About English Language. 17.03.2020

Ціна курсів англійської в Києві залежить від якості

Автор: Оксана Кравець

Ви хочете вибрати оптимальний варіант курсів англійської мови в Києві, ціна на які вас повністю влаштує? Для початку необхідно сказати, що поняття про вартість у кожної людини різне. Хтось готовий викласти 500 гривень за 2 години занять з репетитором, а іншим багато 300 гривень за чотири заняття в групі. Все індивідуально. Ми спробували розібратися.

Нас цікавить, на що необхідно звертати увагу при виборі курсів англійської в Києві, як ціна впливає на вартість навчання іноземної мови. Розглянемо все на прикладі школи англійської мови Green Forest.

Зміст

  1. Що впливає на ціну курсів англійської в Києві?
  2. Особливості курсів англійської мови Green Forest та їх ціна
  3. Як конкуренція впливає на ціну курсів англійської в Києві?
  4. Курси англійської та ціна на заняття в філіях
  5. Рекомендації з ефективності відпрацювання вартості курсів англійської мови в Києві

Процес вивчення іноземної мови, як уже давно доведено, розширює межі нашої свідомості. Кожна нова мова – це як додаткове почуття. Природно, вивчати її можна самостійно або за допомогою фахівців. Якщо обраний другий варіант – то процес навчання починається з пошуку відповідних курсів. Пропозицій у цьому сегменті в Україні дуже багато.

Що впливає на ціну курсів англійської в Києві?

Вартість – головне, на що в першу чергу звертають увагу студенти. Від чого залежить ціна вивчення іноземної мови:

  • форма навчання – індивідуальна або групова;
  • авторитет компанії, що надає ці послуги на ринку;
  • яка сума була заплачена одноразово (в разі повної передоплати вартість може знижуватися);
  • кількість осіб у групі;
  • тривалість процесу навчання;
  • формат навчання: очне або дистанційне (онлайн);
  • ціни на ринку послуг, як дорого обходяться репетитори;
  • вік аудиторії;
  • чи є педагог носієм мови;
  • навчальні посібники (входять у вартість чи ні);
  • тип і форма курсу (загальний, поглиблений, спеціалізований).

Такі критерії допомагають швидко визначитися з вибором, вибрати оптимальний варіант з урахуванням побажань. Багатьох цікавить, чи проводяться індивідуальні заняття з англійської в їхньому місті, яка ціна. Спочатку необхідно визначитися, який формат занять підійде саме вам: групові або індивідуальні. Якщо ви вибираєте індивідуальні заняття, то повинні розуміти, що їх вартість буде дещо вищою, адже викладач займається з одним учнем і все фінансове навантаження йде на нього одного. Якщо заняття проходять у групі, то фінансове навантаження розподіляється між групою учнів. Це можуть бути чотири, п'ять або десять чоловік, тоді на курси англійської в Києві ціна буде трохи нижчою.

Що впливає на ціну курсів англійської в Києві?
Від чого залежить ціна на курси англійської?

Багато хто вибирає недорогі курси англійської мови з низки причин:

  • зручний графік навчання;
  • прекрасна мовна практика при спілкуванні в групі;
  • змагальний дух, додаткове стимулювання вивчення мови;
  • вибір чіткого напрямку на курсах: ділова англійська, для подорожей і т.д .;
  • передоплата за весь курс є стимулом відвідувати кожне заняття;
  • доступність у ціні в порівнянні з репетитором;
  • групові заняття краще допомагають засвоїти необхідні мовні норми.

Це основні критерії, але не означає, що єдині. У разі індивідуальних курсів завжди можна підлаштувати навчальний процес під конкретну людину. Якщо педагог є носієм мови, то це дещо підвищить вартість – і ціна курсів англійської в Києві буде вищою. Незважаючи на всі нюанси, вивчити мову якісно і недорого цілком можливо. Головне – визначитися з навчальною програмою і не вибирати першу-ліпшу школу.

Перед тим, як почати навчання, потрібно зрозуміти, наскільки глибоким буде вивчення мови. Ціни курсів будуть прямо залежати від програми. Тривалість курсу також впливає на вартість. Час, який витрачається на вивчення, може скласти від декількох тижнів до декількох місяців. Якщо тривалість буде меншою, то курси будуть дешевшими. Насправді недорогі за ціною мовні курси в Києві нічим не гірше дорогих програм навчання. Просто робота поставлена так, що на навчання необхідно набагато менше часу, заняття проходять рідше.

