About English Language, Reviews. 10.03.2020

Чому варто вивчати англійську в Green Forest у Харкові?

Автор: Наталя Янчій

Англійська не втрачає своєї актуальності. І те, що ми відкрили вже два офіси Green Forest у Харкові – тому доказ. Нас вибирають серед безлічі інших компаній. Згідно з сайтами enguide.ua і englisher.com.ua, ми одні з кращих у Харкові. А позитивні відгуки про Green Forest у Харкові, безумовно, приємно читати. Нижче ми хочемо розібрати більш детально, чим філія Грін Форест у Харкові вигідно відрізняється від інших курсів англійської в нашому місті.

Зміст

  1. Школа англійської мови Грін Форест у Харкові: чому нас обирають
    1.1. Зручне розташування та крутий офіс
    1.2. Унікальна система навчання
    1.3. Власний підручник і сучасні технології
    1.4. Рейтинг і відгуки про Green Forest у Харкові
    1.5. Демо-заняття та дні відкритих дверей
    1.6. Викладачі та методичний відділ
    1.7. Адекватна вартість навчання
    1.8. Бонуси
  2. Виберіть свій курс у Green Forest Харків

Школа англійської мови Грін Форест у Харкові: чому нас вибирають

Чому варто вивчати англійську в Green Forest у Харкові?Кожні курси англійської в Харкові, включаючи Green Forest, прагнуть завоювати довіру своїх клієнтів. Нові програми, унікальні пропозиції, підручники, методики, знижки, бонуси – конкуренція на ринку шкіл найвища. Чому Грін Форест у Харкові обирають студенти? Розберемо нижче.

Зручне місце розташування та крутий офіс

Усі ми знаємо, що час – це гроші. І витрачати його на довгу дорогу безглуздо. Відповідно, вибираємо ті курси, які зручні з точки зору локації. З останнім у Грін Форест в Харкові все більш ніж добре. У нашому місті два філії школи, кожна з яких має вигідне розташування. Наші студенти відзначають, що зручне розташування та сучасне приміщення, де проходять уроки – одні з наших плюсів.

Крім зручної локації, нашим студентам подобаються наші аудиторії та загальна приємна атмосфера. Наша студентка Валерія у відгуку написала: «Була тут на тестуванні. Приємна атмосфера. Дівчата на ресепшені ввічливі, уважні. Тестують на знання граматики та розмовної. Після запису в групу надіслали смс-нагадування, коли перше заняття. Це зручно) Подивимося, як буде далі)».

Ми прагнемо створити сприятливу атмосферу, продумуючи кожну деталь не тільки в програмі навчання, а й інтер'єрі самих навчальних класів.

Зручне розташування та крутий офіс
Школа Green Forest у Харкові

Наш офіс – це сучасний і модний простір, у якому навіть дизайн налаштовує на продуктивну роботу. Вчити англійську в харківському Green Forest ви будете в просторих і світлих приміщеннях, обладнаних усім необхідним для навчання (аудіо- та відеотехніка, дошки).

Унікальна система навчання

Локація та офіс школи важливі для особистої зручності, але головна мета відвідування курсів полягає саме в продуктивному вивченні англійської. У цьому плані на перше місце виходять системи навчання та методика викладання, які розберемо нижче.

  • Методика викладання

    Грін Форест у Харкові працює за комунікативною методикою разом із дев'ятьма сучасними підходами у викладанні (CA, GDA, TBL, TTT, ESA, Suggestopedia, Dogme, GTM, ALA). Наші викладачі проводять уроки англійською починаючи з рівня Beginner. Ми намагаємося звести до мінімуму механічне зазубрювання. Вивчення слів відбувається з використанням підходу PPP (Presentation-Practice-Production), що дозволяє швидше запам'ятати слова, легше ввести їх у мову, звикнути до звучання і подолати мовний бар'єр. Учитель на заняттях не займає головну позицію. Він виступає в ролі ментора, який спрямовує діяльність студентів, сприяючи максимально ефективній роботі кожного учня. Стандартне співвідношення: 70% часу на занятті розмовляє студент, 30% – викладач.
     
