About English Language. 06.12.2019

Чому в Києві варто вчити англійську в Грін Форест

Автор: Наталя Янчій

Якщо ти плануєш відвідувати курси англійської, але не визначився зі школою, пропонуємо зупинити свій вибір на Грін Форест Київ. Ми можемо з упевненістю сказати, що ми одні з кращих, і відгуки наших студентів у Google, на сайтах enguide.ua і englisher.com.ua це підтверджують. Наш студент Олександр пише: «Радий, що вибрав цю школу! Про Green Forest дізнався від знайомих, перш ніж визначитися, прочитав багато відгуків в інтернеті:

  • доступна ціна;
  • цікава методика викладання;
  • гнучкий графік занять;
  • величезна кількість безкоштовних занять;
  • затишні офіси.

Також хочу висловити величезну подяку викладачам за чудові заняття! Кожен урок – це величезний заряд позитивом. Матеріал подається дуже легко і доступно, а кожна помилка розжовується».

У цій статті ми розберемо більш детально, чому тобі варто вивчати англійську мову в Києві в Грін Форест. Читай, телефонуй, вчи.

Зміст

  1. Переваги Green Forest у Києві: методики, підходи, гібридна платформа, програми і не тільки
    1.1. Сучасна методика викладання англійської мови та інтерактивні технології
    1.2. Власний підручник і гібридна платформа
    1.3. Програма навчання і курс відповідно до цілей та інтересів студентів
    1.4. Доступна кожному студенту система контролю успішності й відвідування
    1.5. Доступна вартість навчання
  2. Чому варто записатися на пробне заняття в Грін Форест Київ уже зараз?
    2.1. Сильні викладачі та власний центр підготовки вчителів
    2.2. Зручне місце розташування і крутий офіс
    2.3. Високі рейтинги і позитивні відгуки про Green Forest у Києві
    2.4. Бонуси, заходи й акції
    2.5. Англійська, доступна кожному

Переваги Green Forest у Києві: методики, підходи, гібридна платформа, програми і не тільки

На сьогодні відкрито вже 6 офісів Грін Форест у Києві. І це не межа. Кількість наших студентів збільшується з кожним днем. Чому нас вибирають серед безлічі інших шкіл Києва? Розберемо нижче.

Сучасна методика викладання англійської мови та інтерактивні технології

Усі 14 філій Грін Форест, включно з Києвом, працюють за комунікативною методикою, перевагою якої є розвиток чотирьох видів мовленнєвої діяльності:

  • Speaking (говоріння) – ми робимо наголос на розвитку усного мовлення. На кожному занятті ми використовуємо діалоги, обговорення, ігри, дебати, переговори на актуальні теми;
     
  • Listening (аудіювання) – розвиток навички сприйняття на слух відбувається паралельно з говорінням. На заняттях ми слухаємо аудіозаписи, виконуємо вправи на базі переглянутих відео та фільмів англійською мовою;
     
  • Reading (читання) – розвиток навички сприйняття і розуміння письмових текстів також включено в заняття;
     
  • Writing (письмо) – розвиток навичок вираження думки в письмовій формі.

На наших уроках ми йдемо від нудних і одноманітних завдань і зубріння. Звісно, на заняттях ми вивчаємо граматику і лексику, але відпрацьовуємо структури і слова не шляхом виконання традиційних письмових вправ, а у формі нестандартних завдань, ігор, змагань, проектів і т.д. Як приклад, ми використовуємо сервіси Kahoot і Quizlet Live, додатки для смартфонів Taboo і Alias на наших уроках.

Крім Communicative approach (комунікативного підходу), ми використовуємо нестандартні методи і передові підходи у викладанні англійської мови. Розберемо їх нижче.

  1. Guided Discovery Approach. Ми спираємося на цей метод під час вивчення граматики та лексики. Він відноситься до індуктивним, значить, студент повинен сам прийти до формулювання правил. Учитель на уроці виступає ментором, який направляє процес навчання, а студенти все заняття працюють у групах, парах, міняються місцями.
     
  2. Task-Based Learning. Сама назва методу вказує на те, що презентація матеріалу йде на основі завдання. Спочатку виконується рre-task (попередня) стадія, під час якої викладач презентує тему у вигляді короткої інструкції щодо того, що планується на уроці. Далі – task-стадія, яка включає виконання складного комунікативного завдання. Стадії planning і report включають короткий усний або письмовий звіт про виконання завдання. На завершення йдуть analysis і practice стадії, де відбувається уточнення лексики або правил граматики, пояснення і відпрацювання на практиці.
     
