Green Forest Life. 24.02.2015

Спецкурси – що це таке?

Автор: Анастасія Брандт

Саме таке питання задають собі більшість наших новеньких студентів, коли вперше бачать інформацію про спецкурси на сайті або чують про них під час першої п’ятихвилинки. Багатьом це слово навіть не зрозуміле! Але, трохи освоївшись, студенти починають розуміти, що спецкурси займають далеко не останнє місце  в нашій школі.

Щоб бути просунутим студентом ГФ, вам потрібно дізнатись про спецкурси 3 важливих речі!

Що таке спецкурси?
Спецкурси - додаткові безкоштовні заняття в ГФ, що  дають змогу студентам окрім обов’язкових 3 занять на тиждень відвідувати до 100 спецкурсів за семестр, щоб покращувати свої знання граматики, поповнювати словниковий запас, покращувати вимову та говоріння, подолати мовний бар’єр та ще багато іншого. Спецкурси бувають 4 типів.

Спецкурси – це додаткові одноразові заняття для наших студентів тривалістю 1,5 год або 3 год (інтенсивні) на конкретну граматичну чи будь-яку іншу тему.

Клуби – це додаткові заняття тривалістю 1,5 год, які об’єднані однією темою і проходять щотижнево або раз на 2 тижні. Наприклад  Pronunciation Club, Movie Club та інші.

Заняття по Skype – безкоштовні короткі заняття (20 – 30 хв) по Skype з викладачами ГФ, які проходять у різні дні тижня ввечері або зранку, в залежності від розкладу (Grammar evening or morning with Inna Zharuk, Speak Up Club with Vika Kozhyna, Small Talk with Milena Sarycheva and Say it with Nina). Теми занять можуть бути різними і залежать від викладача, до якого ви записались.

Студії 2-ої іноземної мови. Клуби з вивчення базового рівня другої іноземної мови, які проходять для студентів 3-6 рівнів. Які мови доступні для вивчення у вашому місті дізнавайтесь у адміністраторів вашого офісу. Запис у студію другої іноземної мови проходить 1 раз на початку семестру у адміністратора вашого офісу!!! Кількість місць у цих клубах обмежена.

Коли вони проходять?
Одна з найважливіших речей, які вам потрібно знати про спецкурси – це КОЛИ вони проходять у вашому місті!  Ці знання допоможуть вам вчасно записатися на спецкурс, який ви хочете відвідати! Адже кількість місць на спецкурси обмежена від 9 до 15 людей, а бажаючих буває набагато більше!

Місто Початок спецкурсів Дні, коли проходять спецкурси/клуби Коли вони з'являються у реєстрації
Київ 4.03 середа/субота по п'ятницях о 12.00
Харків 25.02 середа/субота за 5-6 днів до дати спецкурсу
Львів 27.02 п'ятниця/субота за 5-6 днів до дати спецкурсу
Дніпро 4.03 п'ятниця/субота за 5-6 днів до дати спецкурсу
Одеса 4.03 середа/субота за 5-6 днів до дати спецкурсу

 

Також зверніть увагу на те, що заняття по Skype теж стартують у різний час:

Grammar evening or morning with Inna Zharuk з 9.03;

Speak Up Club with Vika Kozhyna, Small Talk with Milena Sarycheva and Say it with Nina 4.03.

Як на них записатися?
Це, мабуть, найважливіший пункт, адже саме ці знання допоможуть вам вчасно записатися на бажаний спецкурс або заняття по Skype. 

А записатися дуже просто і зробити це можна лише через Онлайн реєстрацію на спецкурси! Знайти її на сайті ви можете тут:


 

Безпосередньо під час реєстрації на спецкурс ви дізнаєтесь про час та місце проведення спецкурсу.

Сподіваюсь, що ця стаття дасть відповідь на всі питання, які можуть виникнути  у вас стосовно спецкурсів! А  у тому разі, якщо запитання у вас залишились, задавайте їх у коментарях!

Вам також може сподобатися:
Green Forest Life
Sharing is caring - розмовний клуб англійської для тих, хто потребує підтримки
Sharing is caring: Speaking club for those who need support Ми завжди працювали за принципом «людині потрібна людина». Але тепер ми розуміємо, що найбільше людині потрібна людина під час війни. Тому ми пропонуємо всім, хто відчуває потребу, поговорити англійською та підтримати один одного.…
Green Forest Life
English Sunday Online - безкоштовний розмовний клуб
English Sunday Online – улюблений розмовний клуб англійської від Green Forest. Якщо ви в безпеці та маєте трішки вільної години в неділю, приєднуйтесь поговорити на різні теми англійською, попрактикувати розмовні навички, познайомитися з різними людьми та відчути єднання. Щонеділі ми проводимо…
Green Forest Life
Music Therapy - безкоштовні музичні уроки англійської
Що би не відбувалося в світі, музика - це ліки. А англомовна музика - це ще й чудовий інструмент для практики та вдосконалення навичок англійської. Якщо ви любите музику і англійську, приєднуйтесь до уроку Music Therapy від Green Forest. Що на вас чекатиме: розбір відомої англомовної пісню  нова…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.