  • Система контролю відвідуваності, успішності та проведення занять

    Систематичне відвідування занять, регулярне тестування знань сприяє не тільки кращому засвоєнню знань, а й дає самому студенту уявлення про його успішність. Як Green Forest у Харкові організував процес контролю відвідування та успішності? Ми розробили унікальний додаток – My Green Forest. Це особистий кабінет кожного студента, завдяки якому він може ознайомитися з інформацією, пов'язаною з успішністю, зміною графіка, пройти тестування, записатися на додаткові курси, відкрити онлайн-версію підручника.

Власний підручник і сучасні технології

Green Forest розробив перший в Україні інтерактивний, адаптивний, гібридний підручник англійської Notes для всіх рівнів: Starter, Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate та Advanced.

Чому саме така назва? Notes (sticky notes) – це невеликі клейкі папірці, на яких ми записуємо нагадування або іншу потрібну інформацію, щоб не загубити або не забути. У самому підручнику ви зустрінете подібні примітки на сторінках з правилами, цікавими фактами й порадами.


10 різних авторів створювали підручник під керівництвом Teaching Centre by Nadiya Diachuk. А ще більше 20 співробітників Green Forest і кілька інших компаній допомагали у створенні підручника, починаючи від наповнення та написання вправ і текстів до розробки дизайну друкованої та онлайн-версії, верстки онлайн-платформи, випуску тисяч готових екземплярів і їх своєчасної доставки в усі філії Green Forest в Україні (а це Київ, Харків, Дніпро, Львів і Одеса).

Щодо методики: підручник створювався відповідно до комунікативного підходу (Communicative Approach). У розділі граматики та лексики ми спиралися на Guided Discovery Approach. Також автори використовували й інші дієві методи викладання на кшталт Grammar Translation, TBL (Task Based) Approach, TTT (Test, Teach, Test) Approach, Audio-Lingual Method, Total Physical Response.

Notes by Green Forest складається з двох частин – друкованої версії та інтерактивної онлайн-платформи. Саме посібник ділиться на два блоки – Communication і Grammar, розділені на юніти.  

У нашого підручника Notes є низка переваг:

  • Актуальність. Підручники Notes by Green Forest для рівнів Elementary, Pre-Intermediate, Intermediate і Upper-Intermediate були видані в 2018 році, Starter і Advanced – в 2019 році. Наш підручник новий, наповнений найактуальнішими темами. Більш того, наповнення онлайн-підручника відбувається буквально щодня завдяки розділу Hot Topics, який постійно оновлюється.
     
  • Адаптивність під наші українські реалії. Ми прагнули зацікавити саме українського студента. З огляду на власний досвід викладання і роботи зі студентами, які вивчають англійську в Україні, ми формували структуру, презентацію матеріалу, підбирали завдання і вправи з урахуванням особливостей сприйняття граматичних і лексичних тем саме нашими студентами.
     
  • Власний аудіо- та відеоконтент без табу. Посібники зарубіжних авторів не включають теми про політику, релігію, секс та інші провокаційні топіки. Ми вважаємо, що виключати з процесу вивчення теми повсякденного життя не варто, навпаки – їх потрібно додавати в обговорення. Подібні теми викликають у студентів емоції, почуття, інтерес, бажання поговорити й навіть посперечатися, що робить заняття більш цікавими та захопливими.
     
  • Доступна ціна. Згадайте, скільки коштує набір британських чи американських підручників. Ціна останніх може іноді доходити до половини вартості курсу, а купувати їх потрібно окремо. Notes же складається з однієї книги і коштує лише 250 грн.
     
  • Зручність у використанні. Ми вже згадували, що Notes містить students book і workbook в одній книзі. Це дуже зручно, оскільки немає потреби носити два окремих підручника. Крім того, ми відмовилися від дисків, а ввімкнути аудіо ви можете, просто відсканувавши QR-код, якщо це друкований варіант, а в онлайн-версії все це вбудовано прямо в підручник.

Чому варто вивчати англійську в Green Forest у Харкові? - 2

До речі, ми недавно презентували Notes на Innovate ELT – щорічній конференції для викладачів англійської мови з усього світу, яка проходить в Барселоні. Захід спрямований на розвиток індустрії викладання та поширення новинок і інноваційних інструментів для викладачів.

