. Цей безкоштовний курс був розроблений університетом Пенсильванії та складається з 5 розділів (1 розділ = 1 тиждень), які допоможуть вам коректно себе представити на ринку праці, написати переконливе резюме та супровідний лист, а також ви знайдете підказки фраз для усної співбесіди. І все це англійською мовою!

Англійська для повсякденного спілкування на робочому місці: Базовий рівень

Що можна покращити: Grammar, Vocabulary, Listening
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Inermediate, Advanced
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: 6 годин (5 модулів)
Мова курсу: англійська

У продовження попереднього курсу для бізнес-англійської, пропоную вам курс від Coursera. Уявімо, що всі етапи співбесіди ви вже пройшли. А далі буде спілкування на робочому місці, яке вкрай важливе для взаєморозуміння між новими колегами, партнерами та клієнтами. Тож, цей курс вас навчить коректно спілкуватися на роботі англійською за досить невеличкий проміжок часу. Всього 6 годин і ви вивчите необхідну лексику та граматику, а також попрактикуєте сприймання англійської на слух.
 
Безкоштовні курси англійської мови від Booyya

Що можна покращити: Grammar, Vocabulary, Writing, Listening
Необхідний рівень англійської: всі рівні
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: різні типи курсів, від 1 до 5 уроків
Мова курсів: англійська

Booyya – маркетплейс онлайн-курсів англійської мови, де ви можете обрати саме ті теми з англійської, які вас цікавлять. В Booyya постійно оновлюються безкоштовні курси, щоб ви могли познайомитися з платформою та вивчили щось корисне. За посиланням ви знайдете все для різних рівнів англійської – від курсу з бізнес-англійської до вивчення англійської за Гаррі Поттером. 

Бонус

Для українців також зараз є можливість безкоштовної підписки на сайти та додатки для вивчення англійської. Зручність полягає у тому, що ви можете вивчати новий матеріал на будь-якому гаджеті та будь-де. 

  • Promova 

Що можна покращити: Vocabulary, Speaking
Необхідний рівень англійської: всі рівні

За умови підтвердження українського громадянства в Дії, Promova пропонує 3 роки безкоштовної преміум підписки. Програма курсу підбирається відповідно до вашого рівня англійської. Для цього при реєстрації проходите тестування та розпочинаєте своє вивчення. Також, ця платформа пропонує безкоштовні розмовні клуби, де ви попрактикуєте вивчену лексику.

Завантажити в AppStore та PlayMarket.

  • Drops

Що можна покращити: Vocabulary
Необхідний рівень англійської: Starter, Elementary, Pre-Intermediate

Ще один застосунок, який надає розширену версію підписки для українців. У Drops немає тестування вашого рівня, тому особливо корисним цей додаток буде для початкових рівнів. Ви будете вивчати нову лексику за картками і таким чином краще запам’ятовувати матеріал. Реєстрація для преміум підписки для українців за посиланням – languagedrops.com/ukraine.

Завантажити в AppStore та PlayMarket.

Сподіваюсь, ця підбірка була для вас корисною та ви обрали курс на літо, який вам найкраще підходить. Пам’ятайте, що в англійській мові повторення та практика грають головні ролі. Тож відпочиваймо, насолоджуймося сонячними і теплими днями та вивчаймо англійську. Якщо ж вас цікавить підняти свій рівень комплексно та з викладачем, завітайте на сайт Green Forest та нумо покращувати англійську мову разом. У нашій школі ми маємо набір кожного місяця. Чекаємо на вас:) 

Вам також може сподобатися:
Vocabulary
Безкоштовний урок англійської з Notes. Idiom. Tough cookie. A1-A2
Презентуємо вам новий безкоштовний урок на інтерактивній платформі Notes для рівнів A1-A2. На цей раз ви поповните свій словниковий запас слів та вивчите нову ідіому “Tough cookie” –  https://bit.ly/4brr8Qp.  На цьому уроці ви: подивитеся відео з поясненням цієї ідіоми від…
Fun
Британський сленг 2024 - 15 англійських сленгових фраз на кожен день
"Roman Empire", "delulu" або просто — англійський сленг, який треба знати в 2024 році — уже в новому відео від Green Forest! Наш нейтів спікер Марк зібрав для вас аж 15 популярних сленгових слів і люб’язно поділився їх значеннями.  Тож вмикайте відео та вивчайте…
Vocabulary
One TV show for your English - серіал The Bear
Пропоную вам подивитися популярний серіал “The Bear” англійською мовою та не тільки дізнатися нові слова, а й зануритися в цікавий сюжет про ресторанний бізнес. Все розпочинається з того, що Кармен – молодий та талановитий шеф-кухар зі світу вишуканої кухні – повертається…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.