About English Language. 27.04.2020

Англійська мова онлайн: принципи, плюси, лайфхаки

Автор: Юлія Блажевич

Якщо ви думаєте про те, щоб зайнятися вивченням англійської мови, то напевно міркуєте, чи варто довіряти дистанційному навчанню або ж краще віддати перевагу звичайним заняттям у мовній школі. Тому ми розповідаємо, чи варто вивчати англійську мову онлайн і чим вона відрізняється від традиційних занять.

Англійська мова онлайн: принципи, плюси, лайфхаки
Дія – основний ключ до будь-якого успіху

Принципи онлайн-навчання

  • У першу чергу англійська мова онлайн грунтується на доступності завдяки інтерактивному режиму роботи.
     
  • Під час навчання наголос робиться на формування навички спілкування та подолання мовного бар'єру.
     
  • На уроках використовуються різні види навчального матеріалу: презентації, інтерактивні вправи, відео, подкасти, пісні тощо.

Переваги вивчення в режимі онлайн англійської мови

  1. Приймаючи рішення вивчати онлайн англійську мову, ви переконаєтеся в досить великому виборі різних курсів і програм. Немає необхідності обирати курси тільки через їх розташування, варто зупинити свій вибір на курсах з тієї методикою, яка цікава саме вам.
     
  2. Дистанційне навчання іноземної мови передбачає заняття в комфортному середовищі. Це може бути улюблена кімната, кав'ярня, парк або робоче місце.
     
  3. Вивчаючи англійську мову дистанційно, ви будете зберігати свій час і зможете спокійно готуватися до кожного уроку. Онлайн-уроки позитивно позначаються на емоційному стані учня, що формує стійку мотивацію для навчання.
     
  4. Завдяки тому, що навчання проходить за допомогою відеозв'язку, коли важливо чітко та лаконічно висловлюватися, ви зможете швидко розговоритися й поставити вимову.
     

Як збільшити ефективність навчання?

Онлайн-навчання – це захопливий процес, де можна проявити своє творче начало. Крім стандартних підручників, у процесі уроків використовуються додаткові матеріали. До них можна віднести аудіозаписи, додатки, навчальні відео й навіть гри.

Але для того, щоб навчання принесло швидкі позитивні результати, необхідно доповнювати його самостійним вивченням. У ролі додаткових занять може виступати улюблене хобі.

Ефективності досягти можна тоді, коли перед вами є чітка мета: якщо кожен дистанційний урок наближатиме вас до мрії про просування кар'єрними сходами, отримання освіти за кордоном, можливість проводити презентації потенційним клієнтам на міжнародному ринку, відрядження до іншої країни тощо. Коли є мотивація, то вивчення англійської стає найсильнішим інструментом у досягненні мети.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.