  3. Test-Teach-Test. Спочатку ми перевіряємо попередні знання з теми, оскільки часто певне поняття про правила граматики або мінімальний лексичний запас у студентів вже є. Потім ми уточнюємо і пояснюємо помилки, які студенти зробили. На завершення пропонуємо учням цікаві й нестандартні завдання.
     
  4. Engage-Study-Activate. Назва методу складається з трьох слів, які вказують на назви фаз навчання: залучення, вивчення й активація. Engage-фаза (залучення) спрямована на те, щоб викликати емоції у студентів. Для цього викладач використовує картинки, відео- і аудіозаписи, тексти і життєві ситуації, реальні предмети. Study-фаза (вивчення) спрямована на роботу з новим матеріалом. Аctivate-фаза (активація) спрямована на всебічне відпрацювання нового матеріалу з використанням всіх мовних засобів в умовах реальної комунікації.
     
  5. Suggestopedia. Цей метод передбачає кілька циклів: подача матеріалу, його закріплення із застосуванням активних і пасивних вправ та ігор.
               
  6. Dogme. Цей метод передбачає наголос на спілкуванні та відхід від підручника. При цьому навчальні матеріали готують самі студенти.
     
  7. Audio-Lingual Method. В основі методу лежить розвиток навичок аудіювання, яке досягається завдяки прослуховуванню записів. Щоб перевірити, як студент зрозумів прослухане, викладач пропонує завдання або тест.
     
  8. Grammar Translation. Метод передбачає відпрацювання граматики або лексики шляхом використання вправ (заповнення пропусків).
     
  9. Total Physical Response. Суть методу полягає в запам'ятовуванні слів і фраз за допомогою жестів, рухів, ігор, інсценувань.

Ми викладаємо з використанням гібридної платформи, що стало можливим завдяки розробленому нами інтерактивному підручнику, про який поговоримо далі.

Власний підручник і гібридна платформа

Notes by Green Forest – це посібник, який розробила команда з більш ніж 30 професіоналів. Наші викладачі поряд з іншими фахівцями займалися не тільки наповненням і змістом, а й створенням дизайну друкованої та онлайн-версії, версткою онлайн-платформи, підбором фарби і паперу для друку, випуском тисяч готових екземплярів і їх своєчасною доставкою до всіх філій Green Forest в Україні.

Наш підручник створювався на основі комунікативного підходу з акцентом на описані вище методи й підходи. Наприклад, граматику і лексику ми вивчаємо, використовуючи Guided Discovery Approach. У посібнику два блоки – Communication і Grammar, розділені на юніти.

На сьогодні наш підручник найсучасніший. Посібник для рівнів від Elementary до Upper-Intermediate були видані в 2018 році, а Starter і Advanced в 2019.

Власний підручник і гібридна платформа
Заняття в Green Forest проходять за власним підручником Notes

Ми наповнюємо посібник актуальними темами, додаємо ті розділи, які зазвичай опущені в підручниках зарубіжних видавництв (політика, релігія). Ми прагнемо, щоб наші заняття були максимально корисними, тому включаємо всі теми повсякденного життя. Більш того, онлайн-версія містить розділ Hot Topics і наповнюється буквально щодня.

Ми хотіли зробити наш підручник зручним у використанні, тому об'єднали students book і workbook в одну книгу і відмовилися від дисків. Наприклад, якщо студент користується онлайн-версією, то аудіо вбудовано в підручник. У друкованій версії потрібно лише просканувати QR-код. Ще однією перевагою нашого підручника є його доступна ціна: онлайн-версія вже входить у вартість курсу, а друкований варіант коштує лише 250 грн.

Для того, щоб ти зміг підтягнути англійську й ознайомитися з підручником ближче, ми запустили нову рубрику eBoost with Notes.

Наприклад, урок за посиланням присвячений лексиці з теми «At the gym» (в тренажерному залі). Він включає список нових слів, вправи на відпрацювання лексики, а також відео.


Ще більше уроків ти знайдеш на нашому сайті в розділі Green Forest Journal в рубриках Grammar, Vocabulary, Listening, Reading, Writing. Онлайн-уроки доступні для всіх рівнів і виходять щосереди.

