Однофамільці Green Forest

Всесвіт, галактика, зірки, планети, континенти, країни, люди…

Той факт, що багато людей замислюється над тим, чи одні ми у всесвіті, мабуть, не є сюрпризом ні для кого.  Я, наприклад, з самого дитинства, з того моменту, коли дізналася, що, виявляється, є життя і поза межами мого містечка, завжди задавалася питанням, чи є люди на інших планетах, як вони виглядають і чим же всі вони займаються.  З часом я зрозуміла, що на це питання не можливо відповісти. (Звісно, може агенти Дана Скалі та Фокс Малдер і знають відповідь:), але коли настане час моєї з ними зустрічі!?) Тому я звузила свої питання географічно: до міст, країн та континентів. І ось тепер, коли працюю в Green Forest, мені стало цікаво, як колись в дитинстві, скільки нас (Грін Форестів) і чим ми займаємось?

Отож, моя розвідка почалась. Всім відомо, що до того, як задавати дурні питання кому-небудь, запитай у Гугл :) . Тому, надрукувавши заповітні слова «Green Forest» у Google.com, я отримала десь приблизно … 9,570,000 сторінок із цим словосполученням, а разом з ними і першу відповідь – ми точно не єдині, принаймні у Світовій Широкій Павутині! Хто ж ці «Green Forestи»? Саме на це питання я спробую дати відповідь, тому що завжди цікаво порівняти себе з іншими. Нагадую, Green Forest – це школа англійської мови, філії якої наразі розташовані у Києві, Львові та Дніпропетровську. (Але ж цей факт відомий всім! ) :)

1. www.greenforest.com.ua – на 1 місці! А ось і інші…

Назва Green Forest асоціюється не тільки з англійською мовою, але й з організацією, яка займається збереженням лісів або довкіллям загалом.  Це вірно.  У всесвітній павутині є інформація про наступні компанії:

2. www.greenforest.net – компанія займається розробкою екологічно чистих продуктів, очищенням лісів, річок, озер.  На жаль, місце знаходження цієї компанії у реальному світі невідоме.

3. www.greenforestproducts.com - є комерційною компанією у Арканзасі, Сполучених Штатах, яка має справу із виробництвом продукції із переробленої деревини.   

4. www.greenforest-products.com - ця організація є другом або ж конкурентом :) попереднього Green Forest у Канаді.  Незважаючи на місцезнаходження офісу, головним цільовим ринком збуту Green Forest Products є Сполучені Штати.  Але я впевнена, що в такій великій країні обов’язково знайдеться достатньо споживачів екологічно чистої продукції!

5. www.faverogreenforest.com - на цьому сайті усміхнений чоловік з фотографії розповість вам все про будь-які дерева!

6. Напевно, якщо когось цікавить інформація з приводу компаній, які займаються захистом довкілля, тому просто необхідно відвідати наступний веб-сайт www.greenforestwebsites.com - Започаткувала цю сторінку людина дуже романтична, бо головною ціллю є (за її особистими словами) не дохід, а збереження нашої планети для наступних поколінь (якщо бути точним, то для онуків та правнуків) :)

На цьому перелік організацій під назвою Green Forest, яких би переймала проблема захисту довкілля або збереження нашої планети для майбутніх поколінь, завершується.  Але попереду ще багато Зелених Лісів.

  www.cypruslandscaping.com     
 greenforestlandscapinginc.com  
 www.greenforesthomes.com  
www.greenforestcomposites.com  
 www.greenforest.ro  
www.greenforestequipmentsales.com     


Якщо ви мрієте побудувати будинок, відновити своє подвір’я або просто вдосконалити дачний будиночок – не баріться, звертайтеся за допомогою до вищеперерахованих компаній.  Вони зможуть не тільки побудувати все, що вам заманеться, але й продати необхідні інструменти для того, щоб ви самостійно звили своє гніздечко.  Єдиною умовою для того, щоб скористуватися їхніми послугами, є наявність будинку з подвір’ям у Сполучених Штатах Америки, бо саме там знаходяться всі ці «Ліси».

А що ж робити тим, хто не має будинку в США? 

Не засмучуйтеся, ви можете приєднатися до релігійної общини www.greenforest.org або цієї www.greenforesttemple.org.

Не хочете змінювати свою релігію? Запрошуємо вас провести канікули разом з друзями або родиною у гарних місцях з чарівним краєвидом www.greenforesttrees.com, www.greenforestar.net, www.crgreenforest.com, www.greenforestcentre.com.

Вибираєте місце для святкування якоїсь події – прошу, спеціально для вас ресторан бразильської кухні у Пенсільванії www.greenforestcafe.com.

Список форестів можна продовжувати, бо все ж таки на планеті Земля тільки :) живе більше ніж 6 мільярдів людей. Тому серед компаній з назвою Green Forest ви можете знайти «найкращу каву у світі» з Нікарагуа www.greenforestcoffee.com, компанію з продажу військових іграшок greenforesttradingco.com, довідкову службу, яка проведе будь-яке дослідження для вас greenforestsurveys.com, декілька студій веб-дизайну www.greenforest.com, www.greenforestdesign.co.uk, www.greenforeststudio.com та одну міську бібліотеку www.greenforestlibrary.com.

Найцікавіше, як на мене, це те, що ідея створити школу англійської мови під назвою Green Forest з’явилася у людей із 2 країн світу – США www.gf.k12.ar.us та Україна www.greenforest.com.ua.  А останню школу я добре знаю, тому що … працюю в ній!  І це приводить мене до пункту №1 мого дослідження!  Правда, не знаю, що це доводить.  (Може те, що я працюю в школі англійської мови з майже унікальною назвою ) :)   Але в будь-якому випадку, я точно впевнилася, що ми не одні на цій планеті :) !

Отож, раджу всім шукати відповіді на питання, які вас цікавлять незважаючи на те, що спочатку це здається неможливим! 

Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.