About English Language. 18.03.2020

Хочу вивчити англійську. Як зробити це простіше?

Думка «хочу вивчити англійську» може як надихати, так і засмучувати через уявні труднощі у вивченні. Як вивчити англійську мову, докладаючи до цього мінімум зусиль? Досить просто скористатися спеціальними психологічними секретами і трюками, які перетворять навчання мови на веселе та цікаве дозвілля.

Хочу вивчити англійську
Усе, що приходить, швидкоплинне, і лише наука довговічна

Як почати вивчати англійську за допомогою психологічних секретів

  1. Ефект ізоляції. Цей спосіб працює як із зоровою, так і зі слуховою пам'яттю. Полягає в тому, що до важливих іспитів або тестів потрібно готуватися в незвичному місці. Усі найважливіші фрази і слова в джерелі інформації потрібно виділяти яскравим маркером. Читати варто вголос, виділяючи слова, які потрібно запам'ятати.
     
  2. Ефект ручки і блокнота. Багато хто не звертає увагу на те, що навчання може бути веселим і максимально ефективним. Якщо якесь правило англійської мови важко дається, то його завжди можна намалювати. Якщо ж такого таланту немає, то можна вигадати спеціальну схему, яка буде зрозуміла навіть першокласнику. Цей спосіб спростить навіть найскладніші уроки.
     
  3. Ефект авторства. Допоможе почати вивчати англійську, під час вивчення нових слів або граматичних конструкцій. Наприклад, якщо потрібно вивчити 10 нових слів, то з їх використанням потрібно скласти розповідь і добре її запам'ятати. В ідеалі, щоб ця розповідь стосувався безпосередньо студента, від абстрактних фраз краще відмовитися.
     
  4. Закон початку і кінця. Якщо вивчити англійську хочеться максимально швидко й ефективно, то всю інформацію потрібно постійно ділити на блоки так, щоб вони не йшли один за одним. Найкраще вчити десять нових слів зранку, щойно прокинувшись. Уся справа в тому, що інформація, яка надійшла до нас першою, швидко запам'ятовується. Теж саме стосується і інформації, яка відкладається в пам'яті безпосередньо перед сном. Усі складні та важливі вправи робити необхідно або вранці, або ввечері.
     
  5. Спосіб коротких проміжків. Кожному з нас хочеться вивчити англійську максимально швидко, але це далеко не завжди ефективно. Цей спосіб говорить про те, що категорично не можна заохочувати свій трудоголізм. Вчитися потрібно поступово, з невеликими проміжками часу, тривалість кожного уроку не має перевищувати годину. Це той період часу, коли навчальний матеріал засвоюється максимально ефективно. Після уроку перерва має складати від 5 до 10 хвилин, потім навчання можна продовжити.
     
  6. Ефект незавершеної дії. Щоб уся засвоєна інформація не була забута, вона завжди має бути актуальною. Категорично не можна зупинятися в процесі навчання, навіть після досягнення необхідного рівня знань. Для того щоб знання не покидали, необхідно продовжувати дивитися серіали і фільми англійською мовою, спілкуватися в англомовному середовищі, будувати англійські речення, а також не забувати про засвоєння нової лексики.
Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.