About English Language. 14.01.2020

Мовна школа Green Forest – вчимо англійську з нуля

Більшість випускників шкіл звикла, що освоєння іноземної мови – це тривалий і досить нудний процес, який розтягується на роки. І необхідність вивчення англійської з нуля захвату не викликає. Тому в більшості людей і опускаються руки перед такою важкою, на перший погляд, місією.

Де можна отримати необхідні знання?

Сьогодні мовних курсів чимало, особливо у великих містах. Але не всі з них розраховані на широку аудиторію, повністю забезпечують індивідуальний підхід або відрізняються ефективністю. Погодьтеся, важко вивчити англійську мову з нуля, потрапивши до групи, де студенти мають різний рівень підготовки.

Школа англійської мови Green Forest пропонує підготовку дорослих. Групи формуються на базі попереднього тестування, а значить, на заняттях усі учні будуть відчувати себе комфортно.

Для вивчення англійської мови з нуля якнайкраще підійде інтенсивний курс. Використання методики «Перевернутий урок» дозволяє сформувати нове ставлення до навчання. Більше цікавого спілкування на злободенні теми, менше граматики й теорії, вивчення яких дається на домашні завдання.

Вивчити англійську мову допоможе і стандартний курс. Він розрахований на 4 місяці навчання, за які пропонується освоїти один рівень. Після курсу студенти проходять контроль знань і отримують сертифікат. Залежно від досягнутого рівня ви зможете продовжити навчання в провідних навчальних закладах Європи або отримати переваги під час пошуку високооплачуваної роботи. Навчання будується на гібридній основі, яка включає в себе як живе спілкування на лекціях, так і підготовку домашніх завдань онлайн за допомогою платформи Notes by Green Forest.

Де можна отримати необхідні знання?
Вчимо англійську з нуля з азартом – головний девіз школи Green Forest

Як почати вивчати англійську?

Щоб записатися на курси, навіть не обов'язково виходити з дому. Достатньо пройти попереднє тестування на сайті. За його результатами буде запропоновано кілька програм. Студенту залишається лише вибрати ту, яка його влаштує, і узгодити потрібний час. Після оплати для нього буде активований особистий кабінет, де він знайде розклад, план занять, навчальні матеріали та програмне забезпечення для самостійних тренінгів.

Мовна школа Green Forest – це розвинена мережа навчальних курсів в Україні. Її філії є в Києві, Одесі, Львові, Харкові й інших містах країни. Тим, хто проживає в інших містах, пропонуються курси онлайн з регулярним контролем знань і індивідуальним спілкуванням з викладачем по скайпу. Так кожен охочий вчити англійську мову з нуля зможе спробувати себе в цій справі та досягти перших результатів за підтримки школи.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.