About English Language. 13.02.2020

Англійський інтенсив – прискорене навчання для екстрених випадків

Усі пропозиції з англійського інтенсиву в Києві звучать багатообіцяльно. Одні школи гарантують результати через тиждень, а інші взагалі протягом трьох днів. Але англійський інтенсив підходить далеко не всім. Давайте з’ясуємо, що це таке та з чим його їдять.

Англійський інтенсив – прискорене навчання для екстрених випадків
Якщо ви живете за принципом «тут і зараз», то інтенсивне вивчення – для вас

Саме це словосполучення говорить про те, що вчитися доведеться багато й у прискореному режимі. І яким би привабливим не був англійський інтенсив, навчання нон-стоп не кожному по зубах. Головна складність полягає в обмежених часових рамках. Тому такий формат підходить у першу чергу тим, кому необхідно поліпшити свої навички в короткі терміни. Інтенсивна англійська найбільш актуальна для:

  • освоєння спеціалізованої лексики (медичної, фінансової, юридичної, туристичної тощо);
  • проходження співбесіди;
  • переїзду до іншої країни;
  • закордонного відрядження;
  • навчання за кордоном;
  • складання міжнародних іспитів з англійської.

Прискорений курс, як правило, зосереджує основну увагу на розмовній практиці та вмінні сприймати англійську на слух. Тому якщо ваші навички початкові або зовсім нульові, обирайте стандартні курси, які більше відповідають вашому рівню.

Для тих, хто готовий відвідувати заняття 4-5 разів на тиждень і повністю зануритися в навчальний процес, школа Грін Форест пропонує інтенсив. Цей курс допоможе вам заповнити прогалини в знаннях, ознайомить із новою лексикою і граматикою, підготує до іспитів або співбесіди. Інтенсив від Грін Форест має масу переваг:

1. Англійська 24/7. Ступінь навантаження і швидкість навчання передбачає, що ви будете використовувати англійську мову щодня, як на заняттях, так і під час виконання домашнього завдання. Грін Форест інтенсив занурює в мовне середовище за рахунок діалогів, рольових ігор, уроків із носієм англійської.

2. Швидкі результати. Заняття базуються на ефективній комунікативній методиці, спрямованій на вільне вживання англійських фраз у живому спілкуванні. Уроки проходять 4-6 разів на тиждень і тривають 2-3 години. Завдяки цьому знання засвоюються та закріплюються в лічені дні.

3. Жодних поблажок! Чим менше часу, тим більше встигаєш – це прислів'я якнайкраще характеризує англійський інтенсив. І нехай спочатку вам буде важко, зовсім скоро ви звикнете до ритму і втягнетеся в навчальний процес. Професійні викладачі не дозволять вам розслабитися – і, повірте, в кінці цього складного шляху ви подякуєте їм за це!

Перш ніж записатися на прискорений курс, позначте свої цілі. Наголос робиться саме на розмовній практиці та сприйнятті на слух, тому якщо вас цікавить письмова англійська, то розгляньте інші варіанти курсів.

Вам також може сподобатися:
About English Language
Що таке irregular verbs (неправильні дієслова) та як їх вивчити
Дієслово (verb) як в українській, так і в англійській мові означає дію. Однак певні відмінності у формах та їх утворенні все ж існують. Дієслово завжди має початкову форму (V – infinitive). В українській мові можна поставити питання «Що робити?»: To drink – пити To eat –…
About English Language
Англійська для дорослих початківців: поради для створення якісної мовної бази
Ще десять років тому ми, можливо, могли б знехтувати вивченням англійської, проживаючи в Україні та працюючи в українській компанії. Сьогодні ж глобалізація впливає на розвиток сучасного світу, і англійська мова виступає універсальним інструментом для спілкування між жителями різних країн, а отже, стає…
About English Language
Англійська мова для початківців: базовий словник для офісу
Сьогодні майже в кожній професії знання міжнародної мови спілкування є якщо не обов’язковим, то бажаним. Компанії працюють з іноземними партнерами, наймають співробітників із різних країн, тож навіть для початківців англійська мова стає частиною офісної рутини. Зміст 1. Офісний сленг в англійській…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.