About English Language. 05.06.2020

Online - уроки англійської – вибір початківців!

Автор: Тетяна Огородник

Теоретичні уроки англійської онлайн проходять за звичним шаблоном – викладач дає новий матеріал, пояснює правила, граматику, лексику, вчить правильної вимови. Велику частину часу вчитель говорить, а студенти слухають, запам'ятовують, конспектують і ставлять запитання. Інша справа практичні онлайн - уроки розмовної англійської для початківців. На таких заняттях викладач лише задає тон і намагається втягнути в навчальний процес. Саме від ініціативи та підготовки студентів багато в чому залежить те, як пройде online - урок англійської: весело та невимушено або нудно й незручно. 


Дуже часто ті, хто тільки почав вивчати іноземну мову, намагаються відтягнути момент, коли доведеться показати розмовні навички. І це цілком природно, тому що як би ви не виявляли себе на теоретичних online - уроках англійської, на практиці ж ви можете зустрітися з такими проблемами, як:

  • акцент – багато хто соромиться своєї поганої вимови, тому неохоче демонструє свої розмовні скіли;
  • небагатий словниковий запас – для студентів-початківців уроки розмовної англійської онлайн досить важкі, оскільки їм просто не вистачає слів, щоб висловити свої думки;
  • боязнь публіки – практичні online - уроки англійської, як правило, проводяться в групі, що може спричинити певний дискомфорт.

Як не дивно, але необхідність спілкуватися виключно іноземною мовою на онлайн - уроках розмовної англійської для студентів-початківців є найбільшим страхом. Неправильно вимовити слово, заплутатися в мовній конструкції або помилитися в лексиці, та ще й на очах у інших людей – для багатьох це непереборна перешкода. Але повірте, з цим можна впоратися! Пропонуємо вашій увазі кілька корисних порад, які дозволять вам показати себе на online - уроках англійської з кращого боку.

Online - уроки англійської – вибір початківців!
Горня запашного чаю та приємне спілкування – найкращий спосіб для початківців практикувати розмовну англійську на онлайн - уроках

  1. Створіть для себе найбільш комфортну атмосферу. Приготуйте чай або каву, оберіть спокійне й тихе місце, де ви будете почуватися затишно. Саме можливість вчитися вдома або в улюбленому кафе є головною причиною, чому онлайн - уроки розмовної англійської для початківців студентів – найкращий вибір.
     
  2. Як правило, викладач заздалегідь говорить студентам, про що йтиметься на практичному занятті. Якщо ви не дуже добре знайомі з тією чи іншою темою, запитайте у вчителя, де ви можете прочитати про це додаткову інформацію.
     
  3. Підготуйте шпаргалки. Готуючись до заняття, у вас напевно виникне кілька цікавих думок. Запишіть їх (англійською, звісно) і тримайте під рукою, щоб зазирнути за потреби. Але не варто постійно читати з аркуша, адже головна мета – навчитися вільно та впевнено говорити.
     
  4. Працюйте над акцентом. Багато інтерактивних словників і перекладачів дозволяють прослухати вимову як окремих слів, так і цілих рядків тексту. Це виручає в ситуації, коли перед вами незнайоме слово й ви не знайте, як його вимовити. Скористайтеся цією функцією і спробуйте повторити за перекладачем.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.