Green Forest Life. 11.03.2021

20 фактів про Green Forest до двадцятиріччя школи

Автор: Green Forest

Самі не можемо у це повірити, але Green Forest у березні 2021 року виповнюється 20 років! За цей час стільки всього відбулось, що й важко згадати. Але ми трошки позгадували і зібрали для вас ці 20 цікавих фактів про школу, якими хочемо поділитись!

  1. За весь час існування школи у проекту було всього 3 логотипи, і на перших двох були дерева, хоч і не зелені.
  2. Першим редактором сайту Green Forest була Надія Дьячук, яка зараз керує методичним відділом школи. 
  3. Green Forest змінив 45 фізичних офісів по всій Україні: 45 переїздів, ремонтів та нових локацій. Фух! 
  4. Магазин оригінальних подарунків Gifty вперше з'явився саме на сайті Green Forest у форматі Gift Shop з сувенірною продукцією школи.
  5. Над дизайном Green Forest за 20 років встигли попрацювати 10 крутих дизайнерок та ілюстраторок: Леся Порохня, Маша Яснікова, Даша Левчук, Влада Сошкіна, Євгенія Гайдамака, Віка Лопухіна, Оксана Скворчинська, Маша Фоя, Ксенія Кирілкова, Анна Іл'їна.
  6. Перший офіційний офіс Green Forest знаходився у ленінській кімнаті, на 10 поверсі  гуртожитку інституту Драгоманова. Цікаво, що там зараз?
  7. Більше 100 000 студентів вже встигли повчити англійську в Green Forest. Щасливчики!
  8. Green Forest - одна з перших компаній, хто задіяв всім відомого Гуся у своїх рекламних кампаніях ще у 2017 році. До того як це стало мейнстрімом. Пам'ятаєте?
  9. Перші рекламні листівки у формі листочків вирізали самі директор та директорка школи.
  10. За 20 років в школі працювало всього близько 50 працівників чоловічої статі.
  11. 526 884 підписники щодня слідкують за сторінками школи у різних соціальних мережах. А ви вже приєднались? 
  12. Більше 40000 учасників відвідали безкоштовні англомовні івенти онлайн від Green Forest всього за останній "карантинний" рік, а скільки десятків тисяч відвідало наші офлайн івенти у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі та Одесі за 20 років - порахувати неможливо.
  13. 1320 навчальних статей можна знайти у вільному доступі в Green Forest Journal, а найпопулярніша стаття 10 порад про те, як правильно дивитися кіно англійською мовою має 262671 переглядів. 
  14. На Дистанційному онлайн курсі навчаються студенти з усього світу: від США до Японії. Чекаємо на Австралію!
  15. У 2018 році Green Forest розробив і випустив власний друкований підручник Notes та запустив інтерактивну онлайн платформу до нього. До цього дня Green Forest залишається єдиною школою в Україні, хто спромігся на таке!
  16. Власний навчальний центр для викладачів англійської мови Green Forest Teaching Centre провів 10 наборів та випустив 100 готових до роботи професіоналів.
  17. Щонайменше 15 шкіл англійської мови по всій України відкрились за скопійованою у Green Forest системою роботи та навчання. Бажаємо їм успіхів
  18. З 1 кімнати в гуртожитку за 20 років Green Forest виріс у мережу з 5 шкіл: Green Forest, Green Country English School, Yappi Business English School, Yappi Corporate, Project 12 та 2 проектів: Booyya, Gifty, 30 філій та 600 працівників.
  19. 62000 активних читачів щотижня отримуюють корисну навчальну email розсилку від Green Forest. А ви вже підписані? 
  20. Green Forest посприяв створенню більше 50 нових сімей, а скільки людей знайшли своїх soulmates, друзів та просто нових знайомих!

Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.