Exams, Grammar, Writing, Vocabulary. 07.12.2017

7 безкоштовних зимових онлайн-курсів англійської мови (A1-C1)

Автор: Вероніка Казюк

Зима традиційно багата на свята. Всі ми полюбляємо сидіти вдома, закутавшись пледом і, попиваючи какао, дивитись фільм. Тривалі застілля розслабляють наше тіло і розум, часу на англійську все менше і менше, а хуртовини за вікном зовсім не спонукають ходити на курси. Якщо ця проблема вам знайома, то ця стаття саме для вас.

Отож, пропоную підбірку безкоштовних онлайн-курсів англійської цієї зими, які дадуть тобі змогу вивчати англійську не виходячи з дому. 

1) IELTS Academic Test Preparation by The University of Queensland

Сайт: www.edx.org/course/ielts

Що можна покращити: listening, speaking, reading and writing.

Необхідний рівень англійської: elementary, pre-intermediate (A1, A2)

Початок: доступний постійно

Тривалість: 8 тижнів

IELTS – найпопулярніший екзамен англійської в світі, тому ви 100% не раз чули про нього. Розробники курсу займаються підготовкою студентів до складання цього іспиту з метою вступу до вишів, де англійська– основна мова навчання. Отож, перед вами – творіння рук професіоналів. Окрім того, варто звернути увагу, що цей курс пропонує підготовку саме до академічного іспиту, який є складнішим від загального. Після проходження  курсу ви без проблем впораєтесь з усіма тонкощами, які чекають у іспиті. Курс безкоштовний, сертифікат можна отримати за 99 доларів.

2) Якщо вас дійсно цікавить IELТS, то вам буде корисний ще один курс - Inside IELTS: Preparing for the Test with the Experts by the University of Cambridge

Сайт: www.futurelearn.com

Розрахований на рівень intermediate (В1), можна покращити listening, reading, writing, stress-resistance. Розпочинається курс 8 січня 2018 і триває 5 тижнів.

Цей курс особливий тим, що фокусується не лише на покращенні мови, а й морально налаштовує на успіх. Експерти розповідають, як подолати  страх, як правильно підготуватись до іспиту, яким чином оцінюють роботи і на чому варто зосередитись. Курс призначений для тих, хто бажає складати академічний іспит, але буде корисним і для тих, хто складатиме загальний. Очікується, що ви витрачатимете 3 години на тиждень. 

3) How to Write an Essay by The University of California, Berkeley

Сайт: www.edx.org/course/how-write-essay

Що можна покращити: writing

Необхідний рівень англійської: elementary (A1) та вище

Початок: 7 грудня

Тривалість: 5 тижнів

Курс призначений для тих, хто бажає покращити навички письма. Для опанування курсу доведеться виділяти 5-6 годин на тиждень. На курсі ви навчитеся правильно структурувати думки, коректно та переконливо наводити аргументи, вірно обирати граматичні структури та влучно підбирати вирази. Вартість сертифікату складає 49 доларів, але сам курс безкоштовний. Отож, якщо під час навчання в школі чи університеті до вас натхнення приходило вже після того, як ви здали письмову роботу – цей курс саме для вас! Після його проходження таких проблем у вас більше не виникатиме.

4) English grammar in context 

Сайт: www.open.edu/openlearn/education

Що можна покращити: grammar

Необхідний рівень англійської: upper-intermediate і вище (С1)

Початок: доступний постійно

Тривалість: 15 годин

Всім відомо, що розмовна англійська відрізняється від офіційної. Та, як правило, ми задумуємося лише про лексику. А насправді граматика також має свої особливості вживання. Курс буде цікавий тим, хто хоче поринути в тонкощі англійської граматики та здивувати глибокими знаннями навіть професіоналів

5) Tricky American English Pronunciation by The University of California, Irvine

Сайт: www.coursera.org/learn/tricky-american-english-pronunciation 

Що можна покращити: вимову (pronunciation)

