About English Language. 16.01.2020

Які курси іноземних мов у Києві вибрати?

Бажання дізнаватися щось нове – процес безперервного розвитку людини. Вивчення іноземних мов – одне з хобі як дорослих, так і дітей. Такі навички дозволяють людині комфортно подорожувати світом, претендувати на роботу за кордоном, читати певну літературу. Саме тому незалежно від віку люди починають освоювати мови. І в цьому їм допомагають курси іноземних мов. Як визначитися, який вектор напрямку у вивченні вибрати, якій школі віддати перевагу, де займатися, за якою програмою – це запитання, які виникають перед кожною людиною. Саме в школі Green Forest вам запропонують такі курси іноземних мов у Києві, які дозволять вам покращити знання або вивчити мову з нуля, подолати бар'єр у спілкуванні.

Критерії вибору курсів іноземних мов

У будь-якому великому місті є сотні шкіл і центрів із вивчення іноземних мов. Як серед такого розмаїття вибрати дійсно те місце, де вам буде комфортно навчатися? Ми пропонуємо вам список критеріїв, на які варто звертати увагу під час вибору курсів іноземних мов у Києві:

  • локація – чим ближче до вашого дому, тим менше часу буде витрачатися на переїзди;
  • форма навчання – групові заняття, індивідуальні;
  • регулярність уроків – двічі-тричі на тиждень або по вихідних;
  • можливість отримання сертифікату;
  • педагогічний склад – чи є серед учителів носії мови;
  • вартість мовного курсу в Києві – хороші знання не можуть коштувати дешево.

Критерії вибору курсів іноземних мов
Перераховані фактори є важливими, але не варто обмежуватись лише ними

Перш ніж записуватися на курси мов, вам слід зрозуміти, яку мету ви хочете досягти – освоїти базу на початковому рівні, навчитися розуміти й говорити з носіями, читати художню літературу, працювати з документацією. Залежно від мети слід обирати спрямованість мовних курсів у Києві.

Так, у школі Green Forest є кілька видів курсів для дорослих. Під час подачі заявки кожен учень проходить тестування, за результатами якого визначається його рівень володіння мовою. Це дозволить вибрати відповідну методику вивчення, визначити групу, в якій він проходитиме навчання.

Поради під час вибору курсів іноземної мови в Києві

Із попереднього розділу ви вже зрозуміли, на що потрібно звертати увагу під час підбору школи. Тепер же пропонуємо ознайомитися з практичними порадами.

  1. Якщо ви зайнята людина та навчатися по буднях для вас – не варіант, не турбуйтеся. У школі Green Forest є курси іноземних мов вихідного дня. У зручний час ви зможете займатися в групі або індивідуально.
     
  2. Із самого початку вибирайте таку методику та програму, яка буде відповідати цілям відвідування курсів.
     
  3. Якщо у вашому місті немає гідної школи, ви завжди можете проходити уроки в онлайн-режимі.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.