About English Language, Exams. 15.06.2020

Курси англійської онлайн у Києві – відстежуємо прогрес і закріплюємо результат

Автор: Тетяна Огородник

Онлайн - курси англійської в Києві вже встигли довести свою ефективність, а головне – універсальність. Такий формат підходить як для дітей і підлітків, так і для студентів і тих, хто давно випустився й отримав свої дипломи. Незалежно від навичок кожен може знайти оптимальні онлайн - курси англійської в Києві. 

Але перш ніж шукати курс, дайте собі відповідь на одне запитання: ви знаєте, який у вас рівень володіння іноземною мовою? Якщо вам ніколи не доводилося вчити її, то тут усе просто: вам необхідно записатися на початковий онлайн - курс англійської в Києві. Однак практично кожен українець скаже, що мову йому викладали в школі або в університеті, та й багато людей взаємодіють із нею в повсякденному житті. Англійська оточує нас всюди, але чи означає це, що ви можете похвалитися хоча би базовими знаннями? Пройдіть онлайн - перевірку рівня англійської мови та отримаєте відповідь на це запитання!

Подібних тестів на просторах інтернету предостатньо. Багато ресурсів пропонують пройти онлайн - перевірку рівня англійської мови безкоштовно. Але варто зазначити, що такого роду тести не завжди точні. Повну картину про те, наскільки добре ви володієте іноземною мовою, можна отримати тільки під час додаткового спілкування з адміністратором курсів або викладачем англійської. 

Краще проходити тести мовних шкіл, які пропонують онлайн - курси англійської в Києві. Адже головна мета будь-якого викладача – досягти високих результатів. А для цього необхідно дати студентам максимально корисний і актуальний матеріал. Адже людині з початковим рівнем не потрібно заново вчити алфавіт й інші ази мови, але водночас лексика і граматика, які підходять для людини з Intermediate, буде для неї занадто складною. І незважаючи на те, що перевірити скіли багато шкіл пропонують у себе на сайті, під час вступу на курси ви будете повторно проходити більш складні та специфічні тести. Якщо ж вам не нададуть таку можливість, то слід пошукати іншу школу, оскільки практично в 100% випадках безкоштовні тести – це просто реклама.

Курси англійської онлайн у Києві
Після завершення навчання онлайн - перевірка рівня англійської мови покаже, яких результатів вам вдалося досягти

І якщо з онлайн - перевіркою на рівень англійської мови все більш-менш зрозуміло, то підсумкова оцінка ваших знань по закінченню навчання – куди більш складний і відповідальний процес. Напевно багатьом невтямки, як ці тести взагалі працюють. Адже коли немає контролю з боку викладача, є шанс схитрувати й зазирнути в шпаргалку, якщо ви чогось не знаєте. Кожна мовна школа сама розробляє тести і методи онлайн - перевірки рівня англійської мови, продумує всі дрібниці. Те, що це проходить дистанційно, не означає, що такий формат менш ефективний. Перед початком навчання школа надає інформацію про те, як буде проходити підсумкове тестування. До того ж, навчання в інтернеті – це усвідомлений вибір цілеспрямованих людей, які знають, чого хочуть. 

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.