Grammar. 12.02.2020
Free English Lesson with Notes

Class 17. Інтерактивний урок Past Simple. A2-B2

Автор: Green Forest

Як ваші справи з Past Simple?
В будь-якому випадку наш новий безкоштовний урок з англійської мови з рубрики eBoost, присвячений граматичній темі Past Simple, вам обов'язково знадобиться.

У новому 17 уроці http://bit.ly/2vmbI1i ви зможете переглянути відео з поясненням цієї теми від нашого викладача, отримаєте просту і зрозумілу табличку з формами минулого часу та прикладами вживання, а потім потренуєтесь вживати Past Simple за допомогою 5 інтерактивних завдань.

Пройти урок про Past Simple

Дізнатися більше про різницю використання Past Simple та Present Perfect можно в короткому онлайн курсі з англійської мови від Booyya - Present Perfect, Past Simple та Яйцяhttps://bit.ly/3ruXNy8. А в курсі від Booyya - Present Perfect Vs Past Simple. The Battle - https://bit.ly/3rAVt7U інформація представлена ​​в форматі подкасту і ви легко розберетеся в усіх нюансах застосування, прикладах і живому поясненні викладача.

eBoost with Notes - це рубрика з безкоштовними інтерактивними уроками з англійської мови за підручником Notes, які ми публікуємо щосереди на нашому сайті. Кожний випуск - це повноцінний Class на різні граматичні та лексичні теми із інтерактивними завданнями: ви зможете виконувати їх і перевіряти свої відповіді онлайн.

Попередні уроки шукайте в Green Forest Journal за посиланням.
Якщо вам сподобався наш безкоштовний урок або ви хочете порекомендувати його друзям, діліться ним на своїй сторінці в Facebook.

Вам також може сподобатися:
Grammar
Безкоштовний відеоурок англійської мови з викладачем: Used to vs Past Simple
Як думаєте, який варіант правильний: I (used to spend OR spent) time at home watching TV. But last year, I finally started travelling. Щоб ви добре розбиралися в темі "Used to vs. Past Simple",  старша викладачка Green Forest Оля Янкова пояснить для вас всі нюанси і різницю між цими…
Grammar
Passive voice and active voice (пасивний та активний стан) – таблиця відмінностей та правила вживання
Passive voice (пасивний стан) часто насторожує студентів при вивченні англійської мови. Але слід відмітити, що з використанням passive voice мовлення виглядає більш потужно та виразно, тому, гадаємо, його варто знати та використовувати. В цій статті ми розглянемо головні аспекти вживання passive voice,…
Video
Англійська в піснях – Персональні невдачі Taylor Swift в синглі Anti-Hero
Вона побила майже всі музичні рекорди, забрала майже всі нагороди, а ще сьогодні вона в нашій відеорубриці «Англійська в піснях». Це ми про Тейлор Свіфт і її популярний сингл Anti-Hero, який вже розібрала для вас викладачка Green Forest Юлія Кравченко у нашому новому відео — https://bit.ly/3TpttUX.…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА ЛЬВА ТОЛСТОГО,
вул. Льва Толстого 9-а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.