About English Language. 12.02.2020

Курси англійської Advanced: що ви отримаєте в результаті?

Автор: Юлія Блажевич

Останній рівень більшості курсів англійської мови – Advanced, тобто просунутий. Кому варто продовжувати курси англійської мови до рівня Advanced:

  • студентам, які хочуть вступати до англомовного ВНЗ;
  • тим, хто планує складати іспит CAE, IELTS чи TOEFL;
  • людям, які збираються працювати за кордоном або в міжнародній компанії;
  • майбутнім викладачам англійської;
  • тим, хто добре знає граматику англійської та має досить великий словниковий запас, але потребує практики розмовної мови, постановки вимови, вивчення більш професійної лексики.

Курси англійської Advanced можуть тривати від двох до п'яти місяців. Це залежить від обраної програми: основна, інтенсивна, курс вихідного дня.

Курси англійської Advanced
Навіть на курсах англійської Advanced приділяйте час самостійній роботі

Що ж дає просунутий курс англійської мови?

  1. Ви будете володіти мовою, майже як носій англійської. Навчання на курсах англійської мови дозволить впевнено вести побіжну розмову, навіть якщо ви не дуже розбираєтеся в її темі.
     
  2. Навчитесь без проблем розуміти на слух носія мови, в тому числі який говорить з акцентом, розпізнавати настрій і інтонацію мовця.
     
  3. Зможете жартувати англійською, доречно використовувати стійкі вислови й усно висловлювати свою думку без попередньої підготовки.
     
  4. Під час навчання на поглиблених курсах англійської мови ви зможете вивчити більше 6000 англійських слів і фраз. Для порівняння – носії англійської активно використовують 8000 слів.
     
  5. Будете читати складну неадаптовану літературу, а також писати на різні теми, навчитеся грамотно складати звіти, есе, статті.

Просунутий курс англійської мови допоможе отримати міжнародний сертифікат, вступити до бажаного навчального закладу США та Європи, а також знайди високооплачувану роботу. Успіхів!

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.