Програма навчання і курс відповідно до цілей і інтересів студентів

Найчастіше наші студенти вивчають англійську мову з метою переїзду до іншої країни, подорожей і спілкування.

Виходячи з основних цілей вивчення, студенти Green Forest Київ вибирають стандартний та інтенсивний курси.

Крім того, всі наші учні відвідують безкоштовні спецкурси, заняття по Skype і тренінги.

Курс

Тривалість

Кількість занять на тиждень

Тривалість уроку

Ціна

Стандартний

4 місяці

3

1 год. 30 хв.

8500 грн/семестр

Інтенсивний

9 тижнів

4

1 год. 50 хв.

8500 грн/семестр

           

Графік занять максимально підлаштований під наших учнів. Наш студент Павло пише у відгуку, що крім серйозного підходу, йому подобається і графік занять. А підібрати графік і привести в систему процес навчання йому допомагає додаток My Green Forest, про який ми поговоримо далі.

Доступна кожному студенту система контролю успішності та відвідування

Завдяки додатку My Green Forest студенти отримують не тільки доступ до онлайн-версії підручника, а й можливість контролювати своє відвідування занять, успішність, а також проходити тестування. Наш додаток – це особистий кабінет кожного студента, де крім уже зазначених функцій, кожен студент може дізнатися інформацію про зміну графіку й записатися на додаткові курси.

Доступна вартість навчання

У школі Грін Форест у Києві вчитися легко та доступно. Для столиці у нас оптимальне співвідношення ціни за годину навчання (приблизно 60 грн/год). Наша студентка Олена у відгуку в Google зазначила, що у нас хороше навчання та приємна ціна.

Згідно з правилами школи, оплата за навчання здійснюється одразу за семестр. Ми вважаємо, що такий варіант найбільш вдалий, оскільки стимулює студентів систематично відвідувати заняття і завершити весь семестр. І, звичайно ж, сприяє формуванню більш прийнятної ціни.

Чому варто записатися на пробне заняття в Грін Форест Київ уже зараз?

Як зазначила наша студентка Альона у відгуку, Green Forest Київ відноситься до тих шкіл, де оптимальні ціна, якість, кількість годин навчання, місце розташування, час проведення занять. Вона додала, що «жодного разу не пошкодувала про свій вибір».

Ще сумніваєшся, які курси англійської вибрати? Приходь на демо-заняття, де ти зможеш отримати більш повне уявлення про школу, гібридну платформу та наші методи викладання. Головне – не забудь пройти безкоштовне тестування у нас на сайті й підбери зручний час.

А ще ми запрошуємо всіх охочих познайомитися з Green Forest Київ ближче в періоди, коли проводимо дні відкритих дверей (на старті навчальних семестрів).

Сильні викладачі та власний центр підготовки вчителів

Без сумнівів, викладачі в Green Forest Київ одні з кращих. Як відзначають наші клієнти: «Чудові викладачі, розворушать навіть ледачого, намагаються знайти підхід до кожного студента».

До вибору наших вчителів ми підходимо більш ніж відповідально. Процесом відбору майбутніх співробітників, як і їх навчанням і розвитком, займається наш центр Teaching Centre by Nadiya Diachuk.

Як же виглядає типовий процес прийому на роботу до Грін Форест Київ? Він включає кілька етапів.

  1. Розгляд резюме. Майбутній викладач повинен мати диплом лінгвістичного університету, досвід участі в стажуваннях, міжнародні сертифікати на кшталт CAE, TOEFL, IELTS, FCE, TESOL, CELTA, DELTA.
     
  2. Знайомство з кандидатами і співбесіда.
     
  3. Offer (пропозиція роботи).
     
  4. Проходження тренінгів та робота з методистами.

Крім того, ми звертаємо увагу на темперамент і особистісні якості педагогів. Для нас важливо, щоб викладач Green Forest Київ був енергійним і веселим, з активною життєвою позицією і творчим підходом у викладанні.

Зручне місце розташування і крутий офіс

Кожен офіс Грін Форест у Києві має вдале місце розташування. У столиці у нас шість філій, які включають не тільки класи в центрі, а й на лівому березі (м. Лівобережна і м. Позняки).

Школа Грін Форест у Києві приємна і з точки зору локації, і атмосферою на заняттях. Останній ми приділяємо особливу увагу, починаючи від уважних вчителів і завершуючи дизайном самих навчальних класів.

