About English Language. 04.05.2020

Групові заняття з англійської онлайн проти індивідуальних уроків

Автор: Тетяна Огородник

Коли починаєш вивчати англійську онлайн, спершу необхідно визначитися, яку форму навчання обрати – індивідуальну чи групову. Багато хто погодиться з тим, що уроки один на один з учителем більш ефективні. Однак більшість людей усе ж віддає перевагу груповим заняттям з англійської онлайн. На це є кілька причин.

  1. Вивчати англійську онлайн у групі – дешевше. Індивідуальні уроки дорожчі за ціною, адже вся увага вчителя зосереджена на одному студентові, що дозволяє швидше досягти більш високих результатів.
     
  2. Групові онлайн-заняття з англійської, як правило, проходять набагато веселіше та цікавіше. Це чудова нагода не лише чогось навчитися, а й поспілкуватися.
     
  3. На заняттях, які проходять одночасно з декількома студентами, є елемент змагання, що служить чудовою мотивацією більше старатися.
     
  4. Колективні заняття дають широкі можливості для того, щоб розігрувати рольові сценки та грати в ігри. 
     
  5. Якщо ви вирішили вивчати англійським онлайн, то можете підключити до цього своїх друзів. Це хороший спосіб проводити з ними більше часу, разом розвиватися та покращувати мовні навички.


Займаючись англійською онлайн у колі однодумців, ви завжди можете розраховувати на їхню допомогу та підтримку, коли на індивідуальних уроках доводиться все брати в свої руки. До того ж, коли навчання проходить у веселому та дружному колективі, це надихає та мотивує. Після закінчення групового заняття з англійської онлайн ви не можете дочекатися наступного, тому систематично повторюєте пройдений матеріал і практикуєте розмовні навички, щоб урок пройшов так само весело й цікаво. Плюс – на відміну від індивідуальних уроків, колективне навчання надає широкі можливості для впровадження нових методів подачі матеріалу, особливо того, що стосується розмовної практики.

Групові заняття з англійської онлайн
Групові заняття з англійської онлайн – один із найкращих способів поліпшити розмовні навички та завести цікаві знайомства

Колективні уроки можуть проходити у вигляді улюблених спікінг клабів (speaking clubs). Крім того, займаючись англійською онлайн у компанії інших студентів, ви можете:

  • організувати спільний перегляд зарубіжного фільму мовою оригіналу. Поставте фільм на паузу, щоб обговорити (звичайно ж, використовуючи англійську мову) цікаву сцену, персонажів, гру акторів тощо; 
     
  • розіграти рольову сценку, щоб попрактикуватися в англійській;
     
  • пограти в гру. Якщо в групі досить багато студентів, можна навіть розділитися на команди, від чого урок стане тільки цікавішим;
     
  • слухати англомовні пісні. Займаючись англійською онлайн, поділіться з одногрупниками своїми улюбленими треками, розкажіть про улюблених виконавців, завчіть слова улюблених композицій. Можна навіть влаштувати музичний караоке-урок.

І головне, пам'ятайте, що якими б веселими не були онлайн-уроки, до них треба ставитися більше як до навчання, а не як до розваги. Обов'язково готуйтеся до занять, виконуючи домашні завдання та повторюючи пройдений матеріал.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.