About English Language, Vocabulary, Speaking, Reading, Listening, Grammar. 30.08.2024

5 безкоштовних осінніх онлайн-курсів 2024 року для всіх рівнів англійської

Автор: Іра Озадовська

А у вас теж вересень асоціюється з навчанням ще з часів школи? Коли за вікном починає падати листя, а дні стають коротшими, саме час зайнятися чимось корисним. Якщо ви відклали вивчення англійської мови до осені або просто у вас є це всім відоме відчуття, що потрібно розпочати навчання, ця стаття вас вчасно знайшла. Саме восени з’являється так багато можливостей для навчання, тож у цій статті підібрала вам 5 безкоштовних курсів для вашої англійською. Обирайте, який курс вам підходить за рівнем та цілями та вперед до знань. 

1. English for Career Development

Що можна покращити: Vocabulary, Writing, Business English
Рівень англійської: від Pre-Intermediate
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: 40 годин (3 тижні по 13 годин, 5 модулів)
Мова курсу: англійська

Задумали змінити роботи або розпочати кар’єру зовсім в іншій сфері? Тоді цей курс вам допоможе не тільки підняти рівень англійської мови, а й навчить правильно шукати роботу, створювати резюме англійською, писати супровідний лист та пройти співбесіду англійською. Курс створений Університетом Пенсільванії та фінансовим Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США, Управління програм англійської мови. Будьте уважні, що за умови безкоштовного проходження курсу, сертифікат не видається. 

2. UPValenciaX: Upper-Intermediate English: Business and Industry

Що можна покращити: Vocabulary, Writing, Grammar, Business English
Рівень англійської: від Intermediate
Початок курсу: 22 жовтня 2024 року
Тривалість: 4 тижні (3-5 годин на тиждень)
Мова курсу: англійська

А якщо ви вже пройшли попередній курс чи хотіли б курс для вищого рівня, обирайте курс від Universitat Politècnica de València. Тут ви вдосконалите свою Business English до рівня B2 (Upper-Intermediate), вивчаючи необхідну граматику та лексику та практикуючи свої письмові навички.

3. English Launch

Що можна покращити: Vocabulary, Writing, Grammar, Listening, Pronunciation
Рівень англійської: від Pre-Intermediate
Початок курсу: будь-коли
Тривалість: 5 годин, 15 уроків
Мова курсу: англійська

Цей безкоштовний курс англійської мови від британця вже чекає на вас та допоможе вам підвищити свій рівень англійської мови. Ви отримаєте 15 інтерактивних відеоуроків, де зможете не лише послухати автентичну британську англійську, але й відпрацювати нові слова та граматичні конструкції у різноманітних вправах.

4. Проєкт Language Connect for Ukraine 

Що можна покращити: Vocabulary, Listening, Speaking, Business English
Рівень англійської: для всіх рівнів
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: необмежено
Мова курсу: англійська

Не курс, а цілий проєкт, розроблений для українців, які хотіли б вчитися в іноземців та ще й безкоштовно. Для навчання вам потрібно лише зареєструватися, обрати свої цілі, плани, інтереси та підібрати собі volunteer teacher. Тут вже точно не вийде посидіти та помовчати на занятті, бо будете займатися англійською індивідуально. 

5. Англійська у воєнний час від Booyya

Що можна покращити: Vocabulary, Listening, Speaking, Writing, Business English
Рівень англійської: всі
Початок курсу: будь-коли 
Тривалість: 30 хв, 1 урок
Мова курсу: англійська

Booyya – це онлайн-платформа, де ви знайдете курси англійської на будь-який смак та де постійно з'являються нові безкоштовні заняття. Цей курс раджу пройти, адже під час воєнного стану важливо збирати та порівнювати новини, щоб не стати жертвою дезінформації. Ці знання допоможе вам читати новини англійською та надалі розповідати світові усно чи письмово про реальний стан речей під час війни в Україні.  

Коли, як не зараз? Не відкладайте вивчення англійської на потім. Осінь – ідеальний час, щоб почати щось новеньке та досягти своїх цілей. Оберіть курс, який найбільше відповідає вашим потребам, і вже за кілька тижнів ви помітите перші результати. Вдалого навчання! 

Вам також може сподобатися:
About English Language
Шотландська англійська: розкриваємо таємниці мови
Англійська мова – це мозаїка діалектів, акцентів та особливостей, що робить її живою та багатогранною. Одним із найяскравіших прикладів такого мовного різноманіття є шотландська англійська. Саме на цю тему кажуть: "Шотландці розуміють усіх, а їх – ніхто" і це стосується не тільки…
Fun
Відео - Small Talk з Антоном Тимошенко: як почати жартувати англійською та з чого сміються в США
Оце так відео вас чекає сьогодні! Один з найталановитіших стендап-коміків Антон Тимошенко завітав у нову відеорубрику Small Talk від Green Forest і розказав про: вивчення англійської мови, як жартувати англійською, кого дивитися з англомовних коміків, щоб розуміти хоча б 20% сказаного, і над чим…
About English Language
Популярні методи у викладанні англійської мови простими словами
У школі англійської Green Forest  ми пишаємося тим, що йдемо в ногу з часом і застосовуємо найсучасніші та найефективніші методики викладання. Але найголовніше – ми не обмежуємося одним методом. Наші викладачі майстерно поєднують різні підходи, створюючи унікальний мікс для кожного курсу…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.