Відповідаючи темі конференції «Back to the Future», наша викладачка з Харкова Таня Миронова разом із колегою Tamara Parsons представили онлайн-платформу та підручник Notes – найбільш інноваційний E-textbook в Україні. Колеги з усього світу тестували наш підручник, мали можливість відчути на собі student experience і пройти кілька юнітів.

Більш детально ознайомитися з підручником і тим, як проходить навчання, ви можете завдяки нашій рубриці eBoost with Notes. Щосереди ми надаємо доступні для всіх онлайн-уроки англійської мови на різні теми і для різних рівнів. Усі завдання інтерактивні, їх можна виконувати прямо в смартфоні й одразу ж перевіряти свої відповіді.

Наприклад, нижче ви можете ознайомитися з граматичною темою Used to, яку пояснює наш викладач. Для цього перейдіть за посиланням. Урок включає перегляд відео з поясненням граматики, вивчення таблички з усіма можливими формами Used to, а також 6 вправ для відпрацювання набутих знань і моментальної перевірки своїх відповідей (кнопка Check після кожної вправи). Посилання на інші уроки ви знайдете на нашому сайті в розділі Green Forest Journal в рубриках Grammar, Vocabulary, Listening, Reading, Writing.

Рейтинг і відгуки про Green Forest у Харкові

Аналізуючи присутність школи в інтернеті, відгуки про курси англійської Грін Форест у Харкові – позитивні. Наприклад, якщо ми проаналізуємо рейтинги за запитами Google, наша школа посідає перше місце з оцінкою 4.4 з 5.

Згідно з сайтами enguide.ua і englisher.com.ua, Грін Форест Харків займає одні з перших місць у рейтингу. Наприклад, наша студентка Дана на сайті Еnglisher у своєму відгуку пише про те, що вже пройшла рівень Upper-Intermediate на інтенсивному курсі за 2 два місяці та продовжує займатися вже на Advanced. Вона зазначає, що на заняттях дається сучасна лексика. Крім того, вона відвідує додаткові Speaking Clubs і Business English з native speaker. Дана задоволена заняттями, відзначаючи: «Результат беззаперечний».

Нам приємно, коли наші студенти позитивно говорять і пишуть про нас. Однак ми аналізуємо всі види відгуків, постійно моніторимо та прагнемо вирішити будь-яку проблему, з якою може зіштовхнутися студент.

Ми прагнемо допомагати всім охочим у вивченні англійської мови. Ми активні в соціальних мережах. На наших сторінках у Facebook і Instagram можна не тільки ознайомитися з відгуками про Грін Форест Харків, а й знайти багато корисного контенту та рубрик. Останнє підтверджують 58 282 підписники в Facebook (оцінка 4.8) і 2 468 підписників сторінки Green Forest Харків (greenforest.kharkiv) в Instagram. Ми раді, що нас радять своїм знайомим.

Демо-заняття та дні відкритих дверей

Ми відкриті й раді бачити всіх охочих на демо-занятті. Так ви можете отримати повне уявлення про школу, методику та гібридний підхід. Головне – перед початком заняття пройти безкоштовне тестування на визначення рівня володіння мовою.

Додатково, щоб дати можливість познайомитися з Грін Форест у Харкові ближче, ми запрошуємо всіх на дні відкритих дверей, які проходять на старті навчальних семестрів. Програма дня включає презентацію школи, демо communication заняття, частування та спілкування, а також цікаві й унікальні акції. Що приємно, вхід на захід вільний для всіх.

Викладачі та методичний відділ

У Green Forest Харків процес прийому викладача на роботу проходить у кілька етапів. Спочатку ми розглядаємо резюме та відбираємо кандидатів для співбесіди. Після того, як учитель вдало пройшов співбесіду, ми робимо offer. Наступний етап – проходження тренінгів і робота з методистами. З останнім нам допомагає наш Teaching Centre by Nadiya Diachuk.

Як же виглядає типовий викладач Грін Форест у Харкові? Це енергійна та весела особа з активною життєвою позицією і творчим підходом у викладанні. Звісно, він/вона має диплом лінгвістичного університету, а також міжнародні сертифікати на кшталт CAE, TOEFL, IELTS, FCE, TESOL, CELTA, DELTA.

