About English Language. 10.01.2020

Green Forest – курси англійської мови в Києві – відгуки студентів

Знання англійської мови сьогодні стає необхідністю в багатьох сферах діяльності. Тому спеціальні курси користуються попитом. Але які з них є найкращими на думку студентів? Ефективні, що дають швидкий результат, цікаві, що мають практичну спрямованість, з індивідуальним підходом і можливістю займатися віддалено. Такі позитивні відгуки мають курси англійської мови в Києві Green Forest.

Як вибрати курси англійської мови в Києві за відгуками? Найбільша школа з вивчення англійської мови в Україні працює з дорослою аудиторією.

Навчання проходить за кількома курсами.

  1. Стандартний курс – за 4 місяці ви зможете перейти на наступний рівень володіння мовою. Так, займаючись тричі на тиждень, ви будете підтягувати навички граматики. При цьому основний наголос буде робитися на розмовній практиці. Для навчання використовується спеціальна гібридна платформа – у школі все зроблено для максимального комфорту учнів.
     
  2. Інтенсивний – тривалість курсу – 9 тижнів. Регулярність занять – двічі на тиждень по 2 години, що дозволить вам одразу ж отримувати великий обсяг інформації. А після – за допомогою спеціального додатку ви будете закріплювати отриману інформацію, роблячи домашнє завдання.
     
  3. Якщо у вас немає часу серед тижня на заняття, курс вихідного дня розрахований саме на вас. Протягом 9 тижнів по суботах і неділях протягом 4 годин ви будете розбирати граматику і теорію, практикувати розмовні навички з носіями, поглиблювати свої знання. Після – можете закріплювати все в онлайн-тренажерах.

Як вибрати курси англійської мови в Києві за відгуками?
Відгуки про курси англійської допоможуть зробити правильний вибір

Відгуки про курси англійської мови в Києві допоможуть почати вчити англійську

У Green Forest підхід до навчання систематизований так, що студенти будуть на 100% залучені в процес.

Перш за все охочі вивчати англійську мову проходять онлайн-тестування, за результатами якого їм пропонують ту чи іншу програму. Пропозиція залежить від віку та рівня підготовки учня.

Після оплати студенти отримують доступ до особистого онлайн-кабінету, де знайдуть навчальну літературу і доступ до тренажерів. В особистому кабінеті можна вибрати зручний графік, прослухати заняття онлайн, обговорити план індивідуальних або групових занять, стати активним членом спеціальних клубів і семінарів.

Головною особливістю програми школи англійської мови є вивчення граматики та теорії за допомогою відеоматеріалів. Заняття в групі повністю присвячуються практичному спілкуванню.

Після закінчення одного рівня студентам видають сертифікат. Зупинитися на досягнутому або продовжити заняття – кожен має право вирішувати сам.

Згідно з відгуками про Green Forest, наші курси англійської мови вирізняють серед інших у Києві високий професіоналізм викладачів, незвичайна форма подачі матеріалу, практичний симбіоз онлайн- і офлайн-навчання, ефективність і результативність.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.