Необхідний рівень англійської: elementary (A1) 

Початок: 18 грудня 

Тривалість: 4 тижні

Даний курс однозначно вартий вашої уваги. Завжди мріяли про американську вимову? Ви вже на півдорозі. Тут ви дізнаєтесь, як же насправді вимовляти слова в американській манері, зрозумієте важливість інтонації і підступність наголосів.  Звісно, це допоможе вам краще розуміти героїв улюблених американських серіалів. Для виконання завдань вам доведеться використовувати диктофон, а отже – буде цікаво! Щотижня потрібно виділяти на нього 3-4 години, але, обіцяю, результатом будете задоволені!

Якщо ви не можете більше зволікати і бажаєте розпочати навчання вже зараз, то наступні дві позиції як ніколи актуальні. Ці два курси вже стартували, але ви саме встигаєте приєднатись.

6) English for Career Development by the University of Pennsylvania

Сайт: www.coursera.org/learn/careerdevelopment 

Що можна покращити: writing, vocabulary

Необхідний рівень англійської: будь-який

Початок: 4 грудня 

Тривалість: 5 тижнів

Ми всі знаємо реалії сьогодення – англійська вже не є перевагою при виборі кандидата – це must have! На щастя, є курс, який навчить правильно використовувати навички англійської. На курсі ви навчитесь правильно писати офіційні листи, ефективно оформлювати резюме,  достойно вести себе на співбесіді тощо. Курс розроблений для тих, хто вивчає англійську як іноземну мову. Якщо ваші мрії про ідеальну роботу хоч раз накривались мідним тазом саме через англійську – цей курс стане вашим порятунком! Я вже уявляю обличчя вашого боса, коли він дізнається, що ви не лише смакували олів’є та мандаринками. Не зволікайте і, можливо, в наступному році ви отримаєте омріяну посаду. 

7) English Composition by Duke University

Сайт: https://www.coursera.org/learn/english-composition 

Що можна покращити: writing

Необхідний рівень англійської: elementary (A1) і вище 

Початок: 4 грудня 

Тривалість: 9 тижнів

Курс допоможе покращити навички письма, які стануть в пригоді в будь-якій професійній сфері. Автори курсу запевняють, що ви навчитеся не лише вправно писати есе, але й захищати власну думку, а на додачу – влучно використовувати цитати. 

Що ж, тепер у вас немає шансів пробайдикувати три довгі місяці зими. Щиро вірю, що ця добірка стане вам у пригоді і ви обов’язково знайдете підходящий курс. 

Вам також може сподобатися:
Exams
Підготовка до ЄВІ з англійської – що потрібно знати та як складати
Якщо ви плануєте вступати на магістратуру, то вже знаєте, що вам необхідно буде скласти ЄВІ з іноземної мови. Єдиний вступний іспит є обов'язковим із 2020 року. Програма тестування відповідає рівням володіння мовою В1-В2. Іспит має два блоки з 6 вправ, які загалом складаються з 42 запитань. На виконання…
Exams
Підготовка до ЄВІ онлайн: що треба знати про іспит
ЄВІ з іноземної мови має певну структуру та формат проведення, тому підготовка до нього має бути завчасною та цілеспрямованою. У цьому допомагають спеціалізовані курси підготовки до ЄВІ онлайн та самостійна практика. Дізнатися більше можна в цій статті. Сам іспит має 6 завдань, які в цілому складаються…
Exams
Підготовка до ЄВІ: навіщо складати і як проходитиме іспит
Єдиний вступний іспит з іноземної мови складають бакалаври, які планують вступати на магістратуру. ЄВІ має єдиний формат і систему оцінювання для всіх мов, а його програма відповідає рівням В1-В2. Із 2020 року цей іспит є обов'язковим для вступу на магістратуру. Підготовка до ЄВІ має включати відпрацювання…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.