Listening, Grammar, Reading, Speaking, Vocabulary, Writing. 30.05.2018

Топ-6 безкоштовних онлайн-курсів англійської для студентів усіх рівнів

Автор: Анастасія Брандт

Літо – час для відпочинку. Ми з цим абсолютно згодні, але просто відпочивати не цікаво. Ми за корисний відпочинок, а в нашому розумінні корисний відпочинок не буває без англійської. Як же чудово те, що зараз кожен (так, і ви також) має купу можливостей вивчати англійську цілком безкоштовно завдяки тільки підключенню до мережі Інтернет та свого улюбленого гаджету. Для цього вам потрібні тільки ці дві складові і наша свіженька добірка з безкоштовними літніми курсами з англійської мови від різних університетів та шкіл світу. Вам залишиться тільки засісти десь у парку, на літній терасі улюбленого кафе, біля басейну з запітнілим стаканчиком холодного лимонаду або на березі водойми у колі друзів, розблокувати свій смартфон або ноутбук, перейти за посиланням на обраний курс та клацнути “Enroll now”.  Вибір за вами:

English Grammar and Style by University of Queensland
Сайт: courses.edx.org
Що можна покращити: Grammar, Writing
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: будь-коли
Тривалість курсу: 8 тижнів

У зв’язку зі стрімким розвитку соціальних мереж та Інтернету люди почали писати більше. Щоб ваші дописи, статті, листи, замітки та повідомлення англійською були написані правильно: з використанням влучних слів та граматики, з усіма комами та іншими знаками пунктуації і у правильному стилі, пропонуємо вам пройти цей курс. Під час курсу ви будете дивитись відео-інтерв’ю зі справжніми знавцями граматики, пройдете декілька квізів, напишете декілька текстів, а також зможете взяти участь у дискусії з іншими учасниками і перевірити їх роботи.

 

English Composition by Arizona State University
Сайт: www.edx.org
Що можна покращити: Grammar, Writing
Необхідний рівень англійської: Intermediate або вище
Початок курсу: 11.06
Тривалість курсу: 8 тижнів

Ще один курс присвячений письму та складанню вдалих текстів. Він зацікавить тих, хто хоче навчитись висловлювати свої думки та ідеї коректно та у зрозумілій формі. Ви навчитесь писати тексти у різних стилях та для різних аудиторій. Курс складається з теоретичної частини та декількох великих письмових завдань. 

 

Basic English 1: Elementary by King's College London 
Сайт: www.futurelearn.com
Що можна покращити: Listening, Writing
Необхідний рівень англійської: Elementary
Початок курсу: 18.06
Тривалість курсу: 4 тижні

Якщо ви тільки почали вивчати англійську, тоді цей курс саме для вас. Курс допоможе отримати впевненні знання базової англійської мови на прикладі різних щоденних ситуацій та подій. Курс складається з аудіо історій та ситуацій, які потрібно спочатку прослухати, а потім перевірити свої знання за допомогою тестових завдань. Після кожного завдання ви зможете взяти участь в обговоренні  з іншими учасниками курсу.

 

Basic English 2: Pre-Intermediate by King's College London 
Сайт: www.futurelearn.com
Що можна покращити: Listening, Writing, Speaking
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate
Початок курсу: 18.06
Тривалість курсу: 4 тижні

А це продовження попереднього курсу Basic English 1: Elementary. Протягом курсу  ви ще більше розвинете свої навички listening з англійської мови.  У цьому курсі ви прослухаєте певну кількість аудіоуроків, після яких вам потрібно буде дати письмові відповіді на запитання по змісту. У курсі ви розглянете такі теми:  як запитати дорогу, опис вашого міста та місця проживання, опис щоденних справ, шопінг та технології.

 

Tricky American English Pronunciation by University of California, Irvine
Сайт: www.coursera.org
Що можна покращити: Listening, Speaking
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate та вище
Початок курсу: 4.06
Тривалість курсу: 4 тижні

Американська вимова не така проста, як здається на перший погляд. Якщо ви бажаєте говорити саме American English, тоді радимо пройти цей дійсно цікавий курс. Під час курсу ви попрактикуєте голосні та приголосні звуки, навчитесь робити правильний наголос у словах і реченні в цілому. За допомогою вправ з курсу ви почнете говорити більш чітко і зрозуміло.  Лекції та роздатковий матеріал на курсі безкоштовні, а щоб пройти оцінювані завдання та тести, потрібно оплатити курс. 

 

English for Business and Entrepreneurship by University of Pennsylvania 

Сайт: www.coursera.org
Що можна покращити:  Listening, Vocabulary
Необхідний рівень англійської: Pre-Intermediate та вище
Початок курсу: 28.05
Тривалість курсу: 5 тижнів

Це спеціальний курс для тих, хто вивчає англійську як другу іноземну мову і цікавиться міжнародною економікою. Під час курсу ви пройдете теми і вивчите необхідну лексику англійською для успішної роботи у міжнародній компанії. Сам курс складається з публікацій та відео-лекцій наповнених бізнес лексикою.  У першому юніті буде йтися про підприємництво в цілому, другий юніт присвячений маркетинговим дослідженням, 3 – повністю про бізнес план.  Щоб пройти курс безкоштовно натисніть “Enroll now”, а потім оберіть "Full Course. No certificate."

 

Ну що ж, на перші 2 місяці літа англійської з цими курсами вам точно вистачить. А якщо ви хочете займатися більш інтенсивно, тоді обирайте свій літній інтенсивний курс у нас на сайті тут greenforest.com.ua і починайте суттєво прокачувати свій рівень англійської вже з 25 червня

Вам також може сподобатися:
Vocabulary
One TV show for your English - серіал 3 Body Problem
Відкрийте для себе захоплюючий світ наукової фантастики та таємниць з новим серіалом від Netflix "3 Body Problem". Протягом 8 серій по 1 годині ви дізнаєтеся, як рішення однієї людини в минулому може вплинути буквально на все людство. На тлі китайської революції 70-х роках, учасники секретного…
Video
5 TED Talks англійською мовою від українських спікерів для різних рівнів
Зараз, коли Україна знаходиться у стані війни, надважливо говорити про нашу країну у всьому світі. TedTalks – це платформа, яка надає можливість запрошеним людям ділитися своїми думками та досвідом. І українці не є винятком. У цій статті зібрала для вас підбірку з 5 виступів українців англійською…
Video
8 нових фільмів та серіалів Netflix, які покращать вашу англійську
Вітаю всіх мовних фанатів та кіноманів! Хочеться подивитися щось нове і покращувати свою англійську одночасно? Ні для кого не секрет, що вивчення іноземної мови тримається на 4 китах: listening, reading, writing, speaking. Тож, для якісного тренування англійської мови на слух (listening) вам спішать…
Contact us
Пн.-Пт.: 9:00-20:30
Сб.-Нд.: 10:00-15:00
Дистанційний курс
 М. ПЛОЩА УКРАЇНСЬКИХ ГЕРОЇВ,
вул. Гетьмана Павла Скоропадського, 9а, 3 пов.
Офіс тимчасово не працює.