Зручне місце розташування і крутий офіс
У зручних офісах Green Forest вчитися приємно

Наша студентка Ольга відвідує заняття в Грін Форест Київ на Пирогова. У своєму відгуку вона зазначила, що «в школу приємно зайти, чисті кабінети й привітні дівчата-консультанти. Викладачка, яка веде у нас заняття, особисто для мене «комфортна», мені подобається підхід. Приємна невисока ціна і при цьому віддача і зацікавленість школи в твоєму результаті. Мені подобається».

Високі рейтинги та позитивні відгуки про Green Forest у Києві

У цій статті ми приводили досить багато відгуків про Green Forest у Києві від наших студентів. Ми дорожимо репутацією і регулярно аналізуємо відгуки, рейтинги й оцінки в Google (до речі, у нас перше місце за запитами й оцінка 4.4 з 5), на сайтах enguide.ua і englisher.com.ua (згідно з рейтингом першого – у нас 9.1).

Ми активні в соціальних мережах. У Facebook наш рейтинг один із найвищих – 4.8 з 5, а кількість підписників уже перевищила 58 тис. А у сторінки Green Forest Київ в Instagram (greenforest.kyiv) вже більше 2 тисяч підписників.

Бонуси, заходи й акції

Студенти Грін Форест Київ відзначають, що наша школа проводить найкращі заходи і радує приємними бонусами. Крім уже названих вище «плюшок» у вигляді безкоштовних авторських курсів, онлайн-сервісів і софту з доступом до особистого кабінету, ми регулярно організовуємо цікаві івенти, як, наприклад, Restaurant DAY in Green Forest Київ.

Бонуси, заходи й акції
Як пройшов Restaurant Day in Green Forest

Ідея ресторанного дня всім сподобалася, адже дозволяє ознайомитися з культурою неформального рестораторства, фуд фестів, різноманітних ярмарків і при цьому практикувати англійську.

Хочеш дізнатися більше про найактуальніші івенти, які відбуваються в школі? Підпишись на сторінку Green Forest Events у Facebook і дізнайся про все одним із перших.

А ще ми часто проводимо розіграші та акції серед студентів. Як приклад, ти можеш виграти курс вивчення англійської або два квитки на показ фільму мовою оригіналу.

Бонуси, заходи й акції
Беріть участь у постійних розіграшах від нашої школи

Англійська, доступна кожному

Викладачі Green Forest прагнуть допомогти кожному у вивченні англійської. Розповідаючи про наш інтерактивний підручник Notes, ми вже згадували про рубрику eBoost with Notes з безкоштовними онлайн-уроками. Але це не все. Ми використовуємо всі доступні шляхи для прокачування англійської.

  1. Сторінка Green Forest Київ у Facebook і Instagram. Звісно, у нас так багато підписників не тільки тому, що ми цікаво розповідаємо про нашу школу. Тут ми запустили також і корисні рубрики для ще більш ефективного вивчення англійської. Наприклад, у недавньому пості ми ділилися з читачами найпростішими способами запам'ятовування нових слів у нашій рубриці Word Puzzle, де ми пропонуємо вивчити, прочитати, почути, написати або використовувати в контексті. Ми даємо два цікавих слова, які потрібно об'єднати в одному англійському реченні. Так ти точно зрозумієш значення слова і навчишся використовувати його в мові. Крім того, ти знайдеш й інші корисні рубрики на кшталт Phrasal verbs with..., English gym, 10 minute English.
     
  2. Канал Green Forest Київ на YouTube. Ти знайдеш відповіді на багато запитань щодо вивчення англійської в наших корисних відео. Наші плейлісти містять такі рубрики: Like My Teacher, On the Go !, Gossip Girl, Turbo English, Everyday English, By the way та інші. Наприклад, у відео нижче ми говоримо про скорочення в розмовній мові: wanna, gonna, gotta.

 
  1. Сайт Green Forest. Щотижня ми розміщуємо не тільки останні новини школи, а й статті в нашому Green Forest Journal. Тут ти знайдеш, наприклад, огляди про серіали для тих, хто вивчає англійську, поради наших викладачів, як покращити розмовну мову та підтягнути граматику.

Хороші курси – це основа успіху у вивченні мови. Приєднуйся до Грін Форест Київ – великої школи англійської мови, де ти знайдеш і можливості, і натхнення!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.