About English Language. 23.03.2020

Як вчити англійську мову швидко та якісно?

У всіх, хто хоче вивчити іноземну, рано чи пізно виникає запитання про те, як вчити англійську максимально ефективно. Реклама обіцяє передати вам найбільш секретні знання за несуттєву оплату. Але чи реально вивчити англійську мову за 7 днів? Чи реально засвоїти її без знань правил граматики?

Вивчити іноземну мову можна тільки завзятістю. Ваше навчання пройде максимально приємно і швидко завдяки лайфхакам і незвичним способам, які спростять процес навчання.

Як вчити англійську мову швидко і якісно?
Не бійся, що не знаєш – бійся, що не вчишся

Способи, що допомагають вивчити англійську мову швидко і якісно

Переймаючись питанням про те, як вивчити англійську мову, обов'язково зверніть увагу на такі способи.

  1. Як вчити англійську мову за допомогою пісень? Для цього досить слухати улюблені англомовні пісні, перекладати їх, читати і переписувати тексти. Це прекрасний спосіб для того, щоб підняти рівень своїх знань.
     
  2. Не можна забувати про старі добрі картки з англійськими словами. Час від часу їх потрібно перечитувати, повторювати й перебирати.
     
  3. Як засвоїти англійську мову за допомогою навчальних програм? На всіх системах: Android, Windows або IOS, – є програми, представлені у вигляді тренажерів або ігор. Вони призначені для роботи з граматикою, а також для запам'ятовування слів. Користуватися ними можуть як дорослі, так і діти.
     
  4. Допомога репетитора. Це перевірений спосіб, який дасть швидкі та хороші результати. Домовитися з викладачем можна про будь-який час занять, у процесі яких можна отримати максимум уваги вчителя.
     
  5. У разі виникненні думки: «Хочу вчити англійську самостійно», – не варто собі відмовити в цьому задоволенні. Можна скористатися веб-серфінгом, англомовними сайтами. Наприклад, відкрити сайт Amazon і запам'ятовувати назву товарів.
     
  6. У самостійному навчанні допоможуть стікери з англійськими словами. Обклейте всю квартиру стікерами з назвами предметів. Це допоможе значно заощадити час на вивчення нових слів.
     
  7. Як вчити англійську мову в подорожах? Приїжджаючи до країни з англомовним населенням, ми змушені розмовляти англійською. В екстремальній ситуації кожен згадує абсолютно все, що коли-небудь вивчав. До того ж, у стресових ситуаціях усе запам'ятовується набагато швидше.
     
  8. Знайомство і спілкування в соціальних мережах. Для цього прекрасно підійде Facebook, Twitter або інші соціальні мережі, де можна познайомитися з іноземцями або читати публікації міжнародних видань, популярних блогерів тощо.
     
  9. Читання книг в оригіналі англійською мовою.
     
  10. Перегляд фільмів англійською з субтитрами і без них.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.