About English Language. 23.04.2020

Чи можна вивчити англійську онлайн за допомогою скайпу?

Автор: Юлія Блажевич

Англійська онлайн за допомогою скайпу – це прекрасна можливість отримати високоякісну освіту незалежно від того, де ви перебуваєте. Немає необхідності витрачати сили та час на те, щоб їхати до мовної школи та встигати до початку уроку. Вивчайте англійську онлайн сидячи на домашньому дивані, в офісі або навіть на прогулянці в парку. Єдине, що знадобиться, – це доступ в інтернет. Причому використовувати можна як стаціонарний комп'ютер, так і ноутбук, планшет або смартфон. Онлайн-курси англійської мови за допомогою скайпу – це здобуття освіти без обмежень.

Чи можна вивчити англійську онлайн за допомогою скайпу?
Вчити англійську за допомогою скайпу – легко!

Основні переваги онлайн англійської за допомогою скайпу

Усі методи вивчення іноземних мов мають свої переваги й недоліки. На групових офлайнових курсах кожному учневі доведеться підлаштовуватися під групу, до того ж, гарного вчителя знайти досить важко. Дуже рідко, коли вчитель і носій мови – це одна й та ж людина. Якщо говорити про самостійне вивчення іноземної, то це під силу далеко не всім. Ідеальне рішення в багатьох ситуаціях – курси англійської за допомогою скайпу онлайн.

  1. Вивчати англійську онлайн за допомогою скайпу можна з будь-якої точки світу.
     
  2. Доступна ціна в порівнянні зі звичним видом навчання.
     
  3. Спілкування з носієм мови.
     
  4. У кожного студента онлайн-курсів англійської мови за допомогою скайпу є особистий викладач, який веде процес навчання.
     
  5. Багато розмовної практики. Англійська мова за допомогою скайпу сприймається точно так само, як і під час живого спілкування.
     
  6. Онлайн-курси англійської мови за допомогою скайпу означають, що вам не потрібно витрачати час на дорогу або підлаштовуватися під графік викладача.

Як проходить навчання за допомогою скайпу?

  1. На онлайн-курсах проводяться як групові, так і персональні заняття з педагогом.
     
  2. Використовуються найкращі навчальні матеріали в електронному форматі. Підручники, відеоуроки і презентації завжди доступні на вашому пристрої.
     
  3. За необхідності можна скласти індивідуальний план навчання. Оскільки кожен учень має свої цілі, викладачі враховують це в процесі планування занять. Стандартна програма використовується виключно на групових заняттях.
     
  4. Домашні завдання – захопливі та невеликі.
     
  5. Замість зазубрювання інформації, ви вчитеся за допомогою додатків, ігор і спілкування.
     
  6. Проходячи навчання в режимі онлайн через Skype, ви можете поліпшити розмовну мову за допомогою уроків з носієм мови. Багато носіїв працюють безпосередньо в мовних школах, інші ж співпрацюють з курсами виключно для того, щоб проводити розмовні клуби.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.