Video, Reviews. 12.04.2019
#GreenForestRecommends

Топ п`ять серіалів британською англійською вiд Лiзи Титаренко

Автор: Ліза Тітаренко

В нашому сучасному медійному світі ми маємо переважно американські серіали, книги, пісні, новини и т.д. із північноамериканським акцентом. Інколи мені здається, що я і мої студенти вже починають забувати класичну англійську мову із британською вимовою. 
Пропоную переглянути ці чудові серіали із Great Britain та прокачати свою британську.

 

1. Game of thrones (2011-...)

Жанр: Фентезі

Найочікуваніший серіал про вигадану країну десь у середньовічній Європі. Серіал заснований на серії книг американського письменника G. Martin. Хоч автор - американець, весь каст акторів - британці, які мають абсолютно різні акценти, вимову, лексикон.

English. Для Advanced та вище буде неймовірно цікаво спробувати зрозуміти та звикнути до такого різноманіття акцентів. Базового знання англійської буде недостатньо, адже потрібно буде розуміти абсолютно різні вимови. 

 

2. Victoria (2016-...)

Жанр: Історична драма

Події розгортаються в Англії 19 сторіччя, коли Королева Вікторія зійшла на престол у віці 18 років. Шикарні костюми, актори, сюжет, заснований на реальних подіях, не залишать вас байдужими. 

English. Неперевершена класична англійська, насичена вишуканою лексикою англійської інтелігенції. Ідеально підійде рівню upper-intermediate та вище. Прекрасний шанс зійти із мертвої точки та урізноманітнити свою мову дійсно красивими словами.

​​

 

3. Outlander (2015-...)

Жанр: Драма, Фентезі

Історія про англійку, що із 1945 року подорожує в часі і опиняється в 1743 році в Шотландії, знаходить там свою любов та бере участь у війні за незалежність.

English. Легко зрозуміти класичну британську англійську мову головної героїні, але не так легко із вимовою її чоловіка-шотландця. Рекомендую для рівня Upper-intermediate and up.

 

4. Black mirror (2011-...)

Жанр: Наукова фантастика, Антиутопія, Драма

Heart-pounding, poignant, thrilling ... всі ці прикметники про Чорне дзеркало - сатиричний науково-фантастичний серіал про майбутнє, що залишить незабутнє враження у кожного. 

English. Intermediate та вище. В серіалі багато німих сюжетів, діалоги переважно на побутові теми, основну суть глядач повинен додумати самостійно. Гарний британський акцент. 

 

5. The office (2001-2003) 

Жанр: Драма, Комедія

Короткий серіал - сітком із Англії про співробітників Лондонської компанії, що в кожній 30-хвилинній серії переживають та вирішують якусь робочу або особисту проблему.

English. Intermediate and up. В серіалі обговорюють робочі моменти, тому буде неймовірно корисно для розширення вокабуляру офісного працівника.
 

Вам також може сподобатися:
Grammar
Безкоштовний відеоурок англійської мови з викладачем: Used to vs Past Simple
Як думаєте, який варіант правильний: I (used to spend OR spent) time at home watching TV. But last year, I finally started travelling. Щоб ви добре розбиралися в темі "Used to vs. Past Simple",  старша викладачка Green Forest Оля Янкова пояснить для вас всі нюанси і різницю між цими…
Video
One TV show for your English - серіал The Gentlemen
Netflix продовжує нас радувати новими серіалами й на цей раз пропонує зануритися у світ гангстерів. У цьому місяці вийшов серіал “The Gentlemen” від кінорежисера Ґая Річі – спін-офф однойменного фільму. Це 8 серій по 1 годині, протягом яких ви знайомитеся з Едді, молодим аристократом,…
Video
8 нових фільмів та серіалів Netflix, які покращать вашу англійську
Вітаю всіх мовних фанатів та кіноманів! Хочеться подивитися щось нове і покращувати свою англійську одночасно? Ні для кого не секрет, що вивчення іноземної мови тримається на 4 китах: listening, reading, writing, speaking. Тож, для якісного тренування англійської мови на слух (listening) вам спішать…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.