Green Forest Life. 01.06.2020

«Soft skills як брелок з ключами: як вибрати правильний?» лекція Маріанни Фіртки, Global Charity Project.

Автор: Green Forest

5 червня відбудеться благодійна інтерактивна лекція «Soft skills як брелок з ключами: як вибрати правильний?» від Маріанни Фіртки, в рамках проекту Global Charity Project.

Маріанна Фіртка – журналістка, ведуча на радіо «Львівська Хвиля», івент-менеджерка школи Англійської мови Green Forest, викладачка школи Project12, ведуча подій, концертів та фестивалів українською та англійською. Поєднує різні види діяльності, пов‘язані з комунікацією з людьми. Тому обожнює соло-подорожі.

На своїй лекції Маріанна поділиться своїми професійними hard skills, які вона накопичила через досвід роботи на радіо, в маркетингу, організації та проведенні подій. Поговоримо про помилки та ляпи, як виправляти і реагувати. Про вміння слухати й уміння мовчати і різницю між ними. Харизматичність та драматичність і баланс. Етикет та доречність його порушувати. Словом, поспілкуємося про спілкування!    

  • Початок лекції: 19:00
  • Мова лекції – Ukrainian / English. Тривалість – 1 година.
  • Реєстрація за посиланням: https://bit.ly/2Aet1ni

ЯК ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

  • Зареєструйтеся за посиланням. Після реєстрації ви отримаєте повідомлення на ваш вказаний номер телефону, з підтвердженням реєстрації та деталями оплати.
  • Оплатіть участь. Вартість відвідування будь-якої лекції – 50 ГРН. За бажанням ви можете заплатити більше (якщо маєте можливість і хочете допомогти Тарілці). Абсолютно всі зібрані гроші ми передамо Тарілці на закупку обладнання для їхнього соціального магазину.
  • Після оплати ви отримаєте повідомлення з посиланням на лекцію, до якої зможете приєднатися у вказаний час.
  • Розкажіть про наш проект друзям і допоможіть нам зібрати якомога більше людей і грошей.
Вам також може сподобатися:
News
My Notes стає Smarte+ – ще більше можливостей для вивчення англійської
Smarte /ˈsmɑːr.ti/ – це інтерактивна освітня платформа, яка створена саме школою англійської мови Green Forest безпосередньо для комфортного вивчення та викладання англійської. Smarte – це онлайн-платформа, що дає можливість обрати з більше ніж 30 видів інтерактивних завдань, дозволяє легко…
Green Forest Life
English, please: Lviv Edition
Запрошуємо всіх львівʼян на чергову зустріч розмовного клубу "English, please"! Ця зустріч буде особливою, тому що в гостях у нас буде британський волонтер, з яким можна буде поспілкуватися та прокачати свою британську англійську. Британець Марк – волонтер, який нині провадить гуманітарну…
Green Forest Life
Come and Learn Online – відкриті граматичні уроки англійської, за які платять вам
Ми знаємо, як всі скучили за нормальним життям. Тому ми вирішили повернути його частинку - наші Come and Learn - відкриті онлайн уроки англійської. І якщо ви зараз в безпечному місці, маєте Інтернет і трішки вільного часу - приєднуйтесь! 25.04, 19:00 для рівнів elementary / pre-intermediate Тема: Gerund…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.