About English Language. 01.04.2020

Навчання англійської онлайн: мотивація, ефективність, поради

Автор: Юлія Блажевич

За останні кілька десятків років багато аспектів нашого життя стали настільки технологічними, що тепер абсолютно не обов'язково ходити в якісь установи для того, щоб чогось навчитися. Так і навчання англійської онлайн проходити дуже зручно замість того, щоб відвідувати класичні заняття. Розберемося, чи дійсно таке навчання принесе гідний результат.

Зміст

1. Для кого створено інтерактивне навчання
2. Ефективність онлайн-навчання англійської
3. Як мотивувати себе на онлайн-навчання англійської
     3.1. Робимо онлайн-навчання англійської комфортним
4. Поради тим, хто вже почав дистанційне навчання англійської
     4.1. Не варто кидати навчання в онлайн-школі англійської

На щастя, сьогодні є величезна кількість різних курсів, які пропонують дистанційне навчання. Щоб вибрати курси, які вас не розчарують, звертайте увагу на ті, які готові організувати повноцінний процес навчання онлайн. Якщо необхідно використовувати збирати матеріали і з електронної пошти, і з сайту, і з особистого кабінету – це не дуже зручно. Школа онлайн-англійського подбає про те, щоб всі матеріали були в одному місці і ними було зручно користуватися як під час уроку, так і під час самостійної роботи.

Як проходить навчання англійської онлайн
Головні переваги навчання англійської онлайн – це свобода, економія часу й особистий комфорт

Для кого створено інтерактивне навчання

Онлайн-курси англійської, перш за все, створені для зайнятих людей, а також тих, кому зручно працювати і вчитися дистанційно.

  1. Бізнесмени, які багато часу проводять у відрядженнях.
     
  2. Люди, які знаходять мільйони відмовок, що дозволяють відкласти навчання в довгу шухляду. Онлайн-навчання англійської підштовхує до розвитку тут і зараз.
     
  3. Школа онлайн-англійської стане прекрасним вибором для людей, яким необхідно якомога швидше перейти на наступний рівень знань, коли звичайні курси можуть затягнутися на кілька місяців.
     
  4. Тому, хто готовий активно займатися, забувши про лінь і невпевненість в собі, підійде онлайн-школа англійської з інтенсивними курсами.

Ефективність онлайн-навчання англійської

Як ми вже можемо помітити з власного досвіду, онлайн-навчання англійської цілком здатне замінити звичну нам систему освіти, хоч і всім є над чим працювати.

Заняття в онлайн-школі англійської можуть бути як індивідуальними, так і груповими. В останніх зберігається можливість працювати в парах, проводити дискусії, рольові ігри та інші активності, які є на офлайн-курсах.

Подивимося на сильні сторони навчання англійської онлайн.

  1. Студентам зручно самостійно вибирати дні та час для занять в онлайн-школі англійської. До того ж займатися можна де завгодно: у себе вдома, в офісі, під час робочих поїздок, а також відпочинку. За такої форми навчання кожен студент відчуває себе максимально комфортно та впевнено.
     
  2. Усі школи онлайн-англійської, які себе поважають, можуть похвалитися командою професійних викладачів, які створюють невимушену атмосферу навчання. Дистанційне навчання англійської проводять фахівці не тільки з великим досвідом у викладанні, а й з впевненими навичками роботи онлайн, адже організувати й контролювати дистанційний урок зможе далеко не кожен. Під час уроків учень занурюється у віртуальну аудиторію з різноманітним навчальним матеріалом і інтерактивними вправами.
     
  3. Навчання в онлайн-школі англійської проходить за ефективним і сучасним комунікативним методом із використанням мультимедійних технологій. Нудьгувати студентам буде ніколи. Акцент під час навчання робиться на розмовну англійську, а також практичну граматику.
     
  4. Школа онлайн-англійської передбачає живе спілкування з носіями мови або під час основних занять, або на додаткових розмовних клубах, тренінгах та спецкурсах. У такий спосіб можна помітно поліпшити вимову, а також сприйняття англійської на слух.
     
  5. Заняття в школі англійської обходяться набагато дешевше, ніж на стандартних курсах. Це відбувається завдяки оптимізації витрат. Викладачеві немає необхідності їхати до школи, оплачувати оренду приміщення, а також забезпечувати себе і своїх учнів необхідними друкованими матеріалами.

Як мотивувати себе на онлайн-навчання англійської

Змусити себе піти на курси іноземної мови майже завжди важко. Хтось виправдовується відсутністю грошей, хтось говорить про відсутність вільного часу, але частіше за все це пов'язано саме з небажанням вчитися або навіть страхом перед викладачем і одногрупниками. Такі асоціації виникли в кожного з нас ще у школі. Але необхідно пам'ятати про те, що сучасне навчання проходить в абсолютно іншій формі, яка залишить тільки позитивні емоції.

Робимо онлайн-навчання англійської комфортним

  1. Проходячи навчання англійській дистанційно, не беріть свої помилки близько до серця. Саме вони можуть стати найсерйознішими перешкодами під час навчання. Багато хто через помилки відчуває себе приниженим і втрачає мотивацію до отримання нових знань.
     
  2. Величезна кількість викладачів онлайн-шкіл англійської радить під час навчання заводити щоденник успіхів. Цей щоденник допоможе мотивувати себе і стежити за своїм прогресом. Після завершення кожного уроку туди варто записувати все те, що вдалося опанувати й зрозуміти. Уточнювати подробиці не потрібно, але при цьому намагайтеся уникати і різних абстрактних слів. Завдяки цьому щоденнику кожен може озирнутися назад і переконатися в тому, наскільки далеко він уже просунувся.
     
  3. Під час дистанційного навчання в школі англійської необхідно постійно боротися з лінню. Коли ви працюєте самостійно або виконуєте домашні завдання, варто ділити великі та складні завдання на більш дрібні й поступово рухатися до поставленої мети, нехай і маленькими кроками. У тому випадку, якщо у вас є відчуття відсутності енергії або часу, необхідно вибрати просту задачу, вона все одно допоможе пройти і засвоїти новий матеріал. Наприклад, можна подивитися освітнє відео і запам'ятати пару слів або корисних нових конструкцій.

Поради тим, хто вже почав дистанційне навчання англійської

Часто люди, які вже зареєструвалися в школі онлайн-англійської, кидають навчання на самому початку, пояснюючи це тим, що у них інший склад розуму й вивчити іноземну їм просто не вдасться. Для того, щоб навчання онлайн-англійської дало свої результати, необхідно скористатися порадами від професіоналів.

Не варто кидати навчання в онлайн-школі англійської

У першу чергу, необхідно поставити перед собою мету, уявити собі, які можливості відкриваються після проходження онлайн-навчання англійської. Також необхідно намітити дедлайн. І під цим словом мається на увазі не дата закінчення навчання, а день, коли ви досягнете певного рівня знань, необхідного вам зараз для роботи або особистих потреб. Після цього ви будете продовжувати рухатися далі.

Проходячи навчання англійської в школі дистанційно, обов'язково застосовуйте свої знання на практиці. І ця практика у кожного може бути кардинально різною. Можна спілкуватися з іноземцями, записувати голос на диктофон, а потім прослуховувати себе, відвідувати розмовні клуби, а також продовжувати спілкуватися з викладачем в онлайн-школі англійської.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.