Школа Green Forest є однією з найкращих і найбільших шкіл вивчення англійської мови в Україні. Розглянемо її переваги.

  1. Щорічно по всій Україні тут навчається понад 20000 студентів, які ділитися позитивними відгуками про курси Green Forest, методику та викладачів.
     
  2. Використання нових гібридних платформ і розробок на ринку. Індивідуальний підхід до клієнтів, практичні групові заняття, системи тестування, відеолекції. При використанні розумних технологій викладач гарантує позитивний результат у вивченні англійської мови.
     
  3. Оригінальна система перепідготовки педагогічних кадрів від школи Green Forest. Фахівці високого класу щодня забезпечують прогрес у навчанні численних студентів.
     
  4. Використання найсучаснішого підручника англійської в Україні – Notes. Він сформований викладачами і методистами школи, адаптований під студентів, наповнений унікальним контентом, має інтерактивну версію і друкований варіант.
     
  5. Електронний додаток з особистим кабінетом користувача. Тут здійснюється доступ до онлайн-версії методичного посібника, домашнього завдання, тестів та іншої навчальної інформації.
     
  6. Передова методика спілкування зі студентами. Викладання здійснюється з використанням 9 сучасних підходів до вивчення іноземної мови.
     
  7. Школа має власне видавництво, студії запису для створення відео- і аудіоматеріалів, необхідних для навчання.

Як бачимо, на курси англійської в Києві ціна формується з урахуванням багатьох критеріїв і залежить, в першу чергу, від рівня кваліфікації педагога. Якщо ви хочете записатися на курси англійської в Києві з носієм, ціна буде набагато вищою, ніж із викладачем, що закінчив вітчизняний виш за фахом «Англійська філологія».

Особливості курсів англійської мови Green Forest та їх ціна

Green Forest здійснює набір слухачів п'ять разів на рік у групи всіх рівнів. Школа пропонує додаткові заняття, авторські курси, розмовні клуби з носіями мови.

Скільки коштують курси англійської мови? Ціна курсів різна і залежить від політики школи, технічного забезпечення і навіть територіального розташування приміщень для заняття груп. Спробуємо розібратися.

Які основні курси пропонує Green Forest?

  1. Стандартний. Включає в себе професійну підготовку протягом 4 місяців, контроль над навчанням за допомогою програми, безкоштовні бонуси від школи. Вартість вказується за один семестр.
     
  2. Інтенсивний. Включає в себе інтенсивну підготовку за 9 тижнів. Заняття тривалістю 2 години проходять по 4 рази на тиждень. Вартість визначається за семестр.
     
  3. Інтенсив вихідного дня. Відрізняється від інтенсивного тим, що заняття проходять у вихідні й тривають по 4-5 годин.
     
  4. Підготовка до ITELS. Інтенсивне вивчення мови для складання іспиту ITELS. Підготовчі курси тривають 16 занять, які учень відпрацьовує протягом 8 тижнів. Вартість на сайті школи вказана за семестр.

Можливе навчання за спеціальними річними програмами.

  1. Літній інтенсив. Вивчення рівня за 4,5 тижні з доступом до онлайн-додатка та безкоштовними бонусами. Вартість курсу оплачується за один семестр.
     
  2. Communication Express. Дає можливість за 4,5 тижні заговорити англійською мовою. Вивчається 10 основних тем для спілкування. Безкоштовним додатком є розмовні клуби з носіями мови. Вартість на сайті школи вказана за семестр.

Особливості курсів англійської мови Green Forest та їх ціна
Курси Green Forest і їх вартість

Відзначимо, що методика викладання в школі постійно вдосконалюється, тоді як вартість залишається доступною для більшості людей.

Причому за ці гроші слухач отримує безліч безкоштовних бонусів – бесіди по Skype і в групах з носіями мови, онлайн-програми та багато іншого.

Школа вивчення іноземних мов Green Forest завжди готова за доступними цінами навчити всіх охочих англійської, незалежно від рівня володіння. Висококваліфікований викладацький склад здатний знайти індивідуальний підхід до кожного слухача і подарувати йому бажане щастя, можливість розмовляти вподобаною ним іноземною мовою. Співвідношення ціна-якість робить Green Forest найвигіднішою пропозицією на ринку курсів англійської в Києві й інших містах України.

Як конкуренція впливає на ціну курсів англійської в Києві?

