About English Language. 19.02.2020

Школа англійської мови для дорослих: вчити мову ніколи не пізно

Часто трапляється так, що вже дорослі люди виявляють у своїй освіті прогалини, що заважають отримати підвищення або комфортному повсякденному життю. Якщо говорити про англійську мову, то чи є причини відмовлятися від навчання в уже далеко не шкільному віці? Розвіяти всі сумніви допоможе школа англійської мови для дорослих.

Негативні установки, що заважають вчити англійську

  1. Англійську мову легше вивчати в дитинстві

Це досить поширена помилка, яка заважає вчити англійську для дорослих. Насправді ж саморозвитком займатися не пізно ні в 20, ні в 40, ні у 80 років. І це доводять люди з усього світу. Англійська знадобиться людям, які хочуть подорожувати, отримати більш престижну посаду або ж спілкуватися з дітьми та внуками, які проживають за кордоном.

  1. Страх осуду оточення

Перш ніж іти в школу англійської для дорослих, багато хто замислюється про відсутність підтримки близьких людей, які говорять про втрачений час і гроші. У цьому випадку необхідно пояснити, що знання англійської мови дозволить більше заробляти і відчувати себе повноцінною людиною.

  1. Відсутність схильності до мов

Насправді й гуманітарії, і технарі прекрасно справляються з навчанням. Перше, на що необхідно звернути увагу, – це правильний підхід.

  1. Страх бути найстаршим учнем у школі англійської для дорослих

Ці думки можуть виникнути у людей, які вивчають англійську, починаючи з самих азів. Може здатися, що на такому рівні учнями можуть бути тільки восьмирічні діти. Насправді ж у групи набирають людей за рівнем знань і віковою категорією.

  1. Відсутність часу на навчання

Кожен із нас може приділяти вивченню мови для саморозвитку по три-чотири години на тиждень, чого буде цілком достатньо для освоєння азів.

  1. Нудний процес навчання

Це негативний досвід, який залишився після школи та навчання в університеті. Сучасні школи англійської для дорослих пропонують досить цікаву систему навчання з тематичними ситуаціями й оригінальними програмами.

Негативні установки, що заважають вчити англійську
Необхідно вірити в себе, інакше в інших не буде приводу повірити у вас

У чому переваги навчання англійської в зрілому віці?

1. Усвідомлення власних можливостей і сил, розуміння того, яке навантаження підходить саме вам.

2. Жодного обмеження шкільною програмою або старими підручниками, займатися можна як на мовних курсах, так й індивідуально з викладачем.

3. Правильне навчання. За останні роки методика вивчення англійської кардинально змінилася на краще, можна вдосконалювати одночасно навички говоріння, письма, аудіювання та читання.

4. Самодисципліна. У роки юності дуже важко змусити себе сидіти за партою, зараз же легше сконцентруватися на навчанні, грамотно розпланувати свій час і оцінити необхідність самостійної роботи.

5. Здібності до навчання. Що старшими ми стаємо, то простіше нам зрозуміти граматику, а також встановити семантичні зв'язки.

6. Мотивація. Тільки доросла людина розуміє, чим і навіщо вона хоче займатися. У неї виникає менше відмовок – і дорога навчання буде пройдена до кінця.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.