Викладачі та методичний відділ
Викладачі Green Forest – сертифіковані та досвідчені педагоги

Для нас важливо, щоб наші викладачі не тільки володіли англійською на високому рівні, а й любили свою роботу та з радістю ділилися знаннями.

Адекватна вартість навчання

Є як дорогі за вартістю курси, так і дешеві. Ми ж виступаємо за адекватну ціну за навчання, де ціна та якість співвідносяться. Наші студенти відзначають, що вчитися у нас легко та доступно.

У відгуку про Грін Форест Харків у Google наш студент Влад написав: «Чудові курси, викладання на вищому рівні, повністю виправдовують ціну».

Бонуси

Усі ми любимо всілякі бонуси та подарунки. Грін Форест у Харкові прагне радувати своїх студентів не тільки додатковим безкоштовним тренінгами і розмовними клубами, а й іншими приємними бонусами. Наприклад, ми розробили 650 безкоштовних авторських курсів. Крім того, у нас проходять додаткові заняття по Skype щосеместру. Не забуваємо, що Грін Форест у Харкові пропонує ще онлайн-сервіси та софт із доступом до особистого кабінету.

А ще ми проводимо акції в соцмережах, де можна виграти безкоштовний курс навчання в Green Forest!

Виберіть свій курс у Green Forest – Харків

Залежно від цілей вивчення англійської, студенти Green Forest Харків можуть вибрати такі курси: стандартний, інтенсивний, підготовка до IELTS, інтенсив вихідного дня, а також літні програми.

Курс

Тривалість

Кількість занять на тиждень

Тривалість уроку

Графік

Стандартний

4 місяці

3

1,5 години

8:10 / 10:10 / 15:00 / 16:40 / 18:20 / 20:00

Інтенсивний

9 тижнів

4

2 години

Пн.-Чт.

8:10 / 10:10 / 16:10 / 18:10 / 20:10

Підготовка до IELTS

8 тижнів

2

3,5 години

Пн. / Ср.

18:10

Інтенсив вихідного дня

9 тижнів

2

4 години

Сб. і Нд.

10:00

 

Уже визначилися, на який курс записатися? Пройдіть тестування у нас на сайті вже зараз і прокачайте свою англійську в Грін Форест – найбільшій школі англійської мови в Україні!

Крім цього, варто зробити ще кілька речей.

  1. Чому варто вивчати англійську в Green Forest у Харкові? - 3Обираємо зручне місце розташування. У Харкові два офіси Green Forest:
    - Біля станції метро Архітектора Бекетова на вулиці Дарвіна, 4;
    - Біля станції метро Історичний музей на вулиці Римарській, 32.
  2. Уточнюємо в адміністратора та підбираємо зручний графік.
  3. Відвідуємо демо-заняття і робимо вибір.
  4. Знайомимося з правилами школи, вивчаємо та підписуємо договір.
  5. Вносимо оплату за семестр.
  6. Встановлюємо додаток My Green Forest, розбираємося, як працює гібридна платформа.
  7. Регулярно відвідуємо заняття на курсах Грін Форест.
  8. Дізнаємося про графік проведення додаткових спецкурсів і занять по Skype, розмовних Big Speaking Clubs. І не забуваємо записатися.
  9. Ставимо адміністратору всі запитання, які вас цікавлять.
  10. Продовжуємо розширювати знання англійської завдяки нашим сторінкам у соцмережах.
  11. Дізнаємося про найактуальніші події, які відбуваються в школі, підписавшись на сторінку Green Forest Events у Facebook. Про те, що у нас по неділях English Sunday або планується перегляд фільму мовою оригіналу, або лекція з соціального підприємництва, ви дізнаєтеся саме тут. І, звичайно ж, відвідуємо всі круті івенти школи.
  12. Підписуємося на наш YouTube-канал, де ми розміщуємо багато навчальних і корисних відео з вивчення англійської.
  13. Знайомимося з сайтом школи і читаємо статті в розділі Green Forest Journal.

Цікаво, правда? Замовте дзвінок просто зараз і дізнайтеся, які у нас є пропозиції саме для вас.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.