About English Language. 10.12.2019

Обираємо курси англійської мови в Одесі за відгуками

Якщо у вас виникло запитання, де краще за все вчити англійську в Одесі, радимо вам на першому етапі прийняття рішення ознайомитися з відгуками про курси англійської в Одесі. За рекомендаціями інших людей досить просто скласти власну думку про ту чи іншу школу.

Поради з оцінки курсів англійської мови в Одесі за відгуками

Припустимо, вас зацікавила популярна в Одесі школа Green Forest, про яку ви хотіли б дізнатися більше. Давайте на її прикладі навчимося знаходити й оцінювати розміщені в інтернеті рекомендації.

Де шукати відгуки про курси

  • Офіційний сайт школи (наприклад, ось сторінка з відгуками про Green Forest)
  • Спеціальні платформи на зразок Englisher або Enguide
  • Соціальні мережі
  • Google
  • YouTube      

Де шукати відгуки про курси
В інтернеті можна знайти велику кількість позитивних відгуків про Грін Форест в Одесі

Як скласти власний рейтинг школи в Одесі Green Forest за відгуками

Кожен із нас по-різному ранжує цінність різних джерел інформації. Справедливим щодо більшості з нас буде твердження, що рекомендація, отримана від знайомого або друга, цінніша, ніж прочитані в інтернеті відгуки про Green Forest в Одесі. Та не забуваємо, що людям властиво помилятися. Ніколи не заважає перевірити, що пишуть в інтернеті.

  • Довіряйте соціальним мережам у пошуку відгуків про Грін Форест в Одесі. За профілем користувача досить легко здогадатися, чи дійсно він відвідує уроки англійської або ж пише рекомендації за гроші.
     
  • Відео – безцінне джерело думок, оскільки ви бачите людину й можете оцінити її за невербальними характеристиками. Накрутка рейтингу тут дуже ускладнена, адже кожен учасник відео – реальна людина, і по-іншому бути не може.
     
  • Читайте відгуки про Green Forest в Одесі в Google. 
     
  • Орієнтуйтеся на себе. Прислухайтеся до відгуків про курси англійської мови в Одесі, залишених людьми, схожими на вас: що відносяться до тієї ж соціальної категорії, які поділяють з вами однакові хобі, що живуть неподалік і т.д. Якщо певна мовна школа англійської добре підходить для учнів університетів, це ще не означає, що в ній сподобається представнику бізнес-класу.
     
  • Будьте активними в пошуку думок про Грін Форест в Одесі. Спробуйте ставити запитання на форумах або в спеціалізованих соціальних мережах на кшталт Quora, де вам детально розкажуть про особливості навчання на курсах англійської. Не соромтеся навіть прийти в саму школу та поговорити з учнями.
     
  • Не надто довіряйте джерелам інформації, де легко можна підробити відгук або видалити частину відгуків. Насторожує, якщо бачите тільки позитивні або тільки негативні думки, а також потік оцінок, залишених за короткий інтервал часу.

Отже, ми задаємо пошук «Green Forest в Одесі відгуки». Можна спочатку подивитися рейтинг Google: непогано, середній бал становить близько 4,6. Читаємо позитивні рекомендації та дізнаємося, що більшість клієнтів високо оцінює якість викладання розмовної англійської. Шукаємо відгуки з малою кількістю зірочок і бачимо, що до них не додається коментарів, а значить – їх не варто враховувати. Далі заходимо за посиланням на Englisher. Знову рейтинг майже 100%. Звертаємо увагу, що в частині відгуків вказуються імена викладачів, а значить, висока ймовірність, що вони були залишені реальними клієнтами. Як і з Google, слухачі курсів роблять акцент на навчання розмовної англійської та занурення в мовне середовище. Щоб відшліфувати свою думку, можете подивитися ролики на YouTube (заодно дізнаєтесь, як Green Forest виглядає зсередини) або сходити в саму школу і поговорити з викладачами і студентами. В цілому, ви вже можете зробити висновок, що курси Green Forest – для вас, якщо ви бажаєте швидко навчитися розмовляти англійською.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.