Конкуренція є основою ринкових відносин і певним чином впливає на визначення вартості послуг. Сьогодні в Києві офіційно працює понад 500 відділень шкіл, різних мовних курсів, вартість яких коливається від 80 до 150 гривень за одне групове заняття.

Ціни на індивідуальні курси англійської в Києві від 200 гривень за одне заняття.

Формування конкуренції на ринку освітніх послуг сприятливо впливає на вартість курсів англійської мови, тому що чим менший попит, тим нижча вартість одного заняття, і навпаки – чим попит вищий, тим вартість занять більша.

Ми вже розглядали основні критерії, що впливають на вартість навчання англійської мови. Але як саме конкуренція впливає на ціну?

В умовах конкурентного ринку фаворитами стають недорогі курси англійської мови. Їх вибирають найчастіше, тому що багато батьків звертають увагу на ціну і тільки потім на якість навчання. У 50 випадках зі 100 перед тим як віддати свою дитину на курси, батьки рідко уважно вивчають програму навчання, оглядають класи, в яких дитина буде вчитися, знайомляться з педагогом. А це дуже важливо, тому що сплативши недорого за англійську, ви можете потрапити на шахраїв, які просто збирають людей на заняття. На них проходять студенти-практиканти вищих навчальних закладів за спеціальністю «Англійська мова», що не мають досвіду роботи з великими і малими групами.

Ціни курсів англійської в Києві будуть набагато вищими в таких випадках.

  1. Мовна школа розміщена в історичному центрі Києва, біля метро.
     
  2. На курсах викладають екзаменатори і після складання іспиту студенти отримують міжнародний сертифікат.
     
  3. Викладачі високого рівня кваліфікації, мають міжнародний сертифікат, навчалися або проходили практику за кордоном. Ще вища ціна на курси англійської в Києві, якщо використовується нестандартна робота в групах, пропонуються заняття по Skype, є розмовний клуб.
     
  4. Великий вибір різних програм. Є можливість переходити з одного рівня на інший рівень у межах оплачених годин. Буває так, що учні дуже швидко проходять рівень і решту місяців займаються з іншими групами.
     
  5. Школа є в рейтингу на базі перевірених оцінок студентів і відгуків на підставі пробних уроків або навчання. Таких рейтингів у мережі кілька. На них зібрані майже всі курси англійської в Києві, ціни, наявність пробного заняття і знижки, якщо вони є.

Як конкуренція впливає на ціну курсів англійської в Києві?
Велика конкуренція шкіл англійської дає можливість вибрати доступні за ціною курси

Як, використовуючи рейтинги в інтернеті, вибрати недорогі курси англійської? Рейтинги курсів складаються за відмітками людей, які навчалися або проходили пробні уроки. Процедура оцінювання шкіл така:

  • учні записуються на пробний урок, найчастіше безкоштовний;
  • відвідують школу англійської мови;
  • після тесту на e-mail приходить лист з проханням оцінити школу;
  • оцінка відображається в сервісі, її використовують для складання рейтингу курсів.

Оцінюються викладачі, які проводять тестування або заняття в школі англійської мови. Також оцінюються використовувані методики викладання, загальні враження від навчальних класів та сервісу, онлайн-кабінет, через який буде відбуватися взаємодія педагога і учня.

Оскільки процедура виставлення оцінок досить складна, усі реальні коментарі залишають учні та студенти лінгвістичних центрів, мовних шкіл. Багато рейтингів самоналагоджувальні, тому якщо ви вибираєте індивідуальні курси англійської в Києві, ціна на які нижча за ринкову, то вам будуть показані саме індивідуальні заняття. Те ж із бізнес-курсами або груповими заняттями.

Як можна швидко знайти недорогі за ціною курси англійської в Києві? Рейтинг курсів змінюється, і оцінювати школу тільки по одному-двох сервісах не варто. Для цього можна використовувати інші портали з відгуками, а ще краще – думку тих людей, хто вже відвідував ті чи інші курси, особливо повторно. Тільки такий підхід може дати результат. Ознайомтесь з розкладом мовних курсів на сайті й обов'язково відвідайте пробне заняття, щоб зрозуміти, наскільки вам підходить атмосфера, викладач і ціни курсів англійської в Києві. У столиці це зробити не проблема, як і в регіонах, де є відділення школи Green Forest.

Новий семестр школи стартує з жовтня-листопада. Заняття проходять двічі-тричі на тиждень по 2-3 години. В середньому, навчання на мовних курсах в Україні обійдеться від 2000 до 4500 гривень за семестр. Тривалість їх різна і залежить від інтенсивності занять. У мовній школі Green Forest вартість навчання за семестр коливається від 1800 до 4000 гривень. Тривалість одного семестру від декількох тижнів до 4 місяців. До групи можна приєднатися незалежно від режиму занять. Є можливість відвідувати індивідуальні курси англійської в Києві, ціна на які трохи вища за групові заняття.

Дізнавшись, скільки коштують курси англійської, ви можете забронювати місця, піти на безкоштовне пробне заняття й отримати консультацію.

Програма більшості мовних шкіл спрямована на освоєння ключових слів і фраз, необхідних для вільного спілкування англійською мовою. В першу чергу, це необхідно для особистісного та кар'єрного росту, адже саме від цього залежить вміння говорити англійською. Зі знанням мови можна без проблем відкрити для себе англомовний світ. Як відомо, в усному мовленні багато моментів, які залежать від використовуваного контексту. Одне і те ж слово може мати різні значення, які безпосередньо залежать від ситуації, в якій використовується слово або речення, на кого направлене звернення. Це може бути дорослий, дитина, педагог, товариш по парті і так далі. Програма курсів побудована так, що учні швидко освоюють граматику, що дозволяє їм правильно будувати речення і грамотно володіти англійською мовою.

Курси англійської та ціна на заняття в філіях

Багато шкіл англійської мови, як, наприклад, Green Forest, мають кілька філій у різних містах. Так, філії київської школи англійської мови Green Forest є в Одесі, Львові, Дніпрі. Ця широка географія допомагає використовувати одну платформу для навчання й охопити якомога більше студентів, допомогти їм зробити перший крок назустріч своїй мрії. Такий підхід дозволяє використовувати досвід, зібраний педагогами, в одній загальній програмі навчання, і досягати оптимальних результатів на заняттях.

Великий вплив на якість освіти має досвід роботи педагогів, який дозволяє стверджувати, що програма навчання буде насиченою, різноманітною. За один урок можна освоїти максимум можливих слів, понять. Ви навчитеся правильно і красиво говорити, тому що на кожному уроці робиться наголос на правильність вимови слів. Ви в короткі терміни позбудетеся українського акценту і зможете оволодіти навичками іноземної мови, так необхідної вам у житті.

Рекомендації з ефективності відпрацювання вартості курсів англійської мови в Києві

Щоб вартість курсів була виправдана, працюйте по максимуму. У багатьох школах англійської мови в Києві пропонуються спеціальні онлайн-групи, де можна відпрацьовувати матеріал і ставити запитання, які не залишаться без відповіді. Є закриті групи в теоеграмі, де викладачі школи щодня відповідають на запитання студентів./p>

У мовній школі Green Forest є практика відпрацювання пропущених уроків. Причини можуть бути різними: відпустка, відрядження або лікарняний. Якщо ви змушені пропустити заняття, то зможете відпрацювати його безкоштовно з репетитором. Такий підхід робить заняття максимально привабливими і плідними.

У Green Forest можете розраховувати на тематичний контроль результату з боку педагога і персоналізований зв'язок із ним. Це не класична школа, де 30 учнів у класі й педагог не має фізичної можливості у кожного проконтролювати домашнє завдання на уроці. Це невеликі мобільні групи, тому під час занять проходить постійний взаємозв'язок педагога й учнів. За допомогою модулів через кожні один-два тижні проводиться оцінка отриманих результатів. Потім відбувається адаптація програми, що зручно як для педагога, так і для учнів.

Взаємодія з педагогами відбувається через спеціальну онлайн-платформу, яка дозволяє не тільки контролювати процес навчання, а й рейтинги, позиції, рівень успішності студентів. Усе це входить у вартість курсів англійської мови. Не потрібно окремо доплачувати за використання онлайн-платформ або інші нововведення. На індивідуальні заняття з англійської ціна трохи вища, умови практично ті ж, але з вами буде працювати постійно один педагог. Ви також зможете користуватися всіма перевагами онлайн-платформи школи й отримувати зворотний зв'язок від педагога.

Якщо шукаєте курси англійської в Києві, ціна на які оптимальна для вашого району, і бажаєте, щоб курси дали вам максимум знань, то можете звернути увагу на курси школи Green Forest. Ви зможете вивчити англійську в Києві недорого, займаючись у групі, дотримуючись графіку за однією з адрес школи, які є на сайті. Нагадуємо, це може бути загальна, корпоративна, бізнес-англійська, лоукост-англійська, англійська для школярів.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.