Grammar, Listening. 27.05.2011

Топ-10 учителів англійської на YouTube

Автор: Альона Горбатко
Зовсім недавно викладачі Грін Фореста Ольга Янкова і Яна Зінов'єва провели опитування на тему вивчення англійської мови за допомогою соціальних мереж. Більшість опитуваних викладачів зійшлася на думці, що це можливо, але ефективність від такого навчання буде невисокою. І студенти, і викладачі в своїх відповідях, в основному, говорили про такі соціальні мережі як Фейсбук, ВКонтакте, Твіттер і ЖЖ. Але всі чомусь зовсім забули про YouTube, який насправді може стати дуже хорошим способом вивчення мови. Як? Завдяки плейлістам навчальних відео від викладачів англійської мови.

Переваги цих відео в тому, що більшість з них зняті в реальному часі за участю реальних викладачів, які пояснюють ту або іншу граматичну або лексичну тему, як якщо б вам її пояснював викладач на занятті. Так само відео містять безліч наочних прикладів і навіть практичних завдань. Звичайно, спілкування це одностороннє, але це все-таки дуже зручно, якщо ви пропустили тему або просто хочете розібратися в чомусь самостійно.

Представляємо вам 10 плейлістів на YouTube, за якими ви можете вивчати англійську мову поза класом.

1. English Lessons with Jennifer

Дженніфер, напевно, найзнаменитіша викладачка англійської онлайн. На її сторінці на YouTube ви знайдете відео на всі можливі граматичні та лексичні теми з яскравими прикладами і практичними завданнями.

 

2. English with Stacy

Стейсі викладає англійську ось вже 30 років. Вона викладала англійську іноземним студентам і написала кілька підручників. У своїх уроках вона віддає перевагу розмовній англійській (його американській версії).

 

3. Learn English with Steve

Уроки Стіва пов'язані однією сюжетною лінією під назвою Peppy. У них ви знайдете багато лексики і розмовних конструкцій. Перевага його уроків в тому, що кожен з них містить англійські субтитри, щоб вам було легше розуміти, про що йдеться.

 

4. English with EF podEnglish

Повний курс англійської для рівнів Elementary-Advanced. Весела графіка і хлопчина, який знайомить з вас з англійською граматикою і лексикою.

 

5. iswearenglish

Серія граматичних уроків від Алекса. Тут немає веселий роликів або графіки – більшість тем розповідаються усно. Тому, можливо, більше підійдуть для повторення, ніж для навчання. І нехай вас не бентежить його борода! Можливо, це ознака мудрості!

 

6. Chalk'n'Talk by Brian Rhodes

Англійська граматика оперативно разом з Брайаном. Всі правила і приклади Брайан пише маркером на дошці, так що легко уявити, що ви на занятті в Грін Форесті.

 

7. EngVid

Це серія уроків від надзвичайно енергійної Ронні, яка 4 роки викладала англійську в Японії, а зараз живе і працює в Торонто. Ронні називає себе «трохи божевільною», тож якщо вам підходить такий стиль викладання, то її енергія і знання легко перейдуть вам.

 

8. Real English

Ці відеоуроки цікаві тим, що всі розмови відбуваються на вулиці з реальними людьми, яким ставлять різного роду запитання, щоб допомогти вам відточити знання певних граматичний і розмовних конструкцій.

 

9. English Grammar & Punctuation

Ще одна серія уроків, зображена на тлі макбуків. Що ж, дуже стильно. І досить ефективно.

 

10. Business English Videos for ESL

Це відеоуроки для тих, кого цікавить бізнес-англійська. Містить багато лексики з бізнесу і субтитри.

 

Вам також може сподобатися:
Video
Відео: Умовні речення в англійській мові на прикладі мемів | Conditionals 0, 1, 2, 3, Mixed
Розібратися зі всіма типами Conditionals в англійській на прикладі мемів за одне відео? Пфф, а чому б і ні! Все це реально, і доведе це Настя Сеніва у новому відео від Green Forest — https://bit.ly/3Jl3BF9. У ньому за допомогою мемів ми дали найпростіші пояснення та приклади усіх типів умовних…
Grammar
Past Continuous – правила застосування та приклади побудови речень у минулому тривалому часі
Past Continuous – минулий тривалий час, що вказує на певну дію в минулому впродовж певного періоду. Цей час є широковживаним в англійській мові, тому ніяк не можна пропустити вивчення цієї теми. У цій статті ми поглянемо на правила Past Continuous, а також порівняємо минулий тривалий час з іншими…
Grammar
Безкоштовний відеоурок англійської мови з викладачем: Used to vs Past Simple
Як думаєте, який варіант правильний: I (used to spend OR spent) time at home watching TV. But last year, I finally started travelling. Щоб ви добре розбиралися в темі "Used to vs. Past Simple",  старша викладачка Green Forest Оля Янкова пояснить для вас всі нюанси і різницю між цими…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.