About English Language. 10.03.2020

Наскільки важливі для вибору курсів вивчення англійської мови відгуки

Кожен студент, який вирішив вивчати мову, зіштовхується з проблемою вибору. Почати можна хоча б з того, як орієнтуватися в численних пропозиціях курсів англійської в Києві за відгуками. Насправді під час вибору курсів вивчення англійської мови фідбеки можуть виявитися дійсно корисними.

Обираючи будь-який товар або послугу, ми прислухаємось до порад друзів і знайомих. І це дійсно працює, але в разі вивчення англійської відгуки друзів можуть і не бути настільки корисними. Наприклад, друзі радять школу, що успішно підготувала школяра до ЗНО, а вам потрібна бізнес-англійська, причому в юридичній сфері. Чи буде така порада корисною? Вийде, що, незважаючи на чесність і неупередженість, швидше за все, такий відгук не буде об'єктивним.

Часто за бажання вивчати англійську мову відгуки вибирають і аналізують в соціальних мережах. Частково випадок з орієнтуванням за рекомендаціями друзів тут може повторитися, але в соціальних мережах можна вибрати спеціалізацію вивчення мови, більш адаптовану до ваших потреб. Але і в такому випадку на вас може чекати підводне каміння. У першу чергу в соціальній мережі можуть розмістити відгуки фейкових студентів. Це робиться для залучення більшої кількості людей із тих, хто довіряє соціальним мережам. Можна вивчити профіль людини, яка зробила свій відгук, і спробувати зрозуміти, наскільки це реальна особистість.

Відгук про курси, розміщений безпосередньо на сайті самих курсів, складно взагалі брати в розрахунок. Навряд чи хтось стане розміщувати негативну рекомендацію про самого себе. Тому розглядати винятково такі відгуки не слід.

Існують ще сайти відгуків. Тут також є шанс помилитися, сплутавши роботу спамера з лобіювання інтересів якоїсь школи, з реальним відгуком. Але якщо такий сайт має гарне реноме, він дійсно може бути корисним, і для тих, кого цікавить вивчення англійської, відгуки на таких сайтах можуть виявитися хорошим орієнтиром.

Наскільки важливі для вибору курсів вивчення англійської мови відгуки?
Не варто сліпо вірити відгукам: тільки зважений підхід допоможе знайти той самий продуктивний варіант навчання

Не слід звертати увагу на негативні відгуки, які не мають у своїй основі конструктивної критики, часто їх залишають конкуренти різних шкіл для дискредитації діяльності.

Найчастіше натрапивши на відгуки, які суперечать одне одному, студент просто починає панікувати, а іноді й зовсім відмовляється від навчання. Головне чітко поставити мету, яку ви хочете досягти, й уважно вивчивши відгуки, проаналізувати історію мовної школи, методики, на які вона спирається, клієнтів школи; уточнити, які сертифікати й підтвердження будуть надані після її закінчення, а також особисто відвідати офіс.

Робота з вибору відповідних курсів досить складна та відповідальна, але слід пам'ятати: ваш успіх залежить від правильності вибору. А відгуки про курси англійської допоможуть